News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 20, 2013, 10:47:12

Previous topic - Next topic

Miloš

Ništa nije krenulo kako sam očekivao. Bar mi je već pobjegao, ovakav jugo nisam očekivao nikako. Cetinje mi takođe bježi sa temperaturom, a od kiše ni traga ni glasa. Jedino Pljevlja za sada imaju neki relativno očekivan razvoj situacije.
Padavine do 9.30h ovako stoje:

Bar 2 (~9mm)
Cetinje 1 (0.1mm)
Pljevlja 1 (0.6mm)

skener

Stvarno ocekujem da krene kisa na CT jer je ovo nista, PV imaju vise kise

Gabesz20

U 10.30 Bar izaso na 18C prem AMS...ko ce ga znati kolko ce biti u 11h u terminskom, mada ima grmljavine oko Bara  :78: Ode tu meni bod :77:

Zaista cudno, sto Cetinje nema dosad neke padavine, no dug je dan pa cemo da vidimo

Dejo

U 11h

BAR 18.2
CET 11.2
PLJ 9.7

Miloš

Stanje u 11h:

Bar 18.2°C, suvo
Cetinje 11.2°C (Tmax 11.4°C), suvo
Pljevlja 9.7°C, povremena slaba kiša, padavine ~1.5mm
vjetar 12m/s

Sviđa mi se što je vjetar oslabio, i što je Cetinje zabagovalo sa ratom temperature, mada mi morala kiša pod hitno da kreće tamo, da barem do koda 2 izgura, ne bih volio -2 poena.

Miloš

Moraćemo da počnemo da je dozivamo...  :111:

zec

Prema radaru se nadomak Cetinja nalazi fin Cb, ali ne ide to na njega. Moraju razvoji da se intenziviraju što pre! :57:

Bura

Evo ovamo grmljavine sa zapada. Sve je glasnija. Moglo bi nešto kiše biti od ovoga. Međutim, možda se ugasi k'o što je jedno maloprije.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Miloš

Svi konvektivni razvoji od jutros idu između Bara i Cetinja, lutrija čista, mogla su do sada oba grada biti i u kodu 4 ili 5...

Fraka

Cudo jedno.. a jutros na Meterize je pao kod 3 u taj minut dok sam prolazio. Bilo je 4 prsta grada kao snijeg. Ostao sam u igti za Bar za T. Malo srece za sad. Ako znaci nesto eo u Skaljare oluja.

Gabesz20

Quote from: Fraka on November 21, 2013, 11:54:35
Cudo jedno.. a jutros na Meterize je pao kod 3 u taj minut dok sam prolazio. Bilo je 4 prsta grada kao snijeg. Ostao sam u igti za Bar za T. Malo srece za sad. Ako znaci nesto eo u Skaljare oluja.
Jel cepa i severno u Muo i Prcanj?  :01:

Fraka

Evo ne vise, kratko je trajalo haha. Sad duva jugo kao lud. Btw ja i ti imamo 10 za vjetar :37:  haha

Miloš

Pljevlja 10.2°C, Bar i Cetinje u padu.
Padavine i dalje zanemarljive, Cetinje je još ispod 1mm.

Dzoni

E da mi je ko ovo pricao za CT mislio bih da u najmanju ruku bunca !~ :01:

Sve preko 4 boda bice danas premija  :11:

Fraka

Pa dobro u principu su gotovo svi kiksali na Ct, ako ovako ostane, tako da nema prevelike stete...

dikile

Nadam se da ce vetar da ostane u 13 u zbiru na 12 inače ode i tu bod...
Od Pljevalja sam se oprostio tu idem u minus.. Treba mi 12C

skener

Quote from: dikile on November 21, 2013, 12:33:58
Nadam se da ce vetar da ostane u 13 u zbiru na 12 inače ode i tu bod...
Od Pljevalja sam se oprostio tu idem u minus.. Treba mi 12C

U PV moze biti 12 kao od sale, samo malo jace da dune vjetar, tako da ima vremena za to, a vjetar je lutrija, toliko puta se od jutros promijenilo, od 8-16 m/s

Fraka

Nisam bas siguran. Dolazi zahladjenje po visini. Vrlo lako je to to sto se tice temperatura. No da sacekamo.

dikile

Ma neka vetar bude 12, a ostalo kako hoce.. Padavine su lutrija, moze da potopi sve za 10minuta, a moze da ne bude nista..

Dolaze trakice sa mora, videćemo da li ce biti nečega u nastavku dana.

Fraka

Izgubih bodove i na vjetar... sjajno kolo haha

Gabesz20

Nista mi nije jasno sto se tice vetar...Pljevlja 3m/s  :35:

dikile

Uhu, i vetra je uleteo. Do sada vetra 5 od 5. Cekamo padavine..

skener

Vjetar 14... 28 takmicara je tu osvojilo bod

kristian_zg

Vjetar je zapravo 14.6 jer to 14 ili 15? :120:

Dejo

U synop ne ide u decimalu, a kad se zaokružuje ima malih odstupanja, koja kad se saberu za tri grada mogu napraviti takvu razliku. 14 je vetar u zbiru.