News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 20, 2013, 10:47:12

Previous topic - Next topic

Dzoni

Mogu Plje na 0c Tmin ko od sale,ako bude vedro.

Miloš

Nisu ovo situacije kad Pljevlja idu mnogo nisko, mora se naoblačiti vrlo uskoro. Žabljak bilježi rast ponovo, a u Baru konačno stao jugo i odmah pad na 17°C.

Nikola

U toku noci i jutra sa zapada stize malo svjeziji vazduh tako da ce Zb biti malo nizi.Uglavnom sjutra ce biti dosta padavina i u Plje i u Baru,nadam se da cu za Br Tmax uhvatiti u jutarnjim satima.

skener

A ja se nadam da ih nece biti u PV  :03:

Fraka

Kako koji model.. sve zavisi od strujanja za Pv. Vjerovatno ce ih bit.. ali koliko pitanje je. I ja se nadam da nece, mada tanke su mi nade. A plus sto me strah da ce ostat nisko sto se t tice... doduse dovoljno je malo da zapuva jugo i to ce skocit..

skener

Quote from: Admin on November 18, 2013, 09:12:27
Bojim se da ne bi bilo lako ni da se prognoze šalju u četvrtak ujutru.  :05:

E sa ovim se potpuno slazem  :03:

Haris94

Pljevlja ce skociti do jutra, ali zato ocekujem od Zabljaka blagi pad. Bar bi mogao imati Tmax ujutro

zec

Ja sam stavio dvojku za Pljevlja, jer mislim da će zona padavina zahvatiti i te delove Crne Gore, pa i jugozapadni deo Srbije. Za Cetinje 5-ica. Za Bar sam ja mislim mogao četvorku. Uglavnom, ESTOFEX je u prognozi naglasio da je područje Crne Gore najugroženije obilnim pljuskovima tokom sutrašnjeg dana. Naravno, videćemo šta će biti. :05:

skener

Pv trenutno 3 C, na Zb 3.7 C...vidjecemo kako ce to ujutro izgledati

Dejo

Minimalna temperatura u 7h je 3.5°C.

Po AMS u Baru 8.8mm u 6:50. Neka igre počnu  :101:

Miloš

Tmin 3.5°C u Pljevljima, Žabljak je bio jako blizu sa 4.2°C, Kolašin 5.5°C. Veliki broj takmičara je uzeo poene na ovom parametru. SnZ naravno 0.
U Baru i na Cetinju ima povremenih jakih pljuskova, dok u Pljevljima ima povremene kiše. Sve što je do sada palo se ne računa.

Vjetar je za sada uglavnom slab, neodređenog smjera, pa su temperature znatno niže nego juče u ovo doba.

dikile

Dobro je 2 startna boda, valjda nece biti jedina danas. U 6h je Zabljak merio 2.2C, ali je oblacnost kasnije spasla vecinu takmicara.

Fraka

Vjetar, vjetar. Ec i nmm su davali ovaj nalet padavina za pljevlja, a kasnije znatno manje. Nadam se da nece u kod 2 pa kako god. Malo je falilo da ovih 10 mm za bar zavrsi u statistiku.. al eto, dug je dan

skener

37 takmicarq je uzelo bod na Tmin, samo 5 nije.

Idemo dalje, konacno jedno kolo da ne gledamo samo Tmax i vjetar nego i padavine  :03:

Miloš

Bar je već u kodu 2!  :01: 7.2mm do 7.20h. Cetinje i Pljevlja nisu imali mjerljivih padavina u ovih 20 minuta.

skener

Bar nastavlja, brzo ce on i u kod 3, na Cetinju prve mjerljive padavine.

Ali ako bude ovakav vjetar slabo ce ko bod osvojiti a bice i minusa

Pljevlja takodje u kodu 1

skener

Je li moguce da je razlika u T na sajtu i na AMS u PV i BR 0.5 C ? Pa i u vjetru je razlika

dikile

Bar ima lep porast temperature u 8.20h je 14.9C, Cetinje 9.3C, Pljevlja 6.1C

U 8.30h u Baru probio jugo 15.5C, Cetinje 10.2C, Pljevlja 7.1C. Biće svasta ako nastave temperature ovako da rastu.

Fraka

Previse sam rizikovao ovo kolo, potpuno nepotrebno. Tacno sam znao da ce nakapat u Pv malo i da ce zakasnit padavine za Ct... krah  :75:

Gabesz20

Ako krene temp u Bar, a krenulo je ne staje on  :26:

Bice veselo  :67:

Dejo

Temperature u 9h:

Bar 17.7
Cet 11.1
Plj 6.9

Fraka

:37: :07:

Odo ja spavat.. putovao cijeeluu bogovjetnu noc, nema potrebe da se odje sjekiram  :120:

dikile

Dobro sam procenio Bar sa temperaturom, vetar u 9h u zbiru 14

Bar i Cetinje su već mnogima pobegli..

skener

Meni odmah, samo da ne ode preko 19 C, da ne dobijem tu negativni bod

AdriaticWeather

Zeznuo sam Bar oborine, samo da ne ode u kod 4, a izgleda da sam tu zeznuo i temp.  :26: