News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 20, 2013, 10:47:12

Previous topic - Next topic

Admin

Ovdje uvijek ima nešto da se kaže!  :101:

dikile

Cudno niko nista ne pise, a sutra je poslednji dan za slanje prognoze. Pa tobro nije bas zanimljivo kada imamo stabilno vreme.

Srecno svimi i nadam se lepom druzenju kao i svake godine.  :112:

Jocko

Nisam vršio nikakve pripreme za ovo takmičenje, iako sam sebi govorio da ću to "sledeći put" odraditi.
Čak šta više slučajno se setih da večeras moram poslati prognozu.  :02: Ajd, nek je srećno svima i nek najbolji (najsrećniji  :11:) pobedi!  :116:

Edit - 19:55
Poslao :)

demijan

poslao.pozdrav za sve ucesnike!

Transmat

treba mi link za ovaj nas synop. nisam kuci a ne znam napamet. Hvala.

Mađo

Quote from: Transmat on October 22, 2013, 20:34:32
treba mi link za ovaj nas synop. nisam kuci a ne znam napamet. Hvala.

:81: http://195.66.163.26/arhiva/synop/?C=M;O=D

Srdačan pozdrav za sve takmičare.  :112: Ja ove godine neću učestvovati, ali ću vas zato pratit i smijat se vašim prognozama.  :11:    :62:

skener

Nikola

zack

Jeste da nijesam učesnik ovogodišnjeg takmičenja iz profesionalnih razloga ali mogu barem da vam pružim podršku. Čestitke za Admina na još jednoj organizaciji a takmičarima puno sreće  :109:

Dule97

Poslah i ja  :83: Inace debitant sam pa ce za mene biti uspjeh i ako se odrzim na sredinu tabele tokom prvenstva,jer zaista ima dobrih takmicara.   Srecno svima  :111:  :109:     

Bura

Poslah i ja.    :03:

Svim takmičarima srećno u novoj sezoni.  :15:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Gabesz20

Pozdrav ljudi :38:Drago mi je da se druzimo opet. :45

Koji su danasnji T-maxevi za gradove koji su u igri? Nema nam Kecmija da osvezava podatke.

Admin

Do 23:15 prognozu je poslalo 25 takmičara.

Današnje Tmax (ne maksimalne terminske):
HN 23.2
PG 25.8
ZB 20.9

Cirius

Dobro veče ekipo ! Pridružujem se čestitkama Adminu na organizaciji još jednog takmičenja   :111:   hazardno raspoloženje utorkom veče i ekstatično-anksiozno četvrtkom, nedostajalo je     :121:    posebnu dobrodošlicu želim novim takmičarima    :116:    i jedna dojava od neprocjenjive vrijednosti za one sa manje iskustva: čula se večeras u krošnjama pjesma tropskog čvorka ! Rijetka vrsta u našim krajevima, poznat i kao neprikosnoveni vjesnik visoke oblačnosti koju nijedan poznati model ne projektuje dobro    :103:     :77:

Shody

Ja se ispričavam, cijeli dan sam u gužvi i tek sam sad došao do kompjutera.

Nadam se da će ostali takmičari uvažiti ako zakasnim 2-3 minute.

Hvala. :116:

edit: uspio na vrijeme

IvanZD

Pozdrav ekipa!

Evo družimo se i ove sezone. Čini se lako kolo, prognoze su dosta ujednačene, većina će osvojiti 6 ili više bodova!

Živjeli!

Fraka

Pozdrav svima. Ja sam bez kompa trenutno, pa sam sa mobilnog nesto poslao. Mada nije tesko kolo tako da nije ni bitno. Valjda ga popravim do neke ciklonske aktivnosti. :11:
Srecno svima  :45:

IstraMet

Pozdrav svima, prilično ujednačeni rezultati što je bilo i za očekivati s obzirom na meteo situaciju.

Puno sreće svima :03:

Стенли

Malo sam prikasnio s prognozom pa je admin ne ubaci, ja sam mu javio pa dako bude sve uredu.. Srecno  ljudi :23:

prenka

Quote from: Стенли on October 23, 2013, 01:02:19
Malo sam prikasnio s prognozom pa je admin ne ubaci, ja sam mu javio pa dako bude sve uredu.. Srecno  ljudi :23:
Isti slucaj sa mnom Stenli ,imao sam problema sa mejlom pa sam prikasnio .Nadam se da i  u koliko admin uvazi moju prognozu nece biti problema po regularnost takmicenja .  :02:

MAGICIAN

Pozdrav svima.  :38:
            Na prvi pogled lako kolo, sto ne znaci da sjutra ne moze biti iznenadjenja!  :75:

Admin

Kontaktirao sam par takmičara koji su prognoze poslali na vrijeme i bili su, blago rečeno, vrlo rezervisani prema ideji naknadnog uvrštavanja prognoza u već postavljeni pdf dokument.
Prihvatio sam njihovo stanovište da bi to bilo obesmišljavanje propozicija i donekle dovelo u pitanje regularnost takmičenja.
---
Šteta je samo što su Veljo, Prenka i Stenli propustili na vrijeme poslati prognozu u ovom, moramo priznati, prilično lakom kolu.

Стенли

Fraka

Mozda da im uvazis prvo kolo, a onda od sledeceg maksimalno kontrolises? Nesto mi bzv da u startu odustanu 3 takmicara, zbig par minuta.. al ok, kako god.

Haris94

Jel moze neko napisati podatke za danas