News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Nikola, November 24, 2011, 21:53:21

Previous topic - Next topic

Madjo

Srećne Katarini 50 eura.  :109:  :109:

Admin

Ko zna kakva će biti sledeća dva kola.
  :05:

Dzoni

Veli se ko ce kome ako ne svoj svome,jos na ovu krizu ajde begaj bre  :05: :120: :122:

Nikola

Cestitke sa zakasnjenjem Katarini  :45:

CervantesRI

Sa malim zakašnjenjem iskrene čestitke Katarini! U ovakvom teškom kolu stvarno majstorski rezultat, slično kao i Delibal prošlo kolo.

RAMONES

Koja tišina ovdje  :05: Mislim da slijedi još jedno zanimljivo kolo...

Стенли

Takmicenje je trenutno u drugom planu.  :122:

demijan

nije.samo pratim kako nada i zelja  zna da uvelica nerealnost a prikazi modela su bili jako dobri za ova dva dana. :122: snijeg je pao taman po realnom ocekivanju i vremenski i kolicinski.

za cetvrtak i dalje stoji da je izbor gradova odliiican za datu sinoptichku situaciju i da moze biti malo snijega tj kol.padavina  na sjeveru.  :109:

Madjo

Eto ko prati danima kako će bit u četvrtak  :120:  :122:

Nijesam ništa gleda a treba dat prognozu śutra ... :07:

goga

aaaaaaaa ajme skoro zaboravih ... naveče ću nešto smisliti ...

vidim žabljak ima nešto snijega ... možda izdrži do četvrtka ujutro  :120:

Bole-PG

Quote from: goga on December 20, 2011, 09:31:59 aaaaaaaa ajme skoro zaboravih ... naveče ću nešto smisliti ...

vidim žabljak ima nešto snijega ... možda izdrži do četvrtka ujutro  :120:
Izdrzace sigurno tek od vikenda temperatura lagano u porastu,svaki dan ce biti na Zabljaku minus i svaki dan slab snijeg.Evo danas slabi snijeg citav dan.Izdrzace do vikenda minimum 10 cm
Podgorice grade moj!!!

Dejo

Biće i minimalna u minusu 100%  :109:

goga

:116:

a ako budemo dobri možda nebude nikakvog uragana ko prošlo kolo  :11:

Lukeni

Koja je visina sniga u žabljaku večeras,nemam vremena gledati(43 cm su bili po mojim zadnjim saznanjima),uspijem prognozu valjda poslati :78:

goga

Quote from: Lukeni on December 20, 2011, 20:43:29 Koja je visina sniga u žabljaku večeras,nemam vremena gledati(43 cm su bili po mojim zadnjim saznanjima),uspijem prognozu valjda poslati :78:

i ja bi to htjela znati  :101:

Miloš

Čitajte malo i aktuelne, već sam napisao da ima 40cm večeras.  :08:

Inače, upravo sastavljam prognozu i čini mi se da je u ovom kolu vjetar najteži zadatak. Odavno modeli nisu crtali ovako jak sjeverni vjetar, i zaboravili smo kako se koji grad ponaša pri ovako jakom sjevernom vjetru. Kao i u prethodnom kolu, mislim da će opet biti puno iznenađenja i negativnih bodova na vjetru.
Ostalo ne djeluje kao toliko težak zadatak. Makar se oko temperatura modeli dobro slažu.

goga

hvala Miloše  :121:

Ma obično čitam ali sad sam malo u žurbi pa nisam ni kliknula na aktualne :07: ... klinci me razvukoše od nastupa do nastupa za ove praznične dane  ... ajme jedva čekam još ovaj vikend da se sve to utiša.

Idem sad malo prošvrljati ...

Fraka

Ne vjerujem da je ovo bas lako kolo, ni najmanje. Kad su temperature ovako niske, vazda su rizicne.. i kad ce naoblacenje stic i sve... treba razmislit dobro...
i cini mi se da je ovo najveci broj za visinu snijega sto postavljam u ove 2 god  :109:

Bura

Bolje gram nafake no kilo mozga.

Miloš

Ja još nisam, čekam još neke meteograme, čisto da potvrdim neke pretpostavke. U prethodnom kolu sam prognozu sastavio za 10-ak minuta. Jednostavno, imao sam neki osjećaj kako će se razvijati situacija, i modele sam samo površno pogledao. Ovoga puta nemam nikakav osjećaj, već do najsitinijih detalja ispitujem modele, ne bi li mi se išta razjasnilo, makar kad je vjetar u pitanju.

Fraka

Ja do proslog kola o vjetru nisam ni razmisljao previse, ali nakon ovih -2 itekako cu obratit paznju  :07:

Madjo

Svaki parametar u ovom kolu je vrlo teško prognozirat,koliko sam uspio pogledat.  :02:

Miloš

Pa mislim da su samo padavine u Herceg Novom siguran poen. Vjerovatno tu niko nije lud da stavi padavine. A za sve ostalo treba razmisliti. Snijeg opet nije težak za prognozu, pa ni Tmin ovoga puta. E sad vjetar, nikako da se odlučim da li da idem na rizik da uzmem ili izgubim bod, ili da odigram neku varijantu sa što manje eventualnih negativnih poena.

Madjo

Quote from: Miloš on December 20, 2011, 22:23:16 Snijeg opet nije težak za prognozu

Računa li iko da vjetar može opuvat oko stanice ili nabačit a ?  :21: