News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Nikola, November 24, 2011, 21:53:21

Previous topic - Next topic

Miloš

Stala kiša i u Nikšiću... Sada su već samo na teoriju svedene šanse da se može nešto promijeniti. Koliko poeni malo govore. Toliko dobro sam procijenio situaciju i prognozirao sve osim vjetra, a samo 4 poena na kraju.
Čestitke Rakunu koji će se izdvojiti na prvom mjestu nakon ovog kola!  :47:

Miloš

U synopu piše:

ULC  16.2  1 (3mm)
NIK  8.7  3-4 (30mm)
ZAB 6.2  2-3 (15mm) Ako sam dobro sabrao podatke sa AMS nakupilo se 15.1mm, ali ne mogu da garantujem.
Vjetar (Ul+NK+Zb) 22
Tmin 3.4
SnZ  0

Čekamo Admina da objavi konačne rezultate i da potvrdi da su padavine na Žabljaku i u Nikšiću u onom kodu u kojem se bojim da su.  :08: Ja i dalje ne mogu da vjerujem da su ove količine izmjerene.
Najpravednije bi bilo da svi koji su stavili kodove 3-4 za Nikšić i 2-3 za Žabljak dobiju po bod. :45:

Čestitke svima koji su ostali u plusu!  :109:

Admin

Vjerovatno bi to bilo pošteno, ali moramo se pridržavati propozicija.
Dakle, nakon telefonskih poziva stanicama Nikšić i Žabljak dobijea je precizna informacija o izmjerenim padavinama.
U Nikšiću je palo 29.6, a na Žabljaku 15.1 litar vodenog taloga po kvadratnom metru!

Cirius

Ludi jugo je uradio svoje    :120:     dva negativna boda.   Mogao sam prognozirat zbirni vjetar i  0 m/s,   više negativnih se nije moglo nasložit'       :75:

Svaka čast igračima koji su dobili bod na vjetru,  Tomu i Gustavu !  
Ova tri grada jesu vjetroviti,  možda više nego svi ostali u CG,  ali dati  20 i 21  m/s   je bilo hrabro       :109:

Miloš

Hvala Admine na podacima!  :48: Ovako možda i jeste najpravednije... Neko je imao više sreće za Žabljak, neko za Nikšić, a tek par takmičara za oba grada.

Dejo

Admin

Dva poslednja kola su pobijedile dame. U narednim kolima se očekuje da zablistaju Goga ili Akica!

MAGICIAN

:111:  Cestitke Katarini !   :111:

RAMONES

Čestitke svima, ima jako dobrih rezultata!
 :15:

Žabljak 15,1 mm - vidim da je u objavljenim rezultatima stavljen kod 1 kao dobitna kombinacija. Što nije to kod 3?

Miloš

Svaka čast Katarini i Gustavu!  :109: Zasluženo prva dva mjesta u ovom kolu, prije svega zbog odlične procjene vjetra.

Kaja

:114:  :114:  Hvala. Steta sto ovo nije bilo poslednje kolo u ciklusu, ovako imam sansu da uprskam u naredna 2 kola  :71:

Bura

Bolje gram nafake no kilo mozga.

zack

Čestitke za Katarinu.Ne bi loše bilo da jedna dama bude pobjednik takmičenja :101:

Shody

Fraka

Evo i mene s treninga...
Cestitke svima, posebno Katarini, zaista impresivan, daleko najbolji rezultat od pocetka takmicenja!!!!!

ja sam se posteno obrukao, ali moje ambicije su davno ispunjene  :114:

MeteoLaik

Čestitke i od mene. Bravo meteoznalci.   :101:

goga

čestike Katarini  :45:
i svima ostalima ... ja super zadovoljna ... nemam negativan rezultat to mi je dovoljno

a pobjedu u jednom kolu imam od prošle godine tako da netreba više (naravno neću se buniti ako upadne koja pobjeda i ove sezone :101:) ali nadam se da je na redu Akica  :03:

demijan

sjajno kolo!!  :111: chestitke pobjednici   :109:  :109:

Madjo

Bravo Katarina  :109: :109:

Čestitke i ostalijema.  :116:

Proša sam odlično.  :11:

Lukeni

Shody

Čika Dušane, je li pazite vi na naše zdravlje kad stavite Pljevlja u idući krug.
Za Pljevlja je sigurno da ništa nije sigurno.

:111:

Admin

Pljevlja sam stavio na molbu nesuđene takmičarke Ksenije.
Možda je tako i bolje, da ne ostavljamo Pljevlja za poslednje kolo u ciklusu.

demijan

odlican  je izbor sa vecerashnje tacke posmatranja.ako bude kao sta sada modeli daju neku "sjeverinu" pljevlja i zabljak mogu imati bar malo akcije u padavinama za razliku od juga i centralnog dela.

Dejo

Biće i minimalna temperatura u plusu  :62:

Admin

Ovo kolo je imalo ubjedljivo najnižu prosječnu osjenu u dosadašnjem dijelu takmičenja
1. kolo6.383
2. kolo7.289
3. kolo7.653
4. kolo8.149
5. kolo3.979
6. kolo5.727
7. kolo3.178
8. kolo2.366