News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Nikola, November 24, 2011, 21:53:21

Previous topic - Next topic

Nikola

Svi pocinjemo od 0 poena,novo znanje i sreca,naravno kraj I i II cilusa se sabiraju.Ocekujem zanimljivije i neizvjesnije takmicenje

Fraka

Velika je steta sto ce ipak petak bit dan za akciju a ne cetvrtak   :56:

Rade

Quote from: Fraka on November 26, 2011, 17:33:06 Velika je steta sto ce ipak petak bit dan za akciju a ne cetvrtak   :56:

Još je predaleko, možda bude i četvrtak, a možda ne bude ni petak :)

Fraka

Ne bi trebalo da omane, i EC i GFS vec nekoliko izlaza vide... a i nije tako daleko to... bilo bi super kad bi poranilo jedan dan  :114:

Fraka

demijan

demijan

sada je skoro sasvim sigurno da ce i ovaj cetvrtak biti "lagan i bez akcije"...

goga

Rade

Fraka

Moze se bez problema sad sastavit  :75:

Rade

Jedino je malo snijeg na Žaljaku kritičan

Fraka

sibnes 10 cenata za svaki slucaj, pa ako vise zatrpa djao ga ponio...

Cirius

Ovo su  one  situacije sa izuzetnim dnevnim vjetrom na Žabljaku ...   ne smije se zbirni  ispod  12-13  m/s stavljat'     :77:

goga

:110:
čekam mađine mačke ... vama nevjerujem :120:

demijan

zabljak danas 12.9 terminski maksimum.ko bi to prognozirao? :78:

Miloš

U ovom kolu je moguće promašiti samo Tmin.  :120: Šalim se, naravno, iznenađenja su uvijek moguća.

Fraka

Quote from: demijan on November 29, 2011, 17:19:01 zabljak danas 12.9 terminski maksimum.ko bi to prognozirao? :78:

Pa iskreno igrao bi oko 11 da sam igrao..

goga

Quote from: Miloš on November 29, 2011, 17:29:19 U ovom kolu je moguće promašiti samo Tmin.  :120:

o da ... ček da vidiš moju prognozu :11:

dikile

Ako moze neko da mi kaze koje su danas Tmax terminske izmerene. :32:

Miloš

HN 18.0°C
PG 17.3°C
ŽA 12.9°C

Fraka

Miloš

Pa ne bih ja baš prepisivao. Biće potpuno drugačija situacija u četvrtak, primiče se ciklona.  :17:

Fraka, ovakva kola najviše odgovaraju tebi. Teško da se išta značajnije može promijeniti na tabeli nakon ovakvog kola. Ali zato imam osjećaj da će sledeće biti veselo.  :114:
Poslah prognozu, nema potrebe da se čeka naredni izlaz...

demijan

ja ne bih preko 10 "gadjao"..i mislim se sad sta u cetvrtak...9?10?...14?  :27:

Nikola

Poslato.Jos jedno kolo sa 4 sigurna boda,ali mislim da ciklus nece biti ni malo isti.Tmax Zb mi je nesigurno.