News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Nikola, November 24, 2011, 21:53:21

Previous topic - Next topic

goga

Miloše to se traži  :45:

Ja i dalje po osjećaju i malo po modelima ... svaki puta si kažem e sad ću pročitati malo više po arhivi foruma ali nikako da ulovim vremena nego sve nešto brzinski .... najgori mi dvanaesti mjesec ... vrijeme je super zanimljivo a ja vremena nikako naći pored mojih superaktivnih klinaca koje treba pratiti po nastupima preko vikenda mi se zalomi i po dva koncerta dnevno ... baš mi je drago kad pročitam i vidim da se po mnogim razmišljanjima slažemo ali ja sa kasnim paljenjem i premalo hrabrosti za neke radikalnije prognoze :07:

Admin

Takmičaru pod brojem 30 (El Niño) sam greškom upisao 0 (umjesto šifre 2) za padavine u Pljevljima, na šta je on e-mailom upozorio odmah poslije objavljivanja prognoza, a ja tek sada pročitao.
Biće ispravljeno!

Admin

Čini mi se da se Mađo nije u pravom trenutku sjetio Cetinja.
Naime, Cetinje može ponekad biti najhladniji grad u jutarnjim satima, ali za to je potrebno vedro i tiho vrijeme na jugu i vazdušni pritisak desetak mb  viši od aktuelnog.

Madjo

Ne znam ja, ali jutros bi najniža -14  :08: Śutra će tó stepen-dva dolja  :11:

Fraka

Ne znam zasto sam odigrao 2 na zabljak.. NMM je vrlo izdasan konstantno.. znam da bi to trebalo bit 15 cm suvoga snijega, no ko zna... kako god da bude o  :99:

Nikola

Sjutra ulazim u minus,danas oko  HN 10 a sjutra oblacno i jos vjetar  :07:
Zabljak  danas oko -8 a stavio jutarnju -9  :07:
no nisam obracao paznju na oblacnost i T 850mb  :76:

Miloš

Ne boj se Nikola, nijedan model ne crta za sjutra nižu temperaturu od današnje u HN. Ja sam gotovo siguran da i ti i ja uzimamo po bod. U Ulcinju će vjetar da spusti temperaturu dobro, jer tu nema fenskog efekta. A u HN ima da to isfenira do 10°C dok trepneš. I ne vidim oblačnost koja bi spustila temperaturu.
Što se tiče trenutne situacije, u Pljevljima se dobro drži niska oblačnost, što znači da se vjerovatno neće ni razbijati. Slično je i za Kolašin. E sad, najubjedljiviji kandidat za Tmin je Žabljak. Tu je sada vedro i temperatura strmoglavo pada, već je ispod -8°C, ali svi znamo koliko je malo potrebno vjetru i oblačnosti da dignu temperaturu i u sred noći na planini.
Kao i u prethodnom kolu, da imam mogućnost da išta mijenjam sad, ne bih dirao moju prognozu.

Sad tek vidim da Rakun nije poslao prognozu. Baš me čudi, s obzirom da je izbio na prvo mjesto u ukupnom skoru.  :02:

Rade

Quote from: Miloš on December 21, 2011, 15:56:21 Sad tek vidim da Rakun nije poslao prognozu. Baš me čudi, s obzirom da je izbio na prvo mjesto u ukupnom skoru.  :02:

A šta misliš da je bilo? Likvidiran je!

Cirius

Quote from: Rade on December 21, 2011, 15:58:55
Quote from: Miloš on December 21, 2011, 15:56:21 Sad tek vidim da Rakun nije poslao prognozu. Baš me čudi, s obzirom da je izbio na prvo mjesto u ukupnom skoru.  :02:

A šta misliš da je bilo? Likvidiran je!

:28:    znao je previše ...

Rade

Nažalost previše je struja na forumu koje rade pod plaštom noći a u čijem interesu nije da Rakun pobijedi na takmičenju...

Miloš

Pretpostavio sam da je to u pitanju, ali ipak nisam htio javno da iznosim mišljenje. Mislim da znamo ko je glavni osumnjičeni!  :71:

Žabljak -11°C u 16h! Ostali gradovi ni blizu...

goga

Dečki ajde recite da se šalite :02: ajde molim vas

demijan

da.
cim se pomenu neke struje i centri moci u noci vec mi se bjezi glavom bez obzira sa mukom u stomaku...
tako da ,momci, nej se shaliti na taj nachin a da mi ne znamo...ne kvarite nam igru  :76:  :71:

Cirius

Quote from: goga on December 21, 2011, 17:06:29 Dečki ajde recite da se šalite :02: ajde molim vas

Quote from: demijan on December 21, 2011, 18:12:20 da.
cim se pomenu neke struje i centri moci u noci vec mi se bjezi glavom bez obzira sa mukom u stomaku...
tako da ,momci, nej se shaliti na taj nachin a da mi ne znamo...ne kvarite nam igru  :76:  :71:

Ljudi ...   normalno da je šala,  zar ste pomislili čak i na momenat nešto drugo .. ?          :121:     :116:

demijan

a ko zna. sad mi je lakshe   :116:  :121:

dokle ce ici zabljak veceras? mislim da nece nize od -13

Bura

Sad je na -12.3 tako da -15 mu ne gine.

Ja sam se tako prosuo na temperature za Zabljak i Pljevlja da ne mogu da povjerujem. Previsoke sam stavio!  :12:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Nikola

Zablajk ide do ujutro na oko -15 a Pljevlja ce biti blizu -10

Miloš

Kakvih -15°C na Žabljaku, o čemu pričate vi?  :29: Pa to jedino da ne bude ni jednog oblaka na nebu i da ne bude ni daška vjetra, pa može toliko da se spusti. A tako nešto ne vidi nijedan model. Da sad mogu da prognoziram, stavio bih između -8°C i -9°C da će biti u 7h ujutru na Žabljaku, Tmin za narednu noć između -13°C i -14°C.

Miloš

U 19h:

Žabljak -12.5°C, vedro
Pljevlja -5.1°C, pretežno oblačno
Kolašin -4.3°C, umjereno oblačno
Cetinje -4.0°C, pretežno vedro

Visina snijega na Žabljaku 38cm. Čeka se naoblačenje i postepeno pojačanje vjetra u kasnim večernjim satima.

Стенли

Madjo

Tako je Miloše.
Čim dune vjetar poći će temperatura gore.

Mene ostaje da se nadam da do ujutro neće dunut na Žabljak.  :02:

Evo uz lovćenske strane umjeren śever, na Krstac vijavica, polako se stvaraju manji sniježni nameti...  :101:

Fraka

Skok temperature u Hn na 6.5 cim je okrenulo na NNW

Madjo

Naravno da sad fenira kad je tek počelo duvat.Mislim da śutra neće fenirat, no naprotiv.
Ako iko od nas zna što je bura, ti vala znaš Fraka.   :122:

Fraka

Jes, ali ne reaguje isto Novi i Kotor, ima male razlike  :122:

Madjo