News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Nikola, November 24, 2011, 21:53:21

Previous topic - Next topic

Nikola

Ostalo jos 2 sata fore da u Ulcinje pane jos 3.5l

Fraka

Niksic konstantno raste, ali ovo kolo je jednostavno za zaborav, tako da ce mi i on pobjec za malo.. 8.4 mi treba, nista od toga  :46:

Dejo

Ulcinj 16.2
Nikšić 8.3
Žabljak 6.2

mislim da su ovo maksimalci danas

demijan

vrlo lako nk ide u 4 a zabljak u 3 .ulcinj miruje jos

demijan

vise od ure nik po 1.4 l na 10 minuta

Dejo

Miloš

Ako sam dobro sabrao, do sada Nikšić ima oko 28mm padavina, dok Žabljak ima oko 13mm, tako da je vrlo moguće da Nikšić od u kod 4, a Žabljak u kod 3. Ulcinj nije imao padavine od jutros. Vjetar je bio veliko iznenađenje, ali mislim da će me padavine skroz izvući u ovom kolu.  :08: Ostaje nam da pratimo do 19h i da sabiramo.

Nikola

Niksic ce u 4 Zabljak u 3 a i Ulcinj mora uc u 2 ali tamo poznata situacija jak jugo i suvo.

Dejo

Ulcinj 1.4 (1)
Nikšić 24.5 (3)
Žabljak 13.4 (2)

ovako sam ja sabrao do 16.30

Miloš

Padavine su skroz oslabile u Nikšiću i Žabljaku, ali još puna dva sata su pred nama. Presabrao sam padavine sa AMS i za Nikšić sam sabrao 23.9mm, što je u kodu 3, dok je na Žabljaku palo 13.4mm, što je u kodu 2. Ulcinj je ostao na jutrošnjih 0.5mm. Ako sve ostane ovako kako je, osvojiću 4 poena, mada se nadam da može makar još 1 da uleti do 19h.

Fraka

Ja trenutno -1 ja mislim  :109:
A postoje znacajne sanse za -3...
Jes da sam masu pogrijesio, ali bas kurate srece ovo kolo....  :71:

Fraka

Uvatih Niksic 8.4  :116:
tj tako pise na ams.. vidjecu, ovo mi mnogo znaci haha

Miloš

Imaćeš ti i više od 0 poena, ne sjekiraj se... Stigla je synop potvrda za 8.4°C u NK.
Biće tijesno sa padavinama baš, pogotovo na Žabljaku, tu je do sad palo 13.6mm. Nikšić vjerovatno ostaje u kodu 3, osim ako ne saspe kakav pljusak sad. I za Ulcinj je sve vjerovatnije da ostaje u kodu 1, osim ako naglo ne stane jugo.

Fraka

Nema tu srece.. haha
Koliko vidim, prvi put od pocetka takmicenja ce se neko odvoit na tabeli.
Ave Rakun  :105:

Fraka

Nije puno, ali evo konacno 0.1 padavina u ulcinj... mozda uspe sad  :101:

Admin

Po AMS u Nikšiću je do 17:30 palo oko 23 litra!
Kada gledate padavine na grafiku za sve stanice imate lokalno vrijeme (ne UTC) osim u Pljevljima.

Dejo

Bar da Ulcinj uđe u šifru 2, da prođem kolo bez negativnih  :11:

Bura

Evo pocese padavine u Ulcinj.....
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Gabesz20

Quote from: Fraka on December 15, 2011, 17:55:58 Nije puno, ali evo konacno 0.1 padavina u ulcinj... mozda uspe sad  :101:
U zadnjih sat vremena bi trebalo da bude dobrih padavina
Ja sam tek sad stigo kuci, nisam ni zbrajao koliko imam poena kada sam video koliki je bio vetar u 13 h

Fraka

U istom smo kosu gabes  :28:
Niksic i dalje raste 8.6..

Miloš

Neće pa neće da pređe u sledeći kod u Nikšiću i na Žabljaku, i to baš sad kad bi trebalo da padavine budu najjače, prema modelima. Na kraju će u Nikšiću biti 29mm, na Žabljaku 14mm. Koliko mi je faktor sreće samo oduzeo poena u ovom takmičenju, pa to je nevjerovatno nešto. Možda se u zadnjih sat vremena dogodi čudo.  :101:

Dejo

Ne sitiničari Miloše, može i 15.0 odnosno 30.0  :11:

Miloš

Žabljak 13.9mm, Nikšić 26.0mm (intenzitet 0.5mm/10min), Ulcinj 1.0mm. Kakav finiš!  :26:

goga

ajde ajde nakukaćeš ti već te padavine

Admin

Konačni rezultati će biti objavljeni oko 19:30!