News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 20, 2011, 00:52:00

Previous topic - Next topic

Bura

Ja kad vidio 9-ku pored svog imena pomislio da sam lud i da mi se prividja.....  I dalje ne mogu da vjerujem  :23:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Admin

Stenli je ozbiljan kandidat za nagradu kao nabolji prognozer Tmax u nekom od kola I ciklusa!

CervantesRI

Čestitke svima koji su ostvarili dobar rezultat, a pogotovo onima koji su osvojili 9 bodova!

Mora da spomenem Pljevlju. Kada sastavljam prognozu, prognozirane vrijednosti upišem u word. Tako sam za Pljevlju po nekim svojim metodama prognozirao 12.5, a u word greškom upisao 13.5. Prije nego što sam poslao prognozu, kažem sebi idem još jednom provjeriti što sam upisao i nađem "pogrešan" podatak za Pljevlju. Da nisam provjeravao ima bih 9, ali ni 8 nije loš rezultat.

Lukeni

Čestitam svim takmičarima na dobrim rezultatima i dobroj igri. :121:

Stefan600

Cestitam svima, a posebno Kecmiju... Svaka cast brate, samo tako nastavi  :119:  :119:  :119:  :111:  :109:
Februar 2012. :)

Bura

Quote from: stefan96 on November 10, 2011, 18:36:56 Cestitam svima, a posebno Kecmiju... Svaka cast brate, samo tako nastavi  

Hvala druze  :121: :121: :121: :121: No ni ti nisi lose prosao   :03:

Bura

Admineeeeeee!  :111:  Kad ce novi zadatak?!   :114: :114:

Admin

Večeras!
Ali kad se završi košarka.

Dzoni

Quote from: CervantesRI on November 10, 2011, 18:32:51 Čestitke svima koji su ostvarili dobar rezultat, a pogotovo onima koji su osvojili 9 bodova!

Mora da spomenem Pljevlju. Kada sastavljam prognozu, prognozirane vrijednosti upišem u word. Tako sam za Pljevlju po nekim svojim metodama prognozirao 12.5, a u word greškom upisao 13.5. Prije nego što sam poslao prognozu, kažem sebi idem još jednom provjeriti što sam upisao i nađem "pogrešan" podatak za Pljevlju. Da nisam provjeravao ima bih 9, ali ni 8 nije loš rezultat.

Vidim da kolege iz Hrvatske grijese u oslovljavanju grada Pljevlja. Dakle kada kazes "moram da spomenenm Pljevlja"....ne pljevlju, ili  "tako sam za Pljevlja...." a ne za Pljevlju...

Pa valjda si dobio poen vise sto si upisao "pogresan podatak" 13,5 c jer su Pljevlja dosla na 14,2, a da si prognozirao 12,5c imao bi poen manje.

Dzoni

Quote from: Admin on November 10, 2011, 19:03:20 Večeras!
Ali kad se završi košarka.

Ko to igra @admine ?!  

zack

Evo i ja da se oglasim i uputim čestitke svim takmičarima.Ja iz kola u kolo doživljavam fijasko .:07:

dikile

Cestitke svima na ostvarenom rezultatu. Ja sam u dosadasnjem delu takmicenja prezadovoljan ostvarenim rezultatom.

Sto se tice narednog kola tesko da ce se nesto promeniti po pitanju padavina. Temperature ce biti zanimljive, znace Admin da nam zaprzi corbu sa izborom gradova. Mislim da ce ovog puta biti sve kontinentalni.

Madjo

Lako se bodovi uzimaju...nema padavina a ni snijega na Žabljak... no, tako je kako je, idemo dalje.  :45:

Čestitke devetkama, baš sam iznenađen koliko vas je  :104:  :47:

Fraka

goga

negledam novi zadatak do utorka :120:

Bura

Veljonk

AUTOMATSKA METEOROLOŠKA STANICA KLIČEVO , NIKŠIĆ

http://www.pljusak.com/klicevo/index.htm

RAMONES

Čestitke pobjednicima, nije bio baš lagan zadatak...a koja gužva na vrhu  :05:

Admin

Ako iduće godine budemo organizovali takmičenje jedna od nagrada bi trebala biti ulaznica za Partizanov meč Eurolige u Pioniru.
Treba to doživjeti.
Gledao sam masu derbija u Beogradu, Zagrebu, Splitu. Gledao sam uživo i finale engleskog kupa, i škotski derbi... no Pionir je nešto, možda ne najbolje, ali posebno

Стенли

Uuaaa ,admine.  :122:   :122:

Bolje bi bilo,Ulaznica za Real - Barca  :109:  ..kad vec ne moze Buducnost.  :120:

goga

Može admine za takmičare iz Crne Gore ta karta a za one van Stenlijev prijedlog :60:

Gledah onu neprepoznatljivu Barcu na Poljudu pa sad da pogledam i onu pravu :11:

MAGICIAN

Partizan je pobijedio !

Cestitam partizanovcima i svim ostalim na osvojenim penima !  :111:  :111:

Mada zavrsnica nije bila za one koji nemaju debele zivce!  :13:  (U skladu sa ovim nasem takmicenjem "Pljevlja u zadnjem terminu i 14.2 !!!"  :105:  )

demijan

Gledah onu neprepoznatljivu Barcu na Poljudu pa sad da pogledam i onu pravu :11:
[/quote]
to mi je neprezeljena greska u 2011.oj!-shto u omiljenom gradu na legendranom poljudu  ne odgledah mec fc barcelone(ne bitno u kojem sastvu je dosla),kluba ciji grb mi stoji mesto imena na vratima i ciju ni jednu tekmu ne propustam pratiti i najdrazeg kluba sa 'ovih prostora'..a sve je bilo tu da budem na poljudu...skoro sve,cim ne odoh..ah!ah!...i sad kad mi neko kaze da je bio,prosto ... :80:    :54:  

sada djeluje da i iduci cetvrtak ce biti "jednostavan" kao i ovi prethodni...a videvshi kako gadjam ova 3 kola, mozda bolje da odmah sada poshaljem prognozu ... :75:

Rade

Ne spamujte ovđe sa sportom, imate offtopic! :)

goga

Nećemo više Rade :51:

ali admin je počeo :03:

Demjane nisam to mogla propustiti nikako ali ... znaš nije to bilo to ... ipak je glavna fešta bila mjesecima prije a to sam nažalost morala propustiti :12:

btw neće kolo biti jednostavno ... meni nijedno nije ... uvijek filozofiram ajde do sada nije ispadalo loše ali voljela bih konačno jednu pravu ciklonu da malo damo mašti da se razmaše  :05: