News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 20, 2011, 00:52:00

Previous topic - Next topic

dikile

Posla i ja. Moram da kazem da sam se dosta dvoumio oko temperatura.

Transmat

Ja cu posle bacit pogled malo i poslati.
Ima li da ne gleda utakmicu neku veceras? (osim mene)  :11:  Posto me taj sport ni malo ne interesuje.
Mada navijam da dobiju nasi!!  ali bice tesko  :16:

Nikola

Bice najteze Tmin,a kolo  cini mi se najlakse.
Dobra igra nasih u poluvremenu  :111:

Admin

Do 22:45 prognozu je poslalo 30 takmičara.

goga

prvi puta sam prognozu poslala napamet ... jednostavno nisam imala volje niti baciti pogled na karte

ubijaju me ovakve bezlične situacije  :53:

Stefan600

Ni ja nisam mnogo pratio karte, samo sam napisao ono sto mi je prvo palo napamet.
Februar 2012. :)

Rade

Quote from: Transmat on November 15, 2011, 20:53:12 Ja cu posle bacit pogled malo i poslati.
Ima li da ne gleda utakmicu neku veceras? (osim mene)  :11:  Posto me taj sport ni malo ne interesuje.
Mada navijam da dobiju nasi!!  ali bice tesko  :16:

Ima uvijek! Ja ne pratim ništa od tih sportova :)

Madjo

Poslah, karte nijesam gleda noćas,a jesam jutros,lažem.  :09:
Riješio sam,od ovog kola koristim alternativne prognoze ili prepišem od nekog koga smatram da je dobar  :11:

I noćas se ovo moje pašče obrtalo oko sebe ali šes puta  :78: Dalje, kaže žena da je danas popodne odbio hranu jer ima stomačne probleme i vjetrove ... :78: I na kraju nije mi se obradova kad sam došá s posla što znači da neću dobro proć.  :07:

Admin

To što se pašče obrnulo 6 puta znači da samo 6 takmičara neće imati 9 poena u ovom kolu!

Madjo

:67: Jes.

Pogrešno si mi unio Tmax za Hn, poslao sam 17.0

Admin

demijan

ja znam da mi je nesto pogresno upisano al ne znam sta...saznacu u cetvrtak poslepodne.. :59:

Fraka

Stefane jesi se to pokrio da ne bude -10 u cetvrtak  :67:
Ne samo ti  :104:
 Zanimljivo  :32:

Madjo

Nije to nemoguće.
Dovoljno je da se ispuva śever do śutra popodne pa da se umiri i eto ti -10 kao od šale.

Fraka

Madjo, ja sam eto bacio pogled na karte, -10 zvuci smijesno, al ajde, vidjecemo

Madjo

Kakve karte  :46:  
Karte ne znaju što je inverzija.

Može bit po visini i u plus a da je pri tlu -10,eto koliko može bit snažna inverzija.

Fraka

Moze bit jaka inverzija, i ocekujem jaku inverziju,al ne bas toliko jaku..

Cirius

Quote from: Madjo on November 16, 2011, 00:49:06 Može bit po visini i u plus a da je pri tlu -10,eto koliko može bit snažna inverzija.

Samo da te dopunim,  može biti i  20'C  razlika u veoma izraženim inverzijama.

Stefan600

AL problem je sto sam ja karte sinoc, dosta povrsno pogledao...
Februar 2012. :)

MAGICIAN

Tmin jutros -6.9 !  :79:

Ali to za sjutra ne mora nista da znaci.  :79:

Miloš

Zanimljivo je da koliko god odigram Tmin, na kraju mora biti niža od te što sam ja odigrao. Samo da ne bude previše niža.  :75: A moglo bi se desiti vrlo lako.
Što se svega ostalog tiče, svi smo tu jako blizu.

Fraka

Kolika je bila Tmin u 7h?
Kako cu ja zveknut -1 sjutra na Tmin  :07: :67:

Transmat

Quote from: Miloš on November 16, 2011, 08:02:48 Zanimljivo je da koliko god odigram Tmin, na kraju mora biti niža od te što sam ja odigrao. Samo da ne bude previše niža.  :75: A moglo bi se desiti vrlo lako.
Što se svega ostalog tiče, svi smo tu jako blizu.

Ujutru je zagarantovano da ce biti hladnije nego jutros...  tako da ispod -7 nece biti sigurno...

demijan

mislis ide ispod? da bi dolsa do -7 mora proci ove tre  iznad :63: ne postoji druze transmat nista zagarantovano...e vala nece ic ispod - 6.6!100%!!  :67:

heva

e ovo je kolo vec malo teze..bit ce ono 9ki ali malo manje..sad da stavljam rekao bih -8.2 minT pogledajte malo pljevlju ljudi..ima razliku tmin i tmax od 15-17 zadnji par dana..a danas moze ostat i ispod 5-6