News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 20, 2011, 00:52:00

Previous topic - Next topic

dikile

Nestao mi internet posle napisane poruke  :31:

Dopro se zavrsilo, bod za pocetak.. Htedoh reci 2

demijan

dopada mi se pocetak  :109: mislio sam da ce zabljak biti najhladniji,otici do -1 al i ovo mi je ok .konacno ubodoh najnizu.  :114:
a ja odoh sad na rabotu vascjelodnevnu nechesovu koja nema veze sa meteorologijom a vi se lepo igrajte i nemojte se nervirati-sto cu vas pobjediti danas.  :110:
zivjeli  :116:

goga

:07:

ebiga ... odo ja do 14 se ne pojavljujem  :62:

a fakat sam bila uvjerena da bu do -1 ... čestitke ekipi koja nije fulala

Fraka

Ja nisam ocekivao ispod 2 stepena na zabljak... dobro je da nije poslo i nize.. u jednom trenutku je bilo -0.1, to je Tmin danas ja mislim

Admin

Jutros u 06UTC najniža temperatura je izmjerena na Žabljaku i iznosila je 0.7oC. Ovaj parametar je uspješno prognoziralo 36 takmičara.
Sniježnog pokrivača na Žabljaku, naravno, nije bilo.

Miloš

Zanimljivo je koliko je gradova jutros bilo u konkurenciji za Tmin, temperature u 7h:

Žabljak 0.7°C
Pljevlja 1.6°C
Cetinje 2.1°C
Kolašin 2.7°C
Nikšić 2.8°C

Na kraju je ispalo onako kako je prognozirao prosječni takmičar. Ako se i do kraja dana ostvari sve što je prognozirao Mr. Prosjek, izgubiću bod samo na Tmax u Ulcinju. Ali to apsolutno ne mora ništa da znači.  :03:

heva

moj savjet je da uvjek stavite Tmin bar 0,5 vise nego mislite da ce bit..pogotovo kod vedrog vremena ili poluoblacnog..jer max dnevna traje satak pa je teze pogrijesit..a minimalna traje manje 15tak min i onda odmah raste  :78: (mozda je kako ja kazem ali sigurno nije)

Miloš

Stanje u 10h. Podgorica i Ulcinj već uveliko hvataju zalet, dok se u Pljevljima drži magla.

PG 16.7°C
UL 18.1°C
PLJ 3.4°C
Vjetar 5m/s

Transmat

Bice danas  :13:

Totalno sam pukao.. Ko zna koliko ce da gura u Ulcinj.. Izgleda kao da je samo Milošu siguran bod tamo..
A vjetar ce da me baci zestoko ako ne dune u Ulcinj.

Transmat

Interensantno je da Bar i Hnovi vec koce... stigli do 20 i  sad stagiraju... vjetar..
Ulcinj je druga prica...

Dejo

Sad će i Ulcinj da dobije packu  :71: od mene može tamo da pada prema dole  :120:

Transmat

Ode Ulcinj na 20.6 .. Susjedni Bar 20.9!

Vjetar vec 9 u zbiru...

dikile

U 11h

PG 18.1°C
UL 20.6°C
PLJ 5.8°C
Vjetar 8m/s

I Pljevlja se zaukcala za 10min. skok od 1.1C. Duva juzni vetar bice zanimljivo u narednim satima.

heva

magla, vidljivo nebo..koje olaksanje  :114:

MAGICIAN

:15:  PITANJE JE SAMO, DOKLE MOZE DA IDE Tmax U PLJEVLJIMA  :78:

Shody

Daj Bože da Pljevlja dođu do 13.5, al sumnjam da će preć 11...
Ulcinj može do 21.8, dalje nek ne ide...

Transmat

Ulcinj je vec na 20.8.
Vjetar ce prikasniti u Ulcinju..  Vec u ovom sad terminu padam 100%

Transmat

Opaaaaaaaaaaa, pojacao vjetar u Ulcinj . 5.4 m/s (u 11.20 h  )  temperatura odma dolje na 20.5

Fraka

Pljevlja najkasnije dostizu temperaturu.. nista odje nije sigurno... vjetar moze da odluci sve

Shody

Pljevlja već 40min imaju 7.3  :78:
Ulcinj izgleda neće preko 21 ako ne stane vjetar...

ehtelion

evo vec se pojavljuje oblacnost nad sjeverom. Dako magla izdrzi:)

Nikola

Ulcinj i Podgorica ce ostati oko 20 ali Pljevlja nece preko 13,mada sam isao na to da ce biti toplija od Nk ali magla cini svoje

Admin

PLJEVLJA     10.11.2011   12:20     8.7

heva

moze link od tog gdje gledate svakih 10tak min

Bura

Bolje gram nafake no kilo mozga.