News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 20, 2011, 00:52:00

Previous topic - Next topic

Rade

Quote from: goga on November 11, 2011, 13:16:21 Nećemo više Rade :51:

ali admin je počeo :03:

Znam ja kako ću s njim! :D

Ja sam zadovoljan ovim kolom, još da sam vjetar pogodio eto 9 poena!

ehtelion

bogme sam se ja razmahao u ovom kolu za sve ostale takmicare:) imam dva cilja, da ne budem zadnji i da budem ispred rada:)

Fraka

Da bi malo otezali kolo, posto ce opet izgleda bit glupo, trebali bi svi poslat do sjutra vece prognoze  :11:
pa dako uleti kakav ciklon i svi po -10  :11:

Rade

Quote from: ehtelion on November 11, 2011, 15:30:40 bogme sam se ja razmahao u ovom kolu za sve ostale takmicare:) imam dva cilja, da ne budem zadnji i da budem ispred rada:)

Samo se nadaj  :79:

heva

pocinje me malo nervirat ovo "jednostavno" prognoziranje..daj stavite da za bod moramo pogodit unutar 1stupnja umjesto 1,5 ili barem umjesto kise kad je vec nema da prognoziramo vlaznost..kad sam prosle godine igrao nisam ni slutio da cu ove u prva tri kola propustit samo 3 boda..

Miloš

Tako je kako je, ne mogu se mijenjati pravila u sred takmičenja. Jednostavno se tako zalomilo da u ovom ciklusu svako kolo bude copy/paste prethodnog. Ako nam naredni ciklus ne donese ciklonsku aktivnost i teže vrijeme za prognoziranje, moglo bi se desiti da imamo 5-6 pobjednika i 10-ak drugoplasiranih.  :23:

demijan

e goga,da barem ja mogu reci -to nije bilo to  :63: ..a sve znam pratio sam od prve slutnje pa najave zvanicne na barcin sajt da dolaze na poljud..al eto ..nema veze .gledacu ih opet- na kamp nou nadam se :105: (izvini rade.necu vise al sam morao odreagovati na izjavu da je bila na poljudu i gledala barcu.to mi je so na ranu bila))))

i nazad u temu-interesantan predlog o povecanju preciznosti prognoze i nekim izmjenama...a sta mislite da pomerimo za nedelju -dve nastavak prvenstva zbog vremenskih neprilika??  :102:  :102: (salim se.nismo mi drzava da menja ustav i zakone kako kome mocniku odgovara i pomera rokove zarad svog dzepa samo.nama je svaki oblak bitan bio on Cu humilis ili CB;stratus ili cirus soko bijeli..)))
sad cu da sastavim prognozu...

ehtelion

ako bude nekoliko pobjednika onda skala preciznosti moze da se smanji, a kako imamo podatke koji su takmicari poslali kao i zvanicne podatke o vremenu tih dana, najprecizniji takmicar ce osvojiti prvo mjesto. A da nastavimo ovako takmicenje kako jeste.

Nikola

Tacno,nece biti desetak drugoplasiranih nego ce se uzimati po preciznosti T,W i snijega.
Ovo mi je prvi put da ucestvujem i nisam mislio da cemo prognozirati stabilno vrijeme,ali kad bi bar 5 kolo bilo padavina.

Dzoni

Dako admin bude znao da ispostuje pravila,ne vjerujem da mu iko od nas treba kao savjetnik  :120:

Madjo

Niko da posavjetuje što da se prognozira za prekśutra....  :120:     :71:
Biće da su forumaši zaokupljeni revanšom protiv Čeha  :15:

goga

a šta reč ...

samo ne zaboravite poslati prije fešte :03:

demijan

prognoza shta sam sastavio pre neki dan malo se razlikuje od ovoga shta jutros sastavih..samo da je doveche josh malo osmotrim i ako treba "doteram" za "javnost" i moze na put...    :114:

Madjo

Evo jedan tip za Tmin : moj pas se pet puta okrenuo oko sebe prije nego što je legá.   :67:

Dzoni

Quote from: goga on November 15, 2011, 10:38:06 a šta reč ...

samo ne zaboravite poslati prije fešte :03:

Siguran sam da te feste nece biti  :12:

A sto se tice ovog kola i prognoze, cini se slicnim dosadasnjim, s tim sto ce biti zanimljivo vidjet min temp i vjetar.

Cirius

Večeras prvi put pravim prognozu samo na osnovu današnjeg  0 Z  izlaza ...  

Quote from: Madjo on November 15, 2011, 11:11:24 Evo jedan tip za Tmin : moj pas se pet puta okrenuo oko sebe prije nego što je legá.   :67:

Znači dunuće malo preko noći  -   Tmin iznad očekivane.

demijan

ako se ne nadamo feshti zasto bi onda i gledali ili navijali...

machka mi se ne odvaja od radijatora a kako ukljucim rernu ona pokusa uskocit...bice studen ipak.cijele zime.100 posto!

Madjo

Quote from: demijan on November 15, 2011, 11:44:48 machka mi se ne odvaja od radijatora a kako ukljucim rernu ona pokusa uskocit...bice studen ipak.cijele zime.100 posto!

:01: E to je već ozbiljna stvar... Mačke su "zadužene" za dugoročnu prognozu   :120:  

Čuvene 2005. godine jedna mačka mi se nije micala iz kuće prije onog zahlađenja i metarskog snijega.  :27:
Mislim, dvonoga mačka.  :11:  :43:

Izvinjavam se za off.

demijan

mislim stvaaaaarnooo... :67:

zbilja ovaj vetar me malo "cima" u sigurnosti prognoze,sve ostalo imama iz keca u kec  :120:  :120: mada od njega zavisi skoro svih maximalnih 5 bodova koji su iz keca u kec(racunamo padavine i vis.snijega?ne jel da? ) :67: )  :67:

Veljonk

Sto smo se ovo ućutali danas, mora da smo vrijedni :72:  :109:
AUTOMATSKA METEOROLOŠKA STANICA KLIČEVO , NIKŠIĆ

http://www.pljusak.com/klicevo/index.htm

goga

Fraka

ja cu to polsije utakmice pogledat malo, iskreno nije me volja slat uopste.. dokle god saljem cetiri nule...

Nikola

Miloš

Poslah i ja. Jedino sam oko Tmin malo više razmišljao, tako da se cifra koju sam na kraju odigrao dosta razlikuje od one koju sam stavio u preliminarnoj prognozi.
Padavine i snijeg 4 sigurna boda svima. Vjetar je ponovo lagan za prognozu, a sa Tmax treba biti oprezan.
Srećno svima!  :48:

Bura

Poslao i ja, dvoumio sam se za sve sem za padavine i snijeg  :05:
Bolje gram nafake no kilo mozga.