News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Muzika

Started by niksicki, April 03, 2011, 13:11:06

Previous topic - Next topic

Mađo

stefan357965

stefan357965

vanja

povratak sa festivala tehno muzike  :11: :11: :48:

Transmat

Quote from: vanja on October 09, 2015, 03:19:16

Bravo, sjecam se techno wikinga. nisam ni ja nista bolji bio u to vrijeme na techno partije , samo sto se nisam bildovao i svadjao, ali zato  :116:
Inace ne vjerujem da je ono on sad sto su pisali o njemu, kao da je sad neki asistent biologije i  u stvari gey i to u vezi sa onim likom kojeg je zamalo prebio na onom partiju.

daljina

Ukoliko tragate za Lazy bag foteljom, na pravom ste mestu!
Izrada sajtova brzo i efikasno!

milos87popovic

Ukoliko zelite da iznajmite automobil u Beogradu, posetite Beograd rentacar ili Stars izdavanje vozila.
Veoma dobru ponudu za iznajmljivanje automobila u Beogradu ima Stars rent a car.

Nikola

milos87popovic

Ukoliko zelite da iznajmite automobil u Beogradu, posetite Beograd rentacar ili Stars izdavanje vozila.
Veoma dobru ponudu za iznajmljivanje automobila u Beogradu ima Stars rent a car.

daljina

daljina

milos87popovic

vanja

Quote from: Transmat on October 22, 2015, 18:22:29
Quote from: vanja on October 09, 2015, 03:19:16

Bravo, sjecam se techno wikinga. nisam ni ja nista bolji bio u to vrijeme na techno partije , samo sto se nisam bildovao i svadjao, ali zato  :116:
Inace ne vjerujem da je ono on sad sto su pisali o njemu, kao da je sad neki asistent biologije i  u stvari gey i to u vezi sa onim likom kojeg je zamalo prebio na onom partiju.

e da hahahhaha nesto ni ja ne vjerujem u tu pricu...a gledao sam malo po netu o tome i izgleda da je tako hahaha strasno

Nikola

Cirius

Cirius

Stefan600

Februar 2012. :)

Fraka

Umro je Mile. Vjerovatno najuticajniji covjek u stvaranju zestoke muzike. Uzor svima.

Lemmy Kilmister R.I.P

Tihi

Kap po kap,opet padace te duge kise jesenje...

staracfoco

Nikola

Filip.V

Pocivaj u miru !

Nikola