News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Muzika

Started by niksicki, April 03, 2011, 13:11:06

Previous topic - Next topic

Cirius

Nikola

Dzoni

@nikola  Sjajna numera i spot.

Inace zanimljiv je ovaj gore spot koji je Milos postavio od "Gospode Glembajevih" ,aranzman nekako "deja vu" na foru "Enigme" mada je to za CG scenu avangarda.
Nije lose,a sto se tice ljudi iz spota ne poznajem nikog sem Somija,koji je ziva legenda Titotgrada i danasnje Podgorice.

Transmat

Bend koji je ostao originalan do kraja..  ova obrada je fenomenalna.. Na koncertu zvuči još bolje..

Cirius

mareeram

Kvalifikova se CG prvi put u finale Eurosonga! :105: :45: :116: :99:

pg

Da konacno  :116: posle toliko neusjeplih pokusaja
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

milos87popovic

Ukoliko zelite da iznajmite automobil u Beogradu, posetite Beograd rentacar ili Stars izdavanje vozila.
Veoma dobru ponudu za iznajmljivanje automobila u Beogradu ima Stars rent a car.

daljina

Ukoliko tragate za Lazy bag foteljom, na pravom ste mestu!
Izrada sajtova brzo i efikasno!

demijan

Cirius

Cirius

niksicki

Ne slusam ih nesto,ali mi ova pjesma mnogo dobra  :122:

Stefan600

https://www.youtube.com/watch?v=EYmQ3wknWwI - prva pjesma
https://www.youtube.com/watch?v=X1wOKqjm6bo i druga gdje sam imao veliku tremu i to mi se odrazilo na pjevanje. Srecom, ziriju se svidjelo i niko se nije spustio dolje.  :08:
Nisam mogao postaviti ono sa ikonicama normalno jer mi pise "Invalid youtube link", valjda.  :46:  :23:
Iiiii da.. Izmedju prve i druge pjesme i posle druge pjesme su komentari zirija, ali to izostaje u ovim snimcima. To ima samo kad se ukljuci cijela epizoda.
Februar 2012. :)

SnowHunter

Odlično je ovo, Stefane!  :109: :109: :109:

Nadam se da te očekuje lijepa i uspješna muzička karijera!   :119:  :116:

Dado

Svaka cast! Pridruzujem se zeljama od SH  :45:

Ne zaboravi da pozdravis ekipu sa foruma sledeci put hehehe  :67:

Cirius

:109:   Ne pratim Pink, ali ovo zvuči sasvim ok Stefo   :121:   puno sreće, pa da im sljedeći put neplanirano gruneš nešto od Linkin Parka       :111:      :116: 

Fraka

:109: :109: :119: :119: :119:

Brao Stefane, sve najbolje !!!

vanja

Bravo Stefane!! Samo naprijed!!!  :111: :111:

Admin

Baš lijepo Stefane.
Javi kad sledeći put budeš nastupao.

skener

Bravo Stefane...ja sam gledao i kad je bila emisija, ali nisam znao da si to ti  :03: sledeci nastup je vjerovatno za par mjeseci?

milos555

BRAVO Stefane!  :45: Pratim emisiju, ali ni ja nijesam znao da si ovo ti.
Srećno u daljem takmičenju!  :111:

Stefan600

Ljudi hvala vam svima puno!!  :121:  :45:  :109:
Potrudicu se da budem bolji kad bude sledeci kruuug, i da vam pravo kazem "grunuo" bih ja njima mnogo sta tamo, sto se tice pjesama, ali, pjeva se ono sto oni dozvole, vjerovali ili ne haha  :120:
Februar 2012. :)

Miloš

Svaka čast Stefane, proslavi nam se ti!  :109: