News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Muzika

Started by niksicki, April 03, 2011, 13:11:06

Previous topic - Next topic

Nikola

Nikola

Стенли

:112:

Filip.V

vanja

Nikola

Nikola

Nikola

Danas cuh ovo pa me podsjeti iz srednje na casovima muzicnog  :109:

vanja

Nikola

Nikola

Nikola

Cirius

vanja

George Michael Live at Concert of Hope 1993 introduced by David Bowie

Rare benefit concert featuring George Michael, transferred from SVHS Hifi Stereo source

Setlist:
Father Figure
Killer
Papa Was A Rolling Stone
One More Try
Love In Need Of Love Today
Freedom ´90

sone

Dobra pjesma,odslusao sam je citavu s merakom.Odavno ih nijesam slusao,neka si je vala postavio Madjo.

Niksic 3

Mađo

Najbolja ikad opjevana guslarska pjesma,koju izvodi neprikosnoveni Stevan Mišo Popović.Za sve ljubitelje gusala sa foruma.  :83:

staracfoco

Iako je pjesma duža od mojih postova,pažljivo sam je preslušao.Neko bi rekao da je anahrona i da vrijednosti na kojima se insistira u pjesmi više ne važe.Ja ipak mislim da je tu sažeto sve ono što je Crnogorce činilo onim što su bili a posebno mi je drago što Turci nijesu samo krvnici nego i ljudi i junaci.Pa i kralj Nikola je ispjevao odu Turčinu,a Bećković ,iako ga ne volim baš,neđe je napisao da dok je bilo Turaka bilo je i Crnogoraca (napomomena:moj nick nema nijedne dodirne tačke sa mojim porijeklom i nacionalnim opredjeljenjem).Pjesma ima nešto šekspirovsko,sa karakterizacijom ličnosti i isticanjem i vrlina i mana kod pojedinaca.O etici aktera mogli bi se pisati eseji.Opet ja odužih sa pričom,ali moram reći,možda je to i zbog godina,da više volim da slušam ovo nego turbo folk.

Niksic 3

Ovu obozavam.
------------------------------
U danima kad na Niksic crnogorci udarise,bjehu dosli dani da ne bude turski vise.
To su jedine gluse sto ja znam :03:

Nikola

niksicki

Ne razumijem se previse u gusle i ne slusam ih bas cesto, ali ove 3 su moji favoriti.

Niksic 3