News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Muzika

Started by niksicki, April 03, 2011, 13:11:06

Previous topic - Next topic

Nikola

Niksic 3

Niksic 3

Nikola

Niksic 3

vanja

Nikola

Niksic 3

Rođena si Crna Goro da te svaki đetić voli,i kad ode sa kućnog praga,da ga dovijek srce boli.
https://youtu.be/mGUHIsOR4Ec

Cirius

Nikola

Niksic 3

Miloš BP

Rock :43::
Only black and white

Dzoni

staracfoco

Izbor i po mom ukusu,Džoni.Pošto sam kasno počeo da se družim sa vama,bilo mi je muka da prelistavam šta je sve ovđe postavljeno pa sam odustao od nekih stvari,između ostalih i ove,jer sam mislio da je to već neko postavio pa da ne ponavljam.Iznenadio sam se kad sam vidio da ovo,pretpostavljam,niko nije postavio do sad.

Dzoni

Niksic 3

Niksic 3

Nikola

Miloš BP

Only black and white

Niksic 3

Miloš BP

Dobra ova Celikova. Volim I DST. Jedno vrijeme, davno,sam dosadjivo sa ''Jovanom''  :05: :05:
Only black and white

Niksic 3

Uf kad se sjetim moga djetinjstva :80:
Tada sam zivio u Dragovu Luku,svakog vikenda igra Sutjeska ili Celik kao domacini,jedva sam cekao da izadjem na stadion i bodrim moju Sutjesku,nisam nikad mrzio Celik,poslije Sutjeske uvijek su mi bili najmiliji.A kad Celik igra,puste onu pjesmu Pamela Anderson me je pitala da li volim Celika,trese se Dragova Luka od te pjesama :119:.Posle utakmice mi kao djeca odemo na Kariktonke pa igramo fudbal onako svi poneseni utakmicom,sledeci dan se ide na pomocni stadion Sutjeske tu se dobro istrosimo,sledeci dan na mali stadion kod sportskog centra,pa kod Brace Labudovic na poligone.I svi ti sportski objekti su nam bili u krugu nekih 700 metara,skoro svaki dan po 10 km se trcalo,nije se biralo vrijeme,po kisi,suncu,vjetru i snijegu :03: Onda svi zajedno nas 5 torica odosmo na Dzudo,prvo odosmo u Akademik,pa u Onogost,ja bijah vrhunski talenat,osvojih 3 mjesto na balkanskom prvenstvu,osvojih dosta medalja na drzavnim takmicenjima,dodjese povrede i propadoh koda nikad nijesam trenirao :20: Od nas petorice osta samo jedan dan danas da trenira i nize dobre uspijehe.Sjecam se dodju ekipe iz grada pa igramo fudbala sa njima,svasta smoo prezivljavali onako svi zajedno,kao braca rodjena.Ode nam lopta u Bistricu,mi svi kao djece bez imalo pameti uskakali u smrdljivu Bistricu,nije se biralo mjesto za fudbal samo daj livadu :05: i pored Bistrice nam je bilo dobro.I tako ja odselih,njih cetvorica se pocese slabije druzit i raspadesmo se koda nista nije bilo.Al bog ce dati da se opet udruzimo,samo mi je zao zato sto smo bili kao rodjena braca,tako smo voljeli jedan drugog,ispane frka nas petorica odmah na tog jedhog koji takne  naseg  :11: Dace bog pa da se braca opet udruze i da zagrem kao nekad,a sad kao odrasli momci :105:
Izvinjam se za ovoliki OFF ova pjesma Celika me je vratila u djetinjstvo,jer sam odrastao na ovome,ovo moze razumijet sam neko ko je imao slicno djetinjstvo pored stadiona. :03: