News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Cirius

Draga ekipo,

srećnu  2013.  godinu želi vam uredništvo Foruma  !

:121:              :43:              :116:              :43:              :121: 

demijan

hvala i obratno!
svako dobro u 2013.godini svim članovima foruma.zdravi,pravi i nasmijani!dobro zdravlje i dobra klima! uraa i oleee  :116:

Stefan600

Hvala!  :43:

Srecna Nova godina i Bozic!  :121: Da ne ponavljam sve ono, znate, zelim vam sve najljepse u buducoj godini!  :03:
Februar 2012. :)

Nikola

Hvala  :47:  pa u 2013-tu bili srecni i prije svega zdravi,pare ce same doc    :99:  :121:.... i nemojte previse ruske salatre iźes  :116:  :102:

Krivi

Srećna nova svim članovima foruma!   :116:

:121:
GGMU!

Dusko

Hvala svima na čestitkama :121:
Da ste mi u 2013-oj zdravi i srećni, a za ostalo se snalazite :116:

Bura

Evo i ja da čestitam novu 2013. godinu, pa da se i u njoj ovdje i dalje družimo. Srećno svima.  :116: :121: :121: :116: :116:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Стенли

Braci mojoj srecna Nova Godina i Bozic..  :43:  Alkohola vec ima u KRVNIM sudovcicima takoreci ,nocas malo u provod ,i jedna pjesma prije no sto se odjavim..

..aaa tebeee nema a tebe nemaa.. pam pam pamm..  Sve najbolje braco ,puno zena, ljubavi ,para, zdravlja  :43:  Ljubi vas cika Stenli iz Danilovgrada.. Ima te i velike pozdrave od najljepseg momka Zeljka Pajovic, prelijepi momak.   :102:

Beeeeli se belliii moj beli biseeruu.  :75:

draaze mi je moje nista negoo tvoje sve.. Oopraaastaaam ti Zlatiborske zore ,mjeseciinu iznad mora CRNEE GOREE!

Mađo

Neka je nazdravlje nova godina, ko se nije ženio/udavá nek to pozavršava u ovu novu :11:

Zdravlja,sreće,parah,a i dobar apetit želim.  :120:
Živjeli!  :116: :116:

Fraka

Sve najbolje ekipo!  :116:

Los provod u Kotor nocas, ali eto, bice bolje, nisam odavno bio sam haha  :15: Zivjeli mi!  :116:

Inace nas mladi kosarkas Vucevic imao 20 poena i 29 skokova nocas, st oje vjerovatno najbolji stat line nekog kosarkasa sa ovih prostora u NBA pored Drazenovih 44-11 i divcevih 5x5

Fraka

Kakav je to rezultat govori cinjenica da je to rekord Orlando Magica, tima za koji su nastupali Shaquille O neal i Dwight Howard, 2 najdominantnija centra od povlacenja Hakeema. Nevjerovatno... cudo!

sanjin

Kako sakupi toliko skokova? :29:

Fraka

Pa Miami igra taj small ball, niska postava, ali opet... zaista nevjerovatno.. Samo je Kevin Love imao vise skokova u zadnjih 10 god.. 31 skok prije godinu ipo..

Admin

Sad se vratih sa dočeka. Bilo je jako lijepo i veselo. Počelo je i dobro, jer je Ksenija (Xenia) na novogodišnjoj lutriji dobila dvije lijepe robne nagrade.
Želim vam srećnu i uspješnu godinu, i neka bude prva u takvom nizu. Živjeli.
---
Vala Mađo, ovaj tvoj zemljak, Vesko Belada, zaslužuje svaku paru koju su mu dali za novogodišnju noć.

SnowHunter

Šta reći za Vučevića, 29 skokova - totalni respect.    :109: :119:  Jedna nevjerovatna partija, gledao sam drugo poluvrijeme i produžetak - kupio je lopte ko zrele kruške. U jednom napadu je imao zvanično četiri ofanzivna skoka, iako mi se čini da je oštećen makar za jedan, možda čak i dva.  :58: Njegov direktni konkurent na terenu, inače vrhunski all-star igrač Chris Bosh imao je tek 4 skoka.   Koliko je ovo nevjerovatno postignuće svjedoči podatak da legendarni Vlade Divac ima rekord od ''tek'' 24 skoka na jednoj NBA utakmici, takođe legendarni Dino Rađa 20. Fantastična sezona za Vučevića, uzgred momak je tek napunio 22 godine.  :109:

Transmat

Quote from: Стенли on December 31, 2012, 19:28:35
Ima te i velike pozdrave od najljepseg momka Zeljka Pajovic, prelijepi momak.   :102:
Je li to onaj Željko Kaiš??

Srećna Nova godina svima.
Pa da nabavimo 15 Ams Davis  :60:

Mađo

Quote from: Fraka on January 01, 2013, 02:01:28
Inace nas mladi kosarkas Vucevic imao 20 poena i 29 skokova nocas, st oje vjerovatno najbolji stat line nekog kosarkasa sa ovih prostora u NBA pored Drazenovih 44-11 i divcevih 5x5

Auuu  :01:  Baš nevjerovatno  :01:  :109: :109:

milos555

Dragi forumaši,SREĆNA VAM NOVA GODINA !!!
:121:   :38:

demijan

neprevaziđen i nepre(o)lazan ikada.     :45:

Mađo

Nek je nazdravlje Badnji dan, forumaši !   :116:

Krivi

GGMU!

niksicki

Свим другарима са форума нека је наздравље најљепши дан у годину.Мир Божији Христос се роди!

Mađo

:105: Vaistinu se rodi !!!
Nek je nazdravlje!

LOMIBA

МИР БОЖИЈИ ХРИСТОС СЕ РОДИ!!!
U dobru se ne ponesi!