News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

prenka

Ima li ko iskustva sa novcanim kaznama za oduzimanje vozacke dozvole? Meni danas sud za prekrsaje u budvi repnu 100 eka ka iz sale .70e za kaznu i 30 e za sudske troskove +  kaznena boda . :75: Neki kazu da sam prosao dobro ,neki da sam mogao i bolje  . :78:

Fraka

To ti je minimum stari... to je standardna kazna za taj najmanji nivo... bice si imao 0.5 ili 6 ili ne znam sto si cinio vec  :11:

prenka

Znaci dobro sam prosao  :05: Ma prekoracenje brzine u naseljenom mjestu ,nije pice ne konzumiram ga dok vozim

Mađo

prenka

Quote from: Mađo on December 22, 2012, 15:41:05
A prije vožnje ??  :05:
Sto cini djoma ,kako vata ove rijeci :67:

demijan

želim svim drugarima ovde koji večeras slave badnje veče i sutra božić,srećne i lijepe praznike!!

Krivi

Kako da upamtim excel chant koji sam napravio u Wordu, kao sliku?
GGMU!

Mađo

Print screen, paste u neki od programa za obradu fotke i to je to.

Krivi

Snašao sam se, samo pogledajte u onoj temi Visina snijega jel ljepše onako s graficima, ili s brojevima?
GGMU!

Mađo

Jeste ljepše ali slike mogu nestati vremenom, zato je bolje da pišeš.  :109:

Krivi

Ako se to desi, ponovo ću pisati, al napravio sam account a i jednu sam preko fb izbacio, te nema briga.
GGMU!

Mađo

Ok.
Miči se s fejzbuka.  :19:

Fraka

E moj Madjo kako ne, sad ti svi fakulteti rade preko fb, sve da ocu ne mogu se mac...

Mađo

Ono smeće je puno virusah.  :34:

Krivi

Hahahahah, a ne znam ni ja što će mi žovota mi, ka da nešto radim na njemu. Samo mi služi da pričam s ljduima, da ne trošim pare na račune bzvz.   :05:
GGMU!

Mađo

Ja kad oću da pričam s nekim uzmem telefon i sit se ispričam.
Ako mi je tu đe blizu svratim do njega na rakiju.

Krivi

A da čuš, al ipak bolje je pričati na fb no davati pare popišanom telekomu. Ionako nas kolju svakog mjeseca.
GGMU!

Transmat

Quote from: Fraka on December 27, 2012, 13:36:50
E moj Madjo kako ne, sad ti svi fakulteti rade preko fb, sve da ocu ne mogu se mac...
Kako to rade preko Fb?

Fraka

Formiraju grupe na FB i tu ti izbacaju neke tekstove, radove za kolokvijume itd, kapiras... Tako im je lakse nego svakome ponaosob slat na mail ako sto treba...

Transmat

Quote from: Fraka on December 27, 2012, 17:21:48
Formiraju grupe na FB i tu ti izbacaju neke tekstove, radove za kolokvijume itd, kapiras... Tako im je lakse nego svakome ponaosob slat na mail ako sto treba...
To su mediokriteti od profesora.
Ne mogu da zamislim moje bivše asistente i profesore kako to rade.
Imali smo sajt fakulteta i oglasnu tablu na sajtu, Svaki predmet je imao svoj prostor gdje asistenti i profesori kace predavanja, vjezbe, rezultate. Zasto zavisiti od facebook. A i nekako je neakademski..
Nego, dobro.. sta da se radi.

Fraka

Sto ces moj dobri Transmat.. u pravu si skroz. To i nije toliko za moj faks, mada ima neko ko obezbjedjuje podrsku (skripte, neke kombinacije itd), ono nezvanicno. Ali npr Arhitektura bukvalno funkcionise preko FB...

Bole-PG

Ima li ko iskustva sa GoPro kamerom HERO ,i ima li gdje kod nas prodavnica da prodaje sa garancijom?
Podgorice grade moj!!!

vanja

imas u deltu da je kupis go pro 2 a trebalo bi da daju garanciju... to je onaj butik sto se nalazi dolje odmah pored knjizare

Bole-PG

Znam Beosport ali skupo,ako je budem uzimao uzecu je u Hrvatskoj jeftinija masu ,gopro 3 je tamo ona black verzija oko 360eura i dobijes 20% pdv povracaja,kod nas ta ista je 480e
Podgorice grade moj!!!