News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Transmat

Meni je slabo ovo leglo. Mislim isto je to sve, ali dzaba, nekako se izgubim, nadam se da ce biti jos tema, kao i ona stara..

Stefan600

Februar 2012. :)

Mađo

Možete da odaberete i staru temu.  :109:

Dusko

Ne znam kako ostalima, meni ova nov default tema oči izbi :02: Sad sam vratio na staru, pa milina. Inače, promena k`o i svaka, pričaće se dva dana o njoj, pa će se zaboraviti da je i bilo nešto prije, u svakom slučaju podržavam :109: :109:

Стенли

Vratio sam na staru, i zbog navike i svega.. Ipak mi idu malo na ..... one kockice.  Pozoristee

Fraka

Ja stavih ovu crnu temu  :67: Banja mi je  :77:

bole

Ne znam dje cu da uputim pitanje pa evo ovdje......:)

Ima li ko od clnova hmz da poklanja nekog stenca za ispred kuce :)

vanja

Quote from: Fraka on December 19, 2012, 00:03:55
Ja stavih ovu crnu temu  :67: Banja mi je  :77:

i ja stavih crnu i sto velis banjaa  :03:

Mađo

Ja sam se već navikao na ovu osnovnu temu, i super je.  :122:

Cirius

Nazdravlje vam Nikoljdan  i Dan Podgorice           :43:         :121:

EagleS

The absence of evidence is not the evidence of absence

Transmat

Quote from: EagleS on December 19, 2012, 20:42:59
30 sati do smaka   :99:
Ozbiljno? Nisam ni znao da još sviraju. Gdje se održava koncert?  Dobar je to bend!  :67:

Admin

Mene su prije par godina oduševili Bjelopoljski tamburaši. Do tada nisam znao ni da postoje.

winter

Transmat

Kakve budalaštine..   :120:

Miloš

Meni ovo nisu budalaštine, nego veoma duhovit tekst, makar sam se fino nasmijao samo kad sam naslov pročitao.  :15:

Nego, ostalo je još sat vremena do smaka svijeta u centralnoj Evropi i Africi. Evo kod komišija Bugara i Rumuna je već stigao, kažu da su jako loše prošli. Baš ih je pogodio smak.  :01:

Transmat

Ezbilja, tamo je već Ponoć. Znači da Rusije već nema, zbrisana  :67:

Miloš

Ne znam kako ću preživjeti ovih 45minuta bez majke Rusije!  :12: Poslije toga će mi biti svejedno.  :28:

Стенли

Jedva sam iz Nk stiga ,ovaj smak svijeta valjda nekako krece sa zapada ili je preskocio kazan.. Bice da je ojuzilo po visine..  :75:  E blago njima.

Mađo

Ja ga noćas čekam, ne zažimljem ga...  :27:  Ajd vala da vidim tu mudónju  :71:    :67:

Fraka

Dzabe to, ne pita se istok.. treba da poklopi suncev zrak majanski piramidu sjutra, to ti je vrijeme centralnog dijela USA.. gotovo je, rusija je izgubila u smaku svijeta  :37:

Стенли

Evo prva vijest iz Rusije, samo Putin prezivio... i salje samog sebe u pomoc Crnoj Gori.   Vlaaadiimir Puutin :111:  :111:

Cirius

S M A K              :111:          :111:       

Cirius

Što, tačnije koga,  Maje nisu uračunale u svoja predviđanja    :106:         :120:        :81:

Vasilije