News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Стенли

Ваистину се роди!

Miloš

Vaistinu se rodi! Srećan Božić!

demijan

svako dobro od Boga i ljudi!

Stefan600

Februar 2012. :)

prenka

Srecan Bozic dobri ljudi

Krivi

GGMU!

Fraka

Neka vi je nazdravlje  :116:

Miloš

Cirius

Nikola

Shody

Vidim da sam i ja spomenut, hahaha  :116:

Odličan tekst.

Evo da i reklamiram malo i naš tekst od par dana
Ja sam na prvoj slici gore lijevo
http://www.slobodnadalmacija.hr/Scena/Mozaik/tabid/80/articleType/ArticleView/articleId/198752/Default.aspx

Fraka

:109:
Rado bih ucestvovao nekad na ovom Bura Chase-u  :61:  :105:

Mađo

Zamolio bih forumaše,koji to nijesu uradili, da obavezno u svom profilu stave lokaciju odakle se javljaju.  :83:

Стенли

To je stavljeno vecini, ali se ne vidi ovako no moras na profil da mu udjes..  Nije kao prije da ispod imena i ovih zvjezdica pise mjesto

Mađo

Da, ali zbog toga što je forum podignut na noviju verziju potrebno je da ponovo upišu lokaciju da bi se viđelo ostalijim članovima, valjda.  :78:

Nikola

Istripovao sam se da imam lokaciju,tek sad vidim pa sam stavio.

michael

svima koji to slave...srecna nova godina!  :112:

Стенли

takodje. Srecna Pravoslavna nova svima koji slave.

Nikola

Koliko je Crna Gora seizmicki aktivna govori tabela od top 20 novih zemljotresa svijeta mi moramo biti skoro stalno tu.

michael

Quote from: Miloš on January 16, 2013, 12:59:28
Michael i Mađo, djelimično ću se složiti sa vama. Za hladniji dio godine ste u potpunosti u pravu. Ali zato u periodu od maja pa sve do septembra u Mađarskoj (koju ste uzeli kao primjer) i u ostalim kontinentalnim zemljama bude često vrlo jakih superćelijskih oluja, dok su u Crnoj Gori velike oluje rijetkost ljeti. Uglavnom to budu samo kontinentalni pljuskovi sa grmljavinom.

da , i to je tačno. ali i to baš i nije tako često @miloše, koliko znam. "zna da bude" je prava riječ, i to je, čini mi se, jedino "atraktivno" u pogledu klimatoloških fenomena. uglavnom, bio sam tokom cijele godine u kontinentalnim zemljama, i dva-tri put propratio te oluje, koje jesu zestoke. ali generalno za drugo, nijesu nam prići... stojim da su poprilično dosadni u odnosu na ono što se dešava kod nas, a kad kažem na nas, mislim i na "komšije"  :122:

lokalno, i ljeti u crnoj gori je vrlo često pojavi pravih "nepogoda" koje ostave pustoš. ja sam sa sjevera miloše, te lokalne nepogode, često prođu meteorološki-nepropraćene. svojim očima sam često gledao sve polomljeno od vjetra i grada (po selima) sa lokalnim poplavama, a da to niko ni ne pomene...nekad mi je zao zbog toga. jer, ono što nije zabilježeno da se dogodilo - nije se ni dogodilo...ljetos sam, na primjer, pomagao komšiji na selu kojem je vjetar ponio limeni krov 200m od kuće, a po selu ostavio pustoš... dok je nama demolirao kolibe...

mi smo ljeti na kupanju i po kafana, koga tada briga za vrijeme  :122:

Mađo

Neka vi zebancija.  :76:    :122:

Odoh ležat i sačuvat malo goriva za śutra.... biće tenisa pa valja metnut nešto na online klađenje.  :62:

Fraka

:11: :11: 

Neka te mocovi.. i ja bi u krevet, nesto nisam dobar s mozgom nocas. no treba gledat ovu kosarku nocas i spavat do podna sjutra  :53: :07:

vanja

evo na ovu transmatovu sliku se vidi najbolje ta linija...vidi se da je za zeru siri snijeg od ovog donjeg dijela, dakle da se nebi zezali...tu je nedje izmedju 650-680  :60: mislim, imate oci jel?  :122: :75:

vanja

mada sad kad je gledam nesto mi je sire ovo dolje bez snijega, mozda se istopio u medjuvremenu  :05: :05: :05:

vanja