News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Off topic kamp

Started by Cirius, February 01, 2010, 17:24:34

Previous topic - Next topic

Fraka

Da Vanja, ali odozdo kad se gleda, sa ove visine, kad bi podijelio garac na pola tacno, donji dio bi ti djelovao nesto vec jer je blize oku.. Mislim da je 600 metara realno, a i provjerio sam na kartama, slaze se.

vanja

evo i ova transmatova slika. vala ga zaspamah odje. ali na ovoj se najmanje vidi
ne slazem se fraka s tobom. definitivno snijeg je po meni od 650m. to mogu da prihvatim
selo je na 400m i ono se nalazi iznad onih obronaka...evo izmjeri misem kolko je od sela do snijega tj kolko je od sela dolje do dna  :122: :120:

Transmat

Fraka

Ne znam, ukoliko je tacna topografija, ovaj prevoj se nalazi na 600 metara

Transmat

Ko pogodi u pola metra, nagrada je 1000 eur  :99:  :99:

winter

Pazite sad ovu naucnu fantastiku o vremenu se radi film jedan na tv VIJESTI  :75: :102:

vanja

e vidji da nemam posla taman bi sjutra odio na licu mjesta do onog sela da pitam na koju je nv snijeg. valjda bi oni umjeli tacno da odgovore a ako ne upalio bi gps pa bi ga sam izmjerio. greska bi bila tu do 10 metara pa nebi osvojio nagradu....nije mi ruski gps jbg  :75:

Mađo

Vanjica... neka, ne pomamljuj  :76:  :71:

Cirius

:102:

:75:
                                                                                                                                                         :75:

vanja

:23:
ovo mora da je neka greska  :102: :102:
prsnuh od smijeha  :29: :102:  :75:

Fraka

Pogledajte kako koce novi Volvo kamioni  :52:
Zbilja svaka cast, ovo je vec sigurnost!

Transmat

uh, ocu ovakav kamion!! samo sto bih onda prštio sve sto mi stane na put!  :67:

Fraka

Sto se desi kad se gasi pozar na -20 i nizij T... Juce u Cikagu

http://imgur.com/a/V4PqL

Fraka

Za koji dan uzimam ovu masinu... pomjerio je granice ovaj uredjaj. Ko voli tehniku neka pogleda ovaj video.

Nikola

Dva zemljotresa juce  2.8 i 3.1 mag

skener

U Aktuelnim smo u januaru imali 67 ispisanih stranica, sto je skoro duplo manje od decembra kad ih je bilo 128, i to se desava  :03:

Vidjecemo kako ce biti u februaru,zavisi svakako od meteoroloskih prilika, ali necemo biti ni blizu proslom februaru kad su bile ispisane cak 193 stranice  :03:

Nikola

U online postoje tri forumasa(al.,lijevi i Stefan...) koji su relativno davno registrovani ali ni jedan post nemaju  :78: al' dobro je to  :120:

Fraka

Fraka

:104: :104: :104: :52: :52: :52: :52: :52: :52: :52: :52: :52: :52: :52: :52:

:01: :01:

pokusacu da nadjem podatke o dogadjaju  :58:

Krivi

Auuuuu... :30: :30: :30: :30: :36: :58: :58:  :29: :29: :29: :29:

Ovo je bilo u Južnoj Koreji. Žena u autu je preživjela, ali je još u bolnici. :45:
GGMU!

demijan

uzas!ovakve price,situacije,uvijek namecu mnoga pitanja...

demijan

Стенли

Dje je fraka danas cijeli dan? bice da je za kotor opici.   :53:

Transmat

Dobro Jutro.
Kako se naspavah. Ubio sam se od spavanja. Nema nista zdravije nego zaspat prije ponoći i onda ustanut rano (prije 8)  :109: Onda se covjek osjeca dobro citav dan.
Još par korisnih savjeta:
Jednom je Rade pomenuo kako nerviranje nije zdravo jer onda organizam gubi vodu...  :45:

Miloš

Nisi jedini, i ja sam sinoć zaspao prije 23h, i probudih se jutros prije 8h. To je neki najzdraviji ritam i baš mi odgovara.  :45: