News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Decembar 2010.

Started by Miloš, November 26, 2010, 16:48:14

Previous topic - Next topic

Miloš

Stefane, mnogo tražiš... Niko nije pominjao da može biti snijega nakon 7h, ama baš ni teoretske šanse nisu postojale za to. Ajde, uživaj makar jutros, napravi Sneška Belića.  :08:

Poseydon

I tako,prodje jos jedan dan.Evo gledam ove modele i u narednih 15 dana nema zime ni zalijek. Znam,mijenjace se to ali ovo sto crta GFS ne sluti na dobro.

trakarov

kad se ocekuje prestanak ovog juga?

Miloš

Poslije 13h će da oslabi i okrene na slab zapadnjak, u toku noći slab sjever.

Stefan600

Ne pravim sneska. Necu sa ovakvim snijegom  :67: Ali dobro. Bice nesto od ove zime cim je u Decembru palo 15 cm snijega. U ovih 5 godina se nije desilo preko 5 cenata. Al zato ove godine 15 cenata roknulo, i to  u Decembru.
Februar 2012. :)

Admin

Jeste off, ali je korisno. U našem jeziku se imena dana i mjeseci pišu malim slovom. Dakle, visina sniježnog pokrivača u 18. decembra u Podgorici iznosila je 17cm.

Stefan600

Vidis. Iako 5 imam iz Maternjeg propushtam, propushtam  :15:

vanja

jeste off ali jos samo da dodam - ljudi CEMO i CETE se pise zajedno a ne kao neki "Ici ce mo na snijeg..." ili " Da li ce te ici na grudvanje..."to se pise zajedno...izvinjavam se na off topiku al ovo sam htio odavno da napisem a ne zelim da me iko pogresno shvati...  :62:

Vjestica

Nocas ce temperature da udju duboku u minus izgleda.Tako da treba ocekivat dosta leda po ulicama,saobracaj ce se odvijati vjerovatno ocajnickom brzinom,bez ako ne reaguju danas popodne.Yr.no daje da ce ici ispod -5,foreca daje da ce ici ispod -8 (Pricam za Danilovgrad),naravno ja ocekujem nesto izmedju toga,a zbog snijeznog pokrivaca i vjerovatno vedrog neba moze i ispod ocekivane vrijednosti.
Sve ce da se smrzne nocas.Zeznuto,i sto se saobracaja tice,a jos gore za pjesake.

Danilovgrad

Stenli slazem se. Sve ce se zamrznuti... Danilovgrad ciste bageri umjesto snjegocistaci pa zabetonirase snijeg na ulice... Haos ce tek da se desi.... Snijeg ce u DG trajati 2-3 dana nakon nocasnjeg mraza...

Stefan600

Oce li se u Pg otopit do smrzavanja nocas?

Danilovgrad

Nece Stefane, nebi trebalo, ja tvrdim da ce ga biti od 3 do 6 cm.. Bez brige, bice ga veceras, tj do sjutra.

milos555

Nece se slobodno otopit,cim je palo toliko.  :109:  Bice ga do sjutra  :45:

Bole-PG

Ja mislim da se moze lako otopiti moze ostati na neka mjesta li ja sprao sigurno 15 cm
Podgorice grade moj!!!

Danilovgrad

Evo ga u Dg u pola 13h bio 20 cm (imate sliku na Dragica topic)... Bice ga...

Madjo

Quote from: Danilovgrad on December 18, 2010, 12:59:39
Evo ga u Dg u pola 13h bio 20 cm (imate sliku na Dragica topic)... Bice ga...

Odlično.  :109: :109: Stavljajte slike.  :45:  Ali u aktuelnim ili kod teta Dragice  :43:

Ako vjetar oslabi eto šansi za snijeg u Dg jopet noćas.  :22: I na čitavo područje Lovćena i Stare Crne Gore.  :105:

sanjin

bole

gleda li ko ovaj   6z za naredni vikend i potljen .....gfs zimski nastrojen
Bice ovdje jos iznenadjenja   :116:

Djole

Fraka

Daleko je to jos, ali ko zna :28:
Cisto sumnjam u jos jedan snjegopad u narednih mjesec dana  :61:

bole

oK oK.....tako ste poricali i za Dragicu......Gfs RULZ  :83:

Poseydon

Odlican je kakav je bio.U najboljem sjever ce dobiti porciju, a za nas na jugu tesko.U svakom slucaju zimski scenario...

Bole-PG

a sto je ovo foreca posle ponoci kaze snijeg,nema sanse nocas sve ovo da zaledi ako ostane
Podgorice grade moj!!!

snesko belic

sad pogledah,forca daje snijezne padavine za sjutra uvece,a sanse su vrlo male.... :78:

Stefan600

Ovi iz foreca mnogo lupaju. Ja msm da sjutra okrece na cist jugo i nema sto da se gleda.