News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Dejo, November 19, 2010, 14:12:07

Previous topic - Next topic

Madjo

Quote from: Miloš on December 02, 2010, 22:49:34
Imam informaciju da je anemometar u Ulcinju danas bio neispravan i da je jačina vjetra ipak bila 7m/s.  :10:

Sabotaža  :11:

CervantesRI

Svaka čast natjecateljima koji su osvojili 7 bodova!

Vratio se sa bazena prije sat vremena i kad upalim kompjuter da vidim konačne rezultate poprilično se iznenadih razvojem događaja i ispravkama koji su se odvijali nakon 5 sati popodne kada sam zadnji put pogledao podatke. U najmanu ruku, bilo je poprilično zanimljivo i napeto kolo.

Sretno svima u slijedećem kolu!

Madjo

E, niko ništa da kaže...niko da da savjet mene neukome   :19:  Radim prognozu, poslaću je poslije 13h.  :103:

Rade

Poslao sam prognozu jer ne znam kad ću doć noćas kući, ako stignem na vrijeme pošaljem izmjenu ako bude što drugačije, ako ne, neka je ta.

Miloš

Ja, standardno, neću ni da gledam modele prije 22h. Kad god sam tako uradio, dobro je ispalo.  :122:

goga

Quote from: Miloš on December 07, 2010, 16:33:34
Ja, standardno, neću ni da gledam modele prije 22h. Kad god sam tako uradio, dobro je ispalo.  :122:

ja neću ni onda  :05:

možda upali onako naslijepo :08:

dikile

Molim admina da me obavesti da li mi je stigla prognoza. Srecno svima.

Admin

Fraka

Kako prognozirat ovo kolo!?  :07: :07: :07:
Sto ako oderu oko 6 sati popodne padavine, ka sto oce.. Jedino ovaj bar...

Miloš

To i mene najviše buni, što će front na sjever stići prema modelima stići na sjever taman oko 18UTC. Dovoljno je da samo jedan sat porani ili zakasni i da ne budu padavine onako kako sam zamislio. Da se prognoziraju padavine do 00UTC, e to bi već bilo znatno lakše.
Ovako se još uvijek dvoumim.

Fraka

Ja mislim da ce stic prije 18UTC pa kud puklo da puklo!

Miloš

Da, ali nije isto da li sat vremena prije ili dva sata prije.

Fraka

A znam o :) u tih sat vremena mogu 2 sifre da se promijene...

Miloš

Pa da, ja sad znam koliko će otprilike pasti kiše u Pljevljima u četvrtak veče ukupno, a koliko će pasti do 18UTC nikako da procijenim. Sve pokušavam da se sjetim nekih situacija iz pršlosti, al' mi ne ide.  :104:

Transmat

Quote from: Miloš on December 07, 2010, 23:11:45
Pa da, ja sad znam koliko će otprilike pasti kiše u Pljevljima u četvrtak veče ukupno, a koliko će pasti do 18UTC nikako da procijenim. Sve pokušavam da se sjetim nekih situacija iz pršlosti, al' mi ne ide.  :104:

Dilema je to velika, priznajem   :11:

Miloš

Mada znam, da šta god da odigram za Pljevlja, tu ću izgubiti poen, jer mi je suđeno da mi Pljevlja kradu bodove. Valjda me malo izvuče moj Bar.  :03:
Poslah prognozu!

Fraka

Pljevlja su jedini grad na koji sam imao -1, u nekoliko navrata hahahha

Miloš

Ja još nisam, ali za sve postoji prvi put.  :03:

Dejo

Gabesz20

Poslato...le le al ce biti sareno  :05: :05: :11:

Transmat

Poslao sam prognozu..
I dalje nemam adsl... uzas!  dako to više naprave.

Kupio sam T-racku bile-mo modem i data sim karticu ali to je presporo.. jedva da uspjeh da pogledam materijal da pošaljem prognozu. Slab signal.

Pojedini kliču, živio monopol.

Madjo

Možda ovaj udar porani,ko zna  :78:  Nije to jugo koji zna zakasnit  :23:

Quote from: Transmat on December 07, 2010, 23:59:22

Kupio sam T-racku bile-mo modem i data sim karticu ali to je presporo.. jedva da uspjeh da pogledam materijal da pošaljem prognozu. Slab signal.

Sad ja imam bolji internet od tebe.

Miloš

Poslao sam i ja. Za temperature i vjetar sam stavio prvo što mi je palo na pamet. Za snijeg sam siguran da može da padne makar 10cm do četvrtka ujutru.
E padavine su posebna priča. U ovakvim situacijama, pred front se uspostavlja jugozapadno strujanje koje može da donese konvektivne padavine primorju, tako i unutrašnjosti zemlje, pa sam za Bar i Žabljak stavio više padavina, nego što će odigrati većina.
U Pljevljima neće biti predfrontalnih padavina, već sve što misli da padne u četvrtak uveče. Očekujem da će tamo da padne 7-10mm, ali uglavnom nakon 18UTC. Pa sam tu odigrao ono što će većina. Jedva čekam da vidim ostale prognoze.  :08:

Transmat

Quote from: Madjo on December 08, 2010, 00:00:13
Možda ovaj udar porani,ko zna  :78:  Nije to jugo koji zna zakasnit  :23:

Quote from: Transmat on December 07, 2010, 23:59:22

Sad ja imam bolji internet od tebe.

Fala bogu Mađo.

Nego, ja bih malo ostavio bez interneta ove u gradu  :11:  Da vide kako je to  :07:

Madjo

:67: A što uze ti mobajl ee  :75:   Kako su dobri pjesmu sam im sastavio, guslarsku  :11: http://www.meteo.co.me/forumi/index.php?topic=280.0

Miloše, đe ti to vidiš snijeg ??   :32: