News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Dejo, November 19, 2010, 14:12:07

Previous topic - Next topic

Dejo

Admin

Bravo Dejo, ne sjetih se da otvorim ovu temu.
Vjerujem da će predstojeći ciklus biti još dinamičniji i zanimljiviji.
Za veliki broj nagrada kreće se od nule.
Naravno, ponovo ću najviše razloga za zadovoljstvo uglavnom imiati ja.  :11:

demijan

:109:

od cetvrtka do cetvrtka    :111:    :114: 

Vjestica

Nastavljamo li drugi ciklus sa isto bodova ili sa 0 ??

dikile

Drugi ciklus pocinje od 0, a za generalni plasman (I i II ciklus) se sabiraju..

goga

dobro jutro  :03:

kako svi mudro šute  :120:

da vidim ko će za početak staviti snijeg na Žabljaku  :11:

Madjo

Haha Goga, izgleda svako krije prognozu ka zmija noge  :05:

Biće vrlo zanimljivo u četvrtak, kako sada karte crtaju moglo bi bit poneđe solidnih padavina i prilično svježije, snijeg na Žabljaku je prava lutrija, tu gubim jer ću dat prognozu sjutra ujutro(da nebih rizikovao radi posla) pa neću moć ispratit synop u  utorak veče, jer bi moglo tada da osniježi već  :78:   

Fraka

Zeznuto bas... ali tako je najbolje cus, nema free nista  :67:

Admin

Mađo, ako se do utorka u ponoć predomisliš za visinu snijega, pošalji SMS. Biće usvojena popravka. Bitno je samo da se ta vrijednost pojavi u pdf fajli koja se poslije ponoći daje svim takmičarima na uvid.

demijan

koliko li ce osvanut snijega u cervrtak? to je najzanimljivije sa jutroshnje pozicije za pogadjati.mislim da i veche je nece olakshat za prognozirati   :109:   :114:   :79:

goga

izgleda da kreće i kod vas ... žabljak susnježica na 2,7 ...

demijan

hvata zalet svo jutro..te 0.4 stepena te 4.6...bas nesto taj sneshko izvoljeva  :78:   :111:

Madjo

goga

eno piše umjeren i jak snijeg na 0.8 ...

biće zanimljivo večeras pisati prognozu :11:

Rade

Admine, molba da poništiš moju prognozu pa ću novu da pošaljem!

Pisao sam prognozu za 24....

Rade

Madjo

Miloš

Ja neću ni da gledam modele prije 22h. Nadam se da će opet da upali taktika koju sam primijenio prošli put.  :77:

Shody

Admine, bilo bi zgodno kada bi stavili trenutno stanje sa snijegom na Žabljaku.
Hvala.

Transmat

Trenutno stanje: u 21h je osmotren slab snijeg. U 19 h izmjerena visina snijega je bila 0 cm  :11:
Sledeće mjerenje je u 7 ujutru!

IvanZD

0cm, a par puta sam pogledao i uvijek je bio ili slab ili umjeren snijeg. Doduše, uz temperaturu iznad nule, ali svejedno, bilo bi dobro da netko provjeri je li taj podatak iz synopa točan, pliz?

goga

i meni je čudno .. u 14 i u 15 je čak bilo zabilježeno jak snijeg pa baš ni centimetar nije ostao ... čudno  :78:

IvanZD

Možda je u međuvremenu oprala kiša, ali bilo bi super ako Admin može zvrcnuti ili sms-nuti Žabljak za usmenu potvrdu?

Transmat

Quote from: IvanZD on November 23, 2010, 21:54:03
Možda je u međuvremenu oprala kiša, ali bilo bi super ako Admin može zvrcnuti ili sms-nuti Žabljak za usmenu potvrdu?
Ljudi, samo 1 mm taloga je bilo od 12h do 18!  tako da ne znam o čemu pričate. nije moglo da se zabijeli od toga, barem ne pri ovoj temperaturi.
Nadam se da sam bio od pomoći.

IvanZD

Jesi, hvala. Ali zašto je onda pisalo "umjeren snijeg" i "jak snijeg"? Baš čudno.