News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Admin, November 14, 2014, 20:25:50

Previous topic - Next topic

Gabesz20

Kolasin i Ulcinj idu slabije sto se tice temperature, Niksic gura evo vec na 8.1C :10:
Vetar jaci...ako bi bilo za 2m/s u zbiru manji meni bi odgovaralo, ali posto ove godine srece ni na milimetar, tako da ne ocekujem bod na njemu, jer verovatno ce ostati na 11,12 m/s u zbiru.

U 13h:

Ulcinj    10,2    0
Niskic    8,2     0
Kolasin 1,9      0

Vetar: 8m/s
Tmin: -6,9
Snz:3

Spasli smo se vetra, ali ako ovako ostane Ulcinj i Kolasin, lebdece minusi.

Shody

Strefilo me srce maloprije  kad je pao server  :41:
Totalno dobro kolo, bit će minusa puno  :11:

Fraka

Mogo sam dobro proci da sam ostao da pratim stanje sa snijegom. Ali nemam vremena i nisam kuci nikad tako da nisam stigo da promijenim prognozu... bezveze izgubljeni bodovi...

kristian_zg

Izgleda da večini ide -2 na Kolašin i Ulcinj po pitanju temperature.
A da vidimo kako ćemo proći sa oborinama   :11:
trenutni radar

oliver88

Quote from: kristian_zg on December 11, 2014, 13:53:21
Izgleda da večini ide -2 na Kolašin i Ulcinj po pitanju temperature.
A da vidimo kako ćemo proći sa oborinama   :11:
trenutni radar

Na RHMZ radaru nema padavina.

Shody

Nevjerojatno. Imat ću -2 na Kolašin i -1 na Ulcinj.  :11:

Gabesz20

Ajde jos malo temperatura gore u Kolasin da se izbegne minus :32: :32:

skener

Ja se nadam da ce Kolasin izaci bar na 2.5, a za Ulcinj nisam siguran moze li jos gore

kristian_zg

Shody, prijeti ti samo dva boda u ovom kolu  :01: i to ako ne bude oborina

Shody

Quote from: kristian_zg on December 11, 2014, 14:21:55
Zakuhtava se borba  :106:
Nekad dobiješ,  nekad izgubis. Idemo dalje

Gabesz20

Temperature u padu u 15h  :76: Gotovo je ovo za danas :107: :107: :107:

Shody

Temperature svugdje u padu ako sam dobro vidio.
Uf Uf Uf,  kakvo kolo :102:

2 boda  :109: :31:

kristian_zg

Pa nebi ja baš bio tako siguran što se tiće Ulcinja po pitanju padavina.
BTW AMS-ovi ne rade i ne šalju podatke!

Miloš

Quote from: Shody on December 11, 2014, 14:28:26
Quote from: kristian_zg on December 11, 2014, 14:21:55
Zakuhtava se borba  :106:
Nekad dobiješ,  nekad izgubis. Idemo dalje

Odigrao si loše kolo, istina, ali očigledno nisi primijetio da ni ostali nisu odigrali išta bolje. Niko sa vrha tabele nije osvojio više od 4 poena, ako sam dobro sabrao. Ovako bi izgledalo stanje na samom vrhu tabele nakon ovog kola:

Shody 46
Dejo 41
Mećava_ZG 41
...

Tako da mi nije jasno što kukaš kad si praktično obezbijedio prvo mjesto na takmičenju. Evo, ja ti već čestitam tom prilikom!  :47:

Shody

Ma ko kuka?  :67:

Nisam ja kukao, samo sam rekao  da sam prošlo kolo podijelio prvo mjesto, a sad među zadnjima. Možda je nespretno zvučalo jer nisam definirao na što se odnosilo... Nikakve kuknjave nema :48:

Miloš

Ulcinj bilježi slabu kišu, ali ne i mjerljive padavine prema AMS u 17h. Naredna dva sata će presuditi hoće li ovo biti prvo kolo bez mjerljivih padavina na ovogodišnjem takmičenju.

EDIT: Dok sam kucao poruku, eto mjerljivih padavina u Ulcinju. Dakle, 9/9 kola sa mjerljivim padavinama. Prošle godine je bilo 2/10.

IvanZD

AdriaticWeather

Ja sam riskirao sa računanjem na ipak vedrije vrijeme pa da sunce uradi svoje. Rizik se na kraju nije isplatio, ovo će mi biti najgore kolo otkako je natjecanja, teška blamaža s kojom sam rasuo sve dobro do sada napravljeno, ali što je tu je. Čestitke svima sa više od 3 boda  :60:

Shody

Bravo svima sa 3+, pogotovo Djole, Kimi i Stratus  :109: :109:

Admin

Samo četiri takmičara su u ovom kolu prognozirajući temperature (Tmin i Tmax) imali zbirnu grešku manju od 10 stepeni.
---
Kao da sam predosjećao da će biti svega u ovom kolu i ja sam popunio prognozu prije nego li sam pogledao i unio vaše (to inače rijetko radim) i sa "ponosom" ističem da bih osvojio 4 poena pri tome napravivši grešku u prognozi temperatura od čak 10.4 C.

Kimi

Trebalo je srece zaista da nakapa taj 0,1mm u Ulcinju.Samo smo Djolo i ja odigrali 1.

u ovom prvenstvu i najmanja mogucnost za padavine sa karata se nekako uvek i ostvari :03:

Fraka

Cestitke svima. Ovo prvenstvo cu pamtiti po izuzetno glupom gubljenju bodova... kad bih od prvog kola sabrao sve gluposti to bi bilo skoro dvocifren broj bodova :71: :75:
raduje me sto imam i najmanju gresku Tmax i Tmin ukupno  :03:

mecava_zg

Još jedno dosta teško kolo je iza nas. Stvarno nevjerojatan broj puta ove godine je kapnulo <1 litre tek toliko da svi pogubimo bodove.
Čestitke svima s 4+.  :111:

kristian_zg

Ajme koliko su razmaci mogućnosti veliki  :02:

demijan

u zadnjim minutama stigoh da posaljem...