News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Admin, November 14, 2014, 20:25:50

Previous topic - Next topic

Admin

Čini se da će prvo kolo drugog ciklusa biti nešto lakše za prognozu. No, pitanje je da li pod ovim našim nebom takvi dani uopšte postoje.

Nikola

Poslao,najlakse kolo do sad,bar tako izgleda. 

Srecno!

demijan

mogu dobiti od nekoga link za sinope?

Admin

Evo linka
http://195.66.163.26/arhiva/synop/?C=M;O=D
---
Dobili smo novog takmičara, koji će u nastavku MOVIII nastupati pod rednim brojem 26 i pod imenom Agnes.

IvanZD

mecava_zg

Pa nije ni ovaj put baš samo tako, Nikšić je s tmax neugodan kao i uvijek.  :02:

demijan

hvala na linku.
poslao.
nesto nisam ni prepravljao sa primjera prognoze  :59:

Admin

Do 23 sata prognozu je poslao 21 takmičar.

Shody

Natipao preko mobitela. Sretno svima

Admin

Dosta ujednačene prognoze, što je bilo i za očekivati.

Dzoni

Quote from: Shody on November 18, 2014, 23:53:20
Natipao preko mobitela. Sretno svima

Bice snijega na Zabljaku  :79:   :15:

Agnes

Eh sto bi bilo dobro bit snijega na zabljaku iako ne igrah. ali Je mogucno po ovim modelima  :21:

Miloš

Na Žabljaku je padao snijeg tokom prijepodneva, ali u 13h nije zabilježen sniježni pokrivač.

kristian_zg

Dakle Tmin 0.5ºC i vjerojatno visina snijega 0 jer je noćas padala kiša.
Čini se da je 27 takmičara "pogodila" Tmin sa time da nitko ovaj puta nije u decimalu pogodio. Mnogi su na samoj granici od razlike 1.5ºC kao npr Shody

IvanZD

Ulcinj galopira s temperaturom, odoše bodovi...

Gabesz20

dikile

Ide, valjda nece preko 18C. Žabljak sam ovog puta izgleda baš zeznuo. Računao sam da će biti sunčanih intervala pa sam stavio malo višu temperaturu. Sad se nadam da ce da izgura makar do 1,5C da ne zaradim negativan bod. Za nikšić ima još vremena da izgura do 11C.

Kimi

Kako leti Ulcinj,bolest,ko da ce 20 da izgura....

U Niskic pada temperatura.

gube li se gube bodovi :58:

Shody

ja sam se odlučio da će ulcinj bit hladniji od prognoziranog a nikšić topliji i lijepo sam popušio.  Dan za gubljenje bodova  :116:

Ako budem imao 5 bit će dobro

Gabesz20

Odu sva tri grada drugcije nego sto je bilo realno :11:Pa ajde Ulcinj pri ovakvoj situaciji mozda je i logicno , pa cak i Zabljak zbog oblaka...al sta je sa Niksicem :67:

mecava_zg

Vjetar 11 u podne ako sam dobro zbrojio i ne bi se trebao puno mijenjati.

Nikšić pukla naoblaka pa ode temp gore, samo da izgura 11°C u 13h.
Ulcinj s 18.1°C lijepo uzeo bodove svima koji su igrali 16.5°C.  :11:
Žabljak i dalje slab porast, u podne samo 1.7°C, da bar izgura 2.5°C, i bilo bi ovo vrhunsko kolo za mene.

dikile

Gabesz20

Ode mi Ulcinj sa 0,1C  :20: Srecno sam poceo ovaj ciklus :103:
Evo prema AMS Ulcinj pada sa temp :07:

Fraka

Standardno. Iako se ne trudi i dalje se desavaju minimalne greske. No dobro, ne sekiram se vise

Gabesz20

Zabljak opao...ode i tu bod :116: Jedino sad ako ubodem Niksic, puna kapa :30: