News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Admin, November 14, 2014, 20:25:50

Previous topic - Next topic

prenka

Molio bih ako je neko u mogucnosti da postavi visinu snijega u 19 h za Zabljak  :32:

Agnes

Snijeg na Zabljaku mjeri 2 cm u 18 h UTC.

demijan

Admin

Nešto sam bio pogrešno unio, pa ispravljao, pa pogriješio, pa... Postoji mogućnost da nisam sve sredio kako treba. Javite, ukoliko primijetite greške prilikom unosa.

Shody

Nekako čudno kolo...bez oborina (prognoziranih). Bilo bi dobro kad bi kapnilo negdje, čisto zbog igre da ne bude kolo bez oborina.

demijan

jutros zabljak 3cm snijega i t min -4,7.
sumnjam da ce se istopiti do ujutru

skener

Quote from: demijan on December 10, 2014, 10:11:05
jutros zabljak 3cm snijega i t min -4,7.
sumnjam da ce se istopiti do ujutru

Nece sigurno jer je oblacno i konstantni je minus...ali nece vise ni padati...samo ce ujutro vjerovatno biti nesto hladnije

kristian_zg

demijan

kristian_zg

Quote from: Shody on December 10, 2014, 00:40:41
Nekako čudno kolo...bez oborina (prognoziranih). Bilo bi dobro kad bi kapnilo negdje, čisto zbog igre da ne bude kolo bez oborina.
Evo Jura crta sutra za Ulcinj preko 5mm  :101:

Admin

I EC daje mogućnost kiše na jugoistoku Crne Gore.

Shody

Da je meni znat zašto sam odigrao 8cm na Žabljak. Učinilo mi se da sam vidio neke današnje oborine...   :110:

Oborine  :63:

skener

Nekako mi to trenutno djeluje malo vjerovatno, ali moze dosta toga da se promijeni do sjutra...mada s obzirom da je i za sjutra prijepodne tamo najavljen pojacan vjetar tesko...

Shody

Sukus svega: vjetar preko 10, oborine u ulcinju i tmax 11C :11:

kristian_zg

A mogle bi po mezoskalcima i u Kolašinu do koda 1   :120:

Cirius

Meni je Kolašin i bio u igri za neku rizičnu jedinicu, mada svakako ne bih stavio ... još mi izgleda da su šanse ispod 50% za neke padavine, mada nisu daleko od toga   :67:
--------
U odnosu na sinoć, malo pojačana oblačnost, ali i T2m za tumorou. Specifična logika wrf nmm, ako pogodi oblačnost, dnevne će biti niže ... ali to su već parametri koji se spektakularno promašuju, ne treba ih uzeti previše k srcu   :120:

kristian_zg

Evo Žabljak 3cm. Sada više nema šanse da uđe u 0 tako da je to vjerojatno gotov rezultat

Admin

EC nagovje[tava da bi i u ovom kolu moglo biti padavina

kristian_zg

Žabljak -6.9C. Samo 7 takmičara osvojilo je bod. Žabljak vjerojatno mjeri 3 cm kao i jučer navečer.

Admin

Još uvijek ima nade da neko ulovi devetku, ali i u ovom kolu sedmica će biti odlična ocjena.

Shody

Ma i 5-ica.

Nekako presporo rastu temperature.

Admin

Oblačnost i visok pritisak čine svoje. Ne treba smetnuti sa uma da se dobar dio gradova u Crnoj Gori nalazi u kotlinama, pa pri izostanku vjetra ili sunca temperaturne inverzije šine svoje. 

Dzoni

Auhhh, temparature skoro zamrznute...slabo idu na gore  :34: Bice opet odstupanja od modeliskih predvidjanja, po svemu sudeci,a to znaci i malo poena  :35:

Kimi

Ulcinj prosek vetea po AMS 7M/S.

Strasno...

Shody

Moglo bi bit negativnih na vjetar. U 12h 12m/s!