News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Admin, November 14, 2014, 20:25:50

Previous topic - Next topic

Shody

iduće kolo 2 planinska  grada? može  :114:

demijan

kristian_zg

Da i južina pa je poremećaj u kontinuitetu još veći  :01:

AdriaticWeather

Ove godine je takmičenje vrlo zahtjevno i zanimljivo, a baš to što su kola ovako teška daje još više na vrijednosti Shodyjevog rasturanja od prvog dana.  :109:

Admin

U ovakvom kolu šest poena će biti veoma dobar učinak.

kristian_zg

Ajme... koji model odabrat... izgleda nitu jedan  :110:

demijan

sve preko 4 bice uspjeh 
poslao
:112:

Admin

Telekom Crne Gore je poslao cirkularni mail u kome obavještava da sve do 29.11. može biti kašnjenja u stizanju pošte. Stoga, može se desiti da neka prognoza nije još uvijek stigla iako je poslana na vrijeme.

Nikola

Igrao sam na svoju ruku visoku Tmax za Bar,ponukan iskustvom da Bar u jutarnjim satima ima visoku T,onoliku koliko modeli daju kao dnevnu,pa da vidimo i ovog puta da li je to tako.

demijan

t min 3,1.nigde padavina,od gradova u igri, trenutno.pljevlja pre 7 imala kisu i palo 1l.

Fraka

demijan

ima.kolasin daje slabu kisu zadnja 2 termina.

Gabesz20

Kolasin i Pljevlja jedan pored drugog preko 6C, a Bar lepo ide 16.5 prema AMS. Kolasin bi valjda trebo imat merljive padavine, dok u Pljevlja ako nije bilo, verovatno ga nece ni biti tokom dana.
Bojim se da ce ovo kolo po mene opet biti od gorih u nizu :22:

Shody

Kako ću ja dobit -1 na vjetar  :11:

dikile

Auu, kako ću ja da puknem ovo kolo. Ako izvučem 3 boda bice dobro.

demijan

bar u 11h malo oblaka ,t 17,3
kol slaba kisa 7,7
plj niska oblacnosgt stratusna,suvo,sumaglica i t 5,4

Fraka

skener

Bar vjerovatno vise nece rasti, narocito ne posle 12h...ali vec sam izgubio tu bod kao i na Tmin...nadam se da ce bar kise biti u Baru popodne

Gabesz20

Prema AMS Kolasin izgurao preko 10, Pljevlja 6.7C i raste :121:Jaoo valjda ce Pljevlja ad izgura do 7.5C da ne dobije minus :07:

skener

Quote from: Gabesz20 on November 27, 2014, 12:51:21
Prema AMS Kolasin izgurao preko 10, Pljevlja 6.7C i raste :121:Jaoo valjda ce Pljevlja ad izgura do 7.5C da ne dobije minus :07:

Uopste nisam ocekivao da ce Kolasin biti ovoliko topliji od Pljevalja  :02:

Miloš

Dobitna kombinacija do 13h:

BR  17.3  0 
KL  11.2  1 (0.2mm)
PV  7.0  0
Vjetar  4
Tmin 3.1
SnZ  0

Da se takmičim, u ovom kolu ne bih osvojio više od 3 poena.

Fraka

Shody

hahahahahahahaha

Vjetar falijem za 1m/s i dobijem -1
a Kolašin pobjegao za 0.1C

hahahah nevjerujem

Fraka

Citavo prvenstvo mi se to desava.. vjetar sad srecom ostao na 6 razlike, a zadnja 2 kola po -1 za 1 m/s. O minimalnim greskama da ne pricam. Al ovo kolo bi mogao solidno da prodjem... pogotovo ako ne bude vise padavina. Red je vise.

skener

Samo 12 takmicara je osvojilo bod na vjetar, a zanimljivo je da su vodeci Shody i Dejo dobili negativni bod