News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Admin, November 14, 2014, 20:25:50

Previous topic - Next topic

skener

U Ulcinju kisa pada, a do Bara to nikako da dodje  :14:   Spasih se negativnog boda u PV, doslo je do 7.8

IvanZD

Fraka

Da... I nevjerovatno da je vjetar tako slab u Baru... ja sam dao 10 vjetar jer sam bio siguran u barem 5-6 za Bar. I prosli put mi se isto desilo...

AdriaticWeather

skener

Dobro je rekao Admin prekjuce da ce 6 bodova biti veliki uspjeh u ovom kolu  :11:

mecava_zg

Uh što bi sjelo kad se ne bi više ništa promijenilo ili kad bi još samo Pljevlja nekako sad izvukla 8.5°C. Mislio sam da sam ipak trebao dati makar na Bar kod 1 za padaline, ali ove tri nule su zasad sasvim ok, šteta i za tih mizernih <1 litre u Kolašinu.  :11:
Temperaturno baš čudno kolo, zasad Žabljak veći tmax nego Pljevlja, Kolašin i Bar otišli dosta visoko...

skener

Temp vise nece rasti, vec su dostigle svoj maximum, ostaje samo da do 19h cekamo da vidimo hoce li biti kise...

Fraka

Gabesz20

Shody

Ima mjerljive padaline prema Ams, oko 0.3mm

skener

Mislim da je to to za danas...jako tesko kolo, samo 2 boda :02: ali i u ovakvom kolu Fraka i Raso su ako sam dobro vidio osvojili 7 bodova sto je fantastican rezultat  :109:

mecava_zg

Bezveze, ne znam po koji put padam zato što doslovno nakapa par kapi u kišomjer. Bar i Kolašin manje od litre. Da je više sreće možda bih se i opasno približio Shodyju, ovako on ostaje uvjerljivo prvi, a mi ostali se borimo za srebro.  :05:

IvanZD

Evo sad se razvedrilo u Pljevlja kad je kasno. Kud nije oko podne moglo kako je i trebalo?

Shody

Quote from: mecava_zg on November 27, 2014, 19:06:32
Bezveze, ne znam po koji put padam zato što doslovno nakapa par kapi u kišomjer. Bar i Kolašin manje od litre. Da je više sreće možda bih se i opasno približio Shodyju, ovako on ostaje uvjerljivo prvi, a mi ostali se borimo za srebro.  :05:
Kvragu sve, ovdje smo zbog igre... Stići ćeš me, samo budi strpljiv.

IvanZD

Quote from: Shody on November 27, 2014, 19:24:03
Quote from: mecava_zg on November 27, 2014, 19:06:32
Kvragu sve, ovdje smo zbog igre... Stići ćeš me, samo budi strpljiv.
Hoće kad završi takmičenje a on onda odigra još 3-4 dodatna kola  :05:

mecava_zg

Pa ne baš 3-4, ali da Shody uopće ne odigra jedno kolo do kraja teško bi ga tko svejedno stigao.  :11:

Gabesz20

Quote from: mecava_zg on November 27, 2014, 19:33:54
Pa ne baš 3-4, ali da Shody uopće ne odigra jedno kolo do kraja teško bi ga tko svejedno stigao.  :11:
To se nikada ne zna, znalo se tu za dva kola promeniti sve...

Shody

Vodio sam  ja prije 3 godine sa puno većom razlikom pa se istopilo sve  :116:

IvanZD

Čini se da Admin igra šah?  :120:

Admin

Quote from: IvanZD on November 27, 2014, 20:07:34
Čini se da Admin igra šah?  :120:

Ha-ha...

Rekoh ja, šest poena u ovom kolu su više nego dobar rezultat.

aca asceric

Sve u svemu jedno zahtevno kolo i 3 boda za mene :D

MAGICIAN

Č E S T I T A M    :111:  :109: M U NJ O :109:  :111:

Čestitka i svima koji su u ovom kolu osvojili više od tri boda.

demijan

CESTITKE 7.CE!!  :109:
ne bih komentarisao svoju prognozu..najgora ikada  :51:   :76: cak me i nema na listi  :120:
i iduci cetvrtak ne deluje lak...obecava zanimljivost...  :114:

Gabesz20

Poslato!
Nadam se dobro odigranom kolu, danas sam ulozio maximalno truda :11:

demijan