News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 09, 2014, 21:45:14

Previous topic - Next topic

Fraka

Oni dobijaju negativni, a ovi sa kodom 1, dobijaju nulu, tako da su na isto.

skener

Quote from: Fraka on October 30, 2014, 14:03:00
Oni dobijaju negativni, a ovi sa kodom 1, dobijaju nulu, tako da su na isto.

:45:

Kimi

Nema podataka za 14h,dokle li je otisao Ulcinj...

demijan

u 14h ponovio se kompletan sinop od 12(13h) :32:

skener

Potrebni su nam samo podaci od 14h, temperatura vise nece rasti

zec

Kakva glupost, baš je morala da padne ta mizerna kiša. Ovo je bila čista lutrija.

demijan

hn daje grmlajvinu sa kisom.videcemo da li ce se nesto u nk desiti.rekao bih da nece.
t-re do sada,a verovatno i konacne ul 19,0;nk 14,7;pl 8,2

Kimi

Evo tek sada Ulcinja u izvestaju od 16h,ali je vec sad i T dosta niza od maksimuma,16,2C....

Demijane odakle taj podatak o 19,0C ?

Miloš

Synop je stigao sa zakašnjenjem. Ulcinj je u 14h imao 19.0°C, u 15h 18.3°C. Nikšić i Pljevlja su maksimume postigli još u 11h.

Još jedan zanimljiv dan i težak za prognozu. Zamislite da je još u igri bio i Herceg Novi koji je imao padavine u kodu 2, skoro pa i kod 3.

Već treće kolo za redom sa padavinama, doduše u kodu 1 sve. Prethodnih godina je bilo takmičenja da u oba ciklusa nemamo ukupno tri dana sa mjerljivim padavinama. Kad se to uzme u obzir, pomalo mi je i žao što ne učestvujem, ali ovako mi je zanimljivo da pratim i da navijam!
:111:

aca asceric

Prezadovoljan sam 3 boda u ovom kolu u odnosu na ostala kad sam imao -1 i -3 :26: ovo je fenomenalno za mene :114:

Fraka

Cini mi se da je Kimi imao svih 9 bodova. Cestitam  :109:

Isto tako, Shody se ozbiljno izdvojio i sto se barem ovog prvog ciklusa tice, bice ga tesko uvatit.

Shody

kako sam se ozbiljno izdvojio, imam 6 danas? jedino ako sljedbenici nisu kiksali iza mene. Neda mi se računat jer sam na mobitelu.

Gabesz20

Kako je krenulo mislio sam da cu totalno kiksati danas, onda na kraju sa puno puno srece i nije tako lose ispalo. :122:

mecava_zg

Na kraju sam jedino Pljevlja pogodio tmax.  :11:
Opet super zanimljivo i teško kolo, bravo za sve koji su uzeli 6 bodova ili više.  :111:

Gabesz20

Cestitke svima, i posebno Kimiju :48: :121:

Shody

Bravo svima, posebno Kimiju!

Jocko

Prija ovo drugo mesto danas sa 8 osvojenih poena :114:
Čestitke svima (nije ovo tako loše kolo), posebno Kimiju!

Kimi

Hvala vam puno ljudi!Stvarno mi je cast sto sam prvi eto osvojio taj maksimalni broj poena  :48: :83:

Nakon takticki pogresno odigrana dva kola,sada drugacijim pristupom prognozi i uz malo srece odigrah sjajno kolo !Prvi put mi je i da ovako detaljisem o prognozi za mesta u Crnoj Gori,pa je malo stvar i uigravanja.

Uglavnom,veliki podstrekt za mene u daljem nastavku takmicenja !

Bura

Svaka čast svima ali posebno Kimiju za uspješno odigrano naizgled lako kolo.  :45: :45:

Za mene ovog puta solidnih 5 bodova.  :60:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Nikola

Cestitam svima sa 7+ osvojenih,posebno Kimiju!

kristian_zg

Bravo Kimi i Shody  :116:

Naravno da opet nisam pogodio Tmin za 1 bod. Zapravo ne mogu se nikako sjetit da li sam ikada  :110:

kristian_zg

Opet će četvrtak biti zanimljiv dan  :10:

dikile

Kako se približava četvrtak tako postaje sve interesantnije.  :06:

Nikola

Tesko kolo,samo da uzmem bod na vjetar pa sve ostalo neka ide u minus  :05:   Good luck!

kristian_zg

Ma dobro tu je bod i na snijeg  :109: