News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 09, 2014, 21:45:14

Previous topic - Next topic

Admin

Počelo je odbrojavanje do starta! 
Kokice još uvijek nisam nabavio, ali jesam pivo.  :101:

skener

Samo jedno pitanje da ne bi bilo zabune...da li se kad pricamo o lokalnom vremenu u prvom i drugom kolu Tmin gleda u 8h i brzina vjetra u 14h?

mecava

kristian_zg

Bilo bi lijepo da rade AMPovi (mislim da se prikazuju aktualni podaci). Ne rade od jučer od oko 14h. Ima kakva šansa da se to uskoro riješi?

Admin

Biće od ponedjeljka sve u redu. Velika je vjerovatnoća da će raditi i AMS Nikšić i AMS Ulcinj.

kristian_zg

Cirius

:116:   čestitke na organizaciji i entuzijazmu Adminu, a posebna pohvala za nagradu za najmaleroznijeg takmičara   :120:   :109:

Admin

Obično prvo kolo služi za zagrijavanje i osvajanje velikog broja poena.  :05:

skener

Pa nisam bas siguran da ce biti tako lako...izgleda da bi bas u cetvrtak moglo doci do promjene vremena, ako se ne promijeni prognoza...bice zanimljivo

Admin

Dva takmičara su već poslala prognozu!

Nikola

Krivi

Potpuno sam zaboravio na takmičenje, prognozu sam poslao u minut do 12, i to sam se samo tako izlupetao, samo da ne propustim kolo.  :116:
GGMU!

Kimi

Bices bolji od mene sigurno,opusteno ! :D

Ja sam skoro sat pregledavao karte :106:

Valjda cu makar nesto da ubodem...

Admin

Kada za desetak-petnaest minuta postavim vaše prognoze pažljivo pogledajte, jer dešava se da prilikom unosa napravim neki propust.
Ukoliko se tako nešto desi, a vi mi na to ukažete do srijede u podne, greška će biti ispravljena. U protivnom preostaje da se molite da moja greška bude bolja od vaše prognoze.  :02:

Dado

je li moguce da sam se sad sjetio za prognozu kad sam otvorio mail  :107: :107: :107: propustih prvo kolo   :35:

Admin

Nadoknadićeš ti to Dado u narednim kolima.

skener

Pa ima sarenih prognoza bar sto se tice vjetra (od 9-20) i Tmin (od 7.8-12.5) ... vidjecemo sta ce nam donijeti cetvrtak

Nikola

Nesto su mi sumljive padavine sjutra,a sa njima domino efekt.

prenka

Takodje i ja propustih prvo kolo ,bio na putu ,bez neta i zdravo  :02:

Admin

Šteta. Čini mi se da odavno prvo kolo na nekom od prevenstava nije bilo interesantnije.
Ako ništa drugo ti i Dado možete da navijate!

Admin

U ponoć Kolašin za 2 stepena hladniji od Žabljaka!

dikile

Kakav početak, minusi samo pljušte  :02:

skener

Tmin 14.7  :29: niko nije osvojio bod,samo 10 takmicara je na nuli, 19 ih ima 1 negativan bod,a cak 14 ima 2 negativna boda...mislim da se ovo nije nikad desilo

Fraka

Miloš

Zanimljivo kolo za praćenje i navijanje, pa čak i za mene što ne učestvujem ove godine.
U Baru je neko čudno vrijeme, stratus se spustio jako nisko, baza oblaka je na nekih 100m, relativna vlažnost 100%. Kiše je bilo nešto malo prije 8h, ali nemjerljiva količina. Za sada mi ne djeluje ni da bi je moglo biti.