News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Novembar 2013.

Started by sanjin, October 31, 2013, 20:27:13

Previous topic - Next topic

NK sve ce biti dobro

Ovamo veje na udare bas kao mecava. Vjetar mu ne da ali u nekim normalnim okolnlostima formirap bi se pokrivac ovako samo ponegdje. Ko ima dobru odjecu i ovo je lijepo.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Miloš

Negdje u prognozama pomenuh da Ulcinj i Bar danas imaju veće šanse za pahulje od Podgorice. Evo, tako za sada i stoje stvari.
Podgorica 6.9°C
Bar 5.3°C
Ulcinj 4.2°C

Djole

u beograd tuga,temperatura 2 oblacno bez padavina

mijo

Vasilije

Na Murtovini prve pahulje, peo sam se na Doljane tamo pada cist snijeg na 100mnv.

petar

Rece Micev sada, tokom noci susnjezica i snijeg u nzim kontinentalnim predjelima, znaci i veceras mozemo ocekivati padaviene, Podgorica ponovo u padu u 10 i 40 temperatura 4.6, moze ovo jos nize

JovanK

Quote from: Стенли on November 26, 2013, 10:44:24
Quote from: JovanK on November 26, 2013, 10:35:57
haha,doci ce i tamo pa ces widjet

Uozbilji se, ako vec izvjestavas, izvjestavaj onako kako jeste.
nema razloga za izmis5anjem,prenosim kako jeste!izwinjawam se za off

JovanK

mijo

:114: pg  susnjezica  i ozbiljan pad T

petar

Quote from: mijo on November 26, 2013, 11:09:36
:114: pg  susnjezica  i ozbiljan pad T
da bila je do malo prije sada koliko vidim ne pada nista
edit: temperatura zaista dosta pala sada je 3.7 ima nade da vidimo te pahulje

Južina

Trenutno pada snijeg umjerenim intezitetom. :79:
Po asfaltu se slabo prima.

mijo

Blade Runner

Kakva je situacija na primorju? Vidi se blagi rast temperature u Baru i Kotoru...

petar

potpuno stale padavine  :107:

Fraka

Stale su padavine odavno. Veoma zadovoljan jutrom. Strize bura kao manita, otkida meso od kosti. Bijelo svuda okolo.. milina

NK sve ce biti dobro

I Nk stale padavine, odnosno snijg provijeva vrlo malo, pobjeljeli krovovi, meni na autu od 1do 2 cm snijega.

sanjin

Do sada smo imali 0.4mm padavina. :67:

sanjin

Da ima jacih padavina, T bi se lagano spustila do nule, ovako samo oscilira izmedju 4 i 6 stepeni. Valjda bude nekih ozbiljnih padavina popodne? EC daje 4-5mm.

Fraka

Pa da.. kad je ovako niska t po visini malo jace padavine i gotovo.. ec daje dosta padavina.. i nmm.. ali ja sam skeptik po pitanju toga... ne znam.. obicno ovo bura ocisti do nocas..

Nikola

Centar ciklona je na dobroj poziciji.Bilo je kise i susnjezice na okolnim naseljima i snijega.Snijeg pada do samih podnozja brda,padavine su slabe da bi presnijezilo,T je dobra za sad,samo malo da pojacaju padavine i nista vise.

Fraka

Haha eo u Skaljare pada slab snijeg na 6 stepeni.. bas kao sto sam pretpostavio :)

sanjin

Quote from: Fraka on November 26, 2013, 11:54:31
Haha eo u Skaljare pada slab snijeg na 6 stepeni.. bas kao sto sam pretpostavio :)
Bravo. Ali vjerovatno sada nije 6 stepeni nego je naglo pala.

Stefan600

Momci, samo nastavite da javljate. Ja sam u Dg u skoli. Ovamo cijeli dan slaba kisa i susnjezica.
Kad mi vajrlesa nestane ocu da pooudiiiim
Februar 2012. :)

Fraka

Ne vjerujem da je  pala imalo.. puva bura i to je sitan ekstremno slab snijeg bez uticaja na t.. klasicno ono nosen burom... al lijepo

NK sve ce biti dobro

Ovamo samo sto sunce ne ogrije , potpuno prestale padavine i povukle se zavjese sa okolnih brda  :03: