News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Novembar 2013.

Started by sanjin, October 31, 2013, 20:27:13

Previous topic - Next topic

sanjin

Južina

Još uvijek maglovito, najduže zadržavanje magle do sada.

Stefan600

Ovih dana, ono najljepse. Hladnjikava jutra i relativno topli dani i suncano, bez vjetra.  :101:
Trenutno 16.6  :45:
Februar 2012. :)

pg

Slazem se sa Stefanom mnogo lijepi dani za nama ali od Ponedeljka kisa
Vedro T 11.5C
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Dado

poprskala kisa malo danas, ams je zabiljezio  :45:

Miloš

Bilo nešto kiše u toku prethodne noći, uglavnom na primorju. Najviše je palo u HN, 4mm.
Danas se završio ovaj dug period anticiklonalnog stabilnog vremena.

Mađo

I kod mene je bilo malo kiše.
T 15.4° a Tmin 5.9°

Stefan600

Odje je pokvasila bila, mislim da nista nije zabiljezeno na AMS.  :03:
T16.6(zanimljivo je sto je i kada sam pisao svoj prosli post prije 2 dana temperatura bila identicna na AMS)  :120:
Februar 2012. :)

Mađo

Miloš

Tipična situacija sa južnim strujanjem, u prethodna 24h na Cetinju palo 53mm, u Nikšiću 19mm, u Kolašinu 14mm, a sve ostalo daleko ispod tih količina. Narednih dana će tek pojačati jugo i biće još izraženije te razlike.

Južina

Ovđe ni kapi kiše nije palo, evo i sunce sad upeklo.

Nikola

Umjeren pljusak,svitka sa juga.

NK sve ce biti dobro

Bio sam jednom novembar, kao u bukvaru..  :38: ..ehhh  dodje i novembar, ove ljepote u Nk ne pamtim ljepsu jesen, tokom dana je padala osrednja kisa, povremeno je bilo i pljuskova, nocas kisa znatno jaca.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

sanjin

Provala oblaka uz grmljavinu.

Mađo

Ovamo ništa posebno, južina uz tek povremenu kišu ili pljusak.
Oblaci prelijeću selo.Ništa od ozbiljnijih padavina kad je čisti jugô.  :23:
T 13.9° a Tmax je bila čak 17.0°

Južina

Quote from: Mađo on November 05, 2013, 00:34:26
Ovamo ništa posebno, južina uz tek povremenu kišu ili pljusak.
Oblaci prelijeću selo.Ništa od ozbiljnijih padavina kad je čisti jugô.  :23:
T 13.9° a Tmax je bila čak 17.0°

Kao da opisuješ nebo iznad Bijelog Polja sinoć do 20h, od tada nema razbijenih oblaka i pada slaba kiša.

SnowHunter

Centralna Crna Gora je imala obilne padavine, konačno nešto što liči na novembar - makar padavinski.  :109:

Da prisustvujemo vrlo toploj novembarskoj epizodi nek posvjedoči primjer Beograda, gdje su dva od zadnja tri jutra najtoplija u 120 godina:

skener

Interesantno je da Cetinje puno zaostaje u kolicini padavina za ovim gradovima na vrhu, iako vidimo da su tu uglavnom gradovi centralne Crne Gore, izuzev Zabljaka

sanjin

Duva izuzetno jak jugo uz povremene krace pljuskove.

prenka

Jak jugo oblaci prolaze iznad grada nevjerovatnom brzinom ,tipicno novembarsko nestabilno vrijeme gdje moze pljusak udariti svakog sekunda a isto tako i izaci sunce  :122:

NK sve ce biti dobro

Ovamo je karambol od kise, livade oko magistrale NK - PG su poplavile za manje od 3 sata, takodje poplavila je i magistrala na samom ulazu u grad, a o ulicama da ne govorim. U vise navrata je bio nevjerovatan intezitet, a vidim mnoge komsije ni djecu u skolu nisu poslali.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

Transmat

Interensatno da uz ovako pojacan juzni vjetar budu obilne padavine u Dg..
Dobro se ispadala...

Bura

I u Baru u posljednja četiri sata pada umjerena do jaka kiša sa jakim na udare i veoma jakim jugom. Ima povremene potmule grmljavine, T 15.4°C.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Južina

Ovamo čitav dan slaba kiša, baš dosadno vrijeme.Ništa bez snijega.

prenka

http://www.vijesti.me/vijesti/budva-plazni-bar-unisten-naletu-pijavice-clanak-158770                 :01:   kako se neko od clanova foruma nije nasao na ovom mjestu da zabiljezi ovo  :03: