News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Novembar 2013.

Started by sanjin, October 31, 2013, 20:27:13

Previous topic - Next topic

skener

Ali ovdje je malo drugacija situacija, niko ne najavljuje jugo, vec sjeverni vjetar i to veoma jak od nocas, ali i padavine do prekosjutra ujutro

Fraka

Tacno, tacno... vrlo zanimljivo svakako.
Zanimljivo je gdje ce bit ova granica snijega...

SnowHunter

Sjenica je jutros mjerila minimalac od -19.5°C i to je najniža sjenička temperatura ove godine,  prethodno je najhladnije bilo 17.marta sa -16.3°C. To je ipak dosta toplije od srednjeg sjeničkog godišnjeg minimuma koji za period 1948-2012 iznosi -26°C. Najhladnije je bilo 26.01.1954. sa sibirskih -38.0°C. U ovom milenijumu najhladnije je bilo 26.01.2006. sa -31.2°C.

U Crnoj Gori Rožaje jutros najhladnije sa -14°C, što je izjednačena najniža rožajska temperatura ove godine.

Podgorica opet nije uhvatila mrazni dan, za jedno vrijeme je propuštena prilika. Slijedi statistika podgoričkih mraznih dana, ove godine smo još uvijek na all-time minimumu, valjda tako neće ostati:

Krivi

Na stranici HMZ piše da je u Baru 15 stepeni, što je gotovo nemoguće, makar u gradu. Vrlo slab vjetar duva, i vlažnoist je značajno veća nego pored mora. Oko 11, 12 stepeni ima.
GGMU!

niksicki

Pocela kisa da prokapa u HN.

NK sve ce biti dobro

U Nk je dosta visoka vanjaska temperatura, a naoblacilo se bas dobro, oblaci me podsjecaju na one lijepe bijele snijezne  :22:
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

NK sve ce biti dobro

Poceli da prokapa....kisa najvjerovatnije
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

albatros_mne

Mađo

Temperatura u konstantnom padu, 3.8°
Pada nešto a neznam što.  :23: Slabo.

bole

Prohladno u Podgorici temp. 7c
oblacno
vijetar NE 2m/s

mecava

Slab snijeg poceo.   :79:

mecava

Bas fino pada, pokrio je i ulicu, temperatura u blagom minusu. :101:  :79: