News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Novembar 2013.

Started by sanjin, October 31, 2013, 20:27:13

Previous topic - Next topic

Transmat

Trpa snijeg u planinama kao ikad..
Prije kad sam se vracao iz Pg preko mareze, preko daljma koji je malo uzdignut vidjelo se kako je natrpalo na prekornicu.. zesce se zabijeljelo.

JovanK

sad sam se vratio sa Korita Kučkih, vlažan snijeg dobro pada, ima ga oko 1-2 cm . . .
ledeno gore . . .  :79: :105:

Fraka

Poslije pauze sad ponovo jedan pljusak... dovoljno je hladno vec da vjerovatno iznad 1500 pada snijeg.. prvi kontakt sa zimom :) al od ponedeljka ide ono pravo...

JovanK

Od ponedeljka pomet . . .Prava zima :101:

EagleS

treskavac i žijevo (2000m) dobro zabijelili, na samom vrhu planinice iznad sela brskut, oko 1500 metara milimetarski snijeg  :109:
The absence of evidence is not the evidence of absence

petar

Quote from: JovanK on November 23, 2013, 14:55:05
Od ponedeljka pomet . . .Prava zima :101:
za Podgoricu od utorka

mecava

Zabljak u 18h ima umjeren ili jak snijeg. :79:

Al3k5aNd4R

znači počela sniježna sezona, zvanično.. eto i mene na forum sa snijegom, kao i svake godine :D
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

Mađo

Na Njeguše je do jutros do 7 h palo 59 mm kiše, a popodne još nekih ~42 mm.
Polje se napunilo vodé.

Do maloprije je padala kiša na 4.6° a na momente ima gráda.
Čekam snijeg.  :53:  :28: Al ne pušim eo 3 mjeseca.  :11:

Krivi

U Baru potop u posljednjih sat vremena, Sad sve stalo. Jaka kiša, bliska grmljavina, još sad poče i sjever. Divota.
GGMU!

Fraka

Grmi i pada kisa.. ne bi me cudilo da krene mjesat gore kod Madja nocas...

Bura

Zaista nimalo nije bilo svejedno u Baru prije nekih dva sata. Gromovi su udarali po barskim brdima, makar pet nijh je sigurno udarilo u zemlju. Nekoliko puta, istina nakratko (na po nekih pola minuta), je nestajala struja u dobrom dijelu grada. Još od kasnih popodnevnih sati nailaze jaki pljuskovi, često sa sugradicom. Trenutno često sijeva sa mora i čuje se grmljavina, T 9.7°C.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Mađo

Fraka

Eto na pogodih hehe. Zaladilo ovamo zesce.. pirka sjever i nema preko 8 stepeni uz slabu kisu sad

NK sve ce biti dobro

Ovamo bljecka uz slabu do umjerenu kisu, malo je falilo danas oko 12 da okrene na susnjezicu, a i nocas nije daleko.
Sutjeska je naša dika, to je snaga pobjednika,
volimo vas mi smo s vama, vi ste radost Nikšićana!

pg

10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Nikola

U Kolasin sigurno mijesa,Nk dosta nisko 2.9c moguce i tamo da ce do jutra biti neki mix.

pg

Jaci nalet padavina u Niksicu i eto susnjezice
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Krivi

U Baru baš zanimljivo noćas, od 10 neđe je počeo žestok pljusak, munje su udarale na moru, ali dosta blizu obali, bilo je kratko grada... I baš je hladno, 9 stepeni uz prilično jak vjetar, posebno pored more, baš je hladno.
GGMU!

Al3k5aNd4R

u PG padala kiša ko luda do neđe 20 min poslije ponoći i onda se za 20 minuta razvedrilo i pala je temperatura za 5-6 stepeni. Bar po automobilu. Dok je kiša padala pokazivalo je 9 stepeni a kad se razvedrilo 3°

Evo put kuča kako izgleda sad u 2 po ponoća
❄❄❄ --> Podgorica <-- | ❄❄❄ |My gallery on 500px | Mačka mala | ❄❄❄

pg

Umjereno oblacno i hladno T 6,4C
Ukazale su se planine prelijepo izgledaju pogotovo Lovcen i Prokletije za mi je sto nemam s cim slikat  :79:
Na Zabljaku je izmjereno 2cm prvi snijezni pokrivac ove godine konacno
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Gaston

Nikola

Dobro je sto je T niza od ocekivane,znaci dosta kad budemo usli u zahladjenje sjutra.

Put Kuča snijeg se spustio na 500-600mnv.

Oblacno,suvo,slab E.

Mađo

Do jutros je palo 55.6 mm kiše, a ukupno od ovog ciklona 241.4 mm. Po Štirovniku palo nekih 5-10 cm snijega jutros.  :81:

Nk

Vucje jutros u 07:00 mjerilo 6 cm snijega