News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 20, 2013, 10:47:12

Previous topic - Next topic

Fraka

Kolsin krenuo da pada... Cetinje se jos drzi gore, ali vjerujem da je max vec dostignut.

dikile

Ja sam zadovoljan ako temperature ostanu na ovom nivou. 7 bodova nije uopste lose.

dikile

Kolasin izgurao 19.8C u 14h. I to bi bilo to za danas...

Fraka

Ako ovako ostane vatam max bodova.. I to jedini, cini mi se, mada nisam siguran, sad cu provjerit.
Ja i Magician :109:
Ovaj internet mi ne valja k... Jos preko telefona...pih

skener

Da, mislim da bi to bilo to, ali zbog Kolasina moramo sacekati 15h, njemu se nikad ne zna  :03:

Ukoliko ovako ostane za mene odlicnih 8 bodova, promasih CT Tmax

Bura

Veliki peh za mene u ovome kolu. Stavio sam preniske maksimalne temperature, u prosijeku za 3 stepena manje od ostalih takmičara.
Dobio sam negativne na Cetinje i Kolašin. Ovoga puta, izgleda, samo 4 poena.
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Fraka

Izgleda da sam malo poranio sa slavljem  :02:
Ct i Kolasin jos rastu..zbilja cudo od kola

skener

Quote from: Fraka on November 07, 2013, 14:47:01
Izgleda da sam malo poranio sa slavljem  :02:
Ct i Kolasin jos rastu..zbilja cudo od kola

Rekoh ja   :03:  ali ne bi trebalo CT da poraste jos 0.4 pa da izgubis bod

skener

Kolasin pada, CT nece ici preko 22, samo da vidimo taj ulcinj

skener

To je to, Fraka i Magician 9 bodova, cestitam  :109:

dikile

Fraka

Nikola

Cestiam 9-kama nije bilo lako osvojiti ovo kolo.
Uzeh 6 bod,na Kolasin -1.

Miloš

Čestitke 9-kama u ovom kolu!  :109:

A meni se baš "posrećilo". Dvije temperature mi pobjegoše za 0.1°C, ukupno 3 u prethodna dva kola. Šta reći, koju posluku porati?  :120:

Haris94

Jel moze neko staviti konacne tmax posto nisam upratio zbog obaveza.

Cika Coja

Čestitke devetkama. Ja sam u ovom kolu imao dosta sreće, moglo je lako da se desi da osvojim 5 bodova... Nisam nikada imao sreće u igrama na sreću, pa mi se verovatno to sad vratilo u ovoj. Nadam se da je nisam istrošio već, videćemo u narednim kolima. Ojha!

Dule97

Ja sam zadovoljan sa osvojenih 7 poena i u desetinku tacnom minimalnom temperaturom. Cestitke pobjednicima kola  :109:

al.

Zdravo svima.Evo i ja konacno nesto da napisem iako sam clan foruma oko godinu dana.Ja sam prezadovoljna sa osvojenih 8 poena jer mi je ovo prvi put da radim prognozu( ne racunam neuspjele pokusaje slanja prognoze u prva dva kola).Cestitke pobjednicima

Mađo

Zdravo al.  :47:

Molim te unesi lokaciju u svom profilu.  :03:

Shody

Ja opet zaboravio poslat prognozu. Ne stignem nikako provjerit mail i zaboravim kad dođem doma kasno.  :82:

Zahtjevam da mi admin pošalje sms  :11:

Haris94

IstraMet

Zanimljivo kolo, na kraju samo 6 bodova  :44:Čestitke najboljima, a za nas ostale više sreće idući put  :03:

Sudeći po nekim modelima, možda ćemo idućeg četvrtka konačno prognozirati i snijeg na Žabljaku :03:

Fraka

Ovo je za sad sve nista. Iskreno, ne svidja mi se sto ima 2 ciklusa uopste, kad prvi ciklus ispadne ovako lagan. Ukinio bi ga i sve nagrade prebacio za ukupno. Postoji relativno velika sansa da dosta ljudi bude "pobjednik" ciklusa.
Nadam se da krecu ozbiljnija kola od sledece sedmice.

Dejo

QuoteBODOVANJE

Ukoliko dva ili više takmičara na kraju kola, ciklusa ili takmičenja  imaju isti broj bodova redosled, shodno njemu i nagrade, se određuje na osnovu ukupne greške u prognozi temperatura (maksimalnih i minimalne).
Propušteno kolo nosi grešku 4x3.5oC , odnosno 14.0 oC

Admin

Tako je Dejo!
Mala je šansa da nema pobjednika ciklusa ili takmičenja, jer u slučaju istog broja poena odlučuje greška u prognozi temperatura,