News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

I ciklus - komentari

Started by Admin, October 20, 2013, 10:47:12

Previous topic - Next topic

Miloš

Ovo kolo loše počelo za mene. Svaka čast ostalim takmičarima što su dobro procijenili Tmin!  :45:
Ne volim ovakva naizgled laka kola, pa se izgube poeni na sve strane...

Haris94

I dalje sam prvi, bjezim bod ako se ne varam Deji i Dikile.

Ali to je kratko, kiksat cu na tmax

AdriaticWeather

Za 0,1 pobježe Tmin :27: A tek slijedi veselje kad ugrije danas, samo da se izvučem od negativnih bodova  :13:

Miloš

Ulcinj i Cetinje u zaletu, Kolašin zabušava. Vjetar je 7m/s u zbiru, tu ne bi trebalo da bude iznenađenja.
U 10h:

Ulcinj 19.5°C
Cetinje 16.3°C
Kolašin 6.2°C

Gabesz20

skener

krenuce i Kolasin posle 12 naglo gore, samo magla da nestane

Miloš

Mislim da će Kolašin i prije 12h krenuti naglo gore. Obično kod vedrih dana već nakon 10h kreće nagli rast. Za mene će biti iznenađenje ako Kolašin već u narednom terminu ne dostigne 10°C.

Стенли

skener

Ali isto tako mislim da Ulcinj posle 12h nece biljeziti znacajniji rast, ali evo vidjecemo

Miloš

U 11h:

Ulcinj 20.9°C
Cetinje 20.2°C
Kolašin 10.7°C
Vjetar 7m/s

Ulcinj i Kolašin očekivano, ali Cetinje baš uhvatilo zalet. Doduše, Cetinje kod vedrih dana rijetko kad bilježi značajniji rast nakon 12h. A Kolašin će tek da raste.

Fraka

Vec je masu ljudi izgubilo bodove na Cetinje... No sreva je da tamo max obicno ide oko podna...
Kolasin moze napravit karamnol danas..

Gabesz20

Ulcinj zestoko ide..., isto tako i Cetinje, u Kolašin se razbila magla sad će on da gura.

Miloš

Ulcinj će da raste dokle god duva istočnjak i ima sunca. U ovakvim situacijama "prati" Podgoricu. Kad je vjetar zapadnih i južnih smjerova, onda prati Bar i Herceg Novi i ima tzv. poklopac već negdje u ovo doba. S obzirom da je vjetar još istočni, mislim da Ulcinj može već u narednom terminu i do 22°C.

skener

Quote from: Miloš on November 07, 2013, 11:23:06
Ulcinj će da raste dokle god duva istočnjak i ima sunca. U ovakvim situacijama "prati" Podgoricu. Kad je vjetar zapadnih i južnih smjerova, onda prati Bar i Herceg Novi i ima tzv. poklopac već negdje u ovo doba. S obzirom da je vjetar još istočni, mislim da Ulcinj može već u narednom terminu i do 22°C.

Pa i ja mislim da ce mu tu biti max, oko 22C, a da ce vec u 13h biljeziti stagnaciju ili blagi pad T. Kolasin ce rasti znacajno i do 14-15, a Cetinje ce mi iymaci vec u narednom terminu, tu ce dosta takmicara izgubiti bodove.

Gabesz20

U 12h:

Ulcinj 22.9°C
Cetinje 20.1°C
Kolašin 15.9°C
Vjetar 4m/s

Pobeze mi nazalost Ulcinj...ja sam kriv nema sta, prenisko sam dao Ulcinj...makar 1C vise sam trebao dati.

skener

12h

Ulcinj 22.9 C  (nadam se da nece ici vise gore)
Cetinje 20.1 C ( stagnira )
Kolasin 15.9 C (on ce jos da raste )

dikile

Ja se od boda u Cetinju polako oprastam, jeste da sam jos u igra ali preci ce to 20.5C. Ako Kolasin dođe do 20C biće to  :107: za ogroman broj takmicara.

I vetar nesto kilavi, na kraju ispade najteže kolo do sada.

Fraka

Po AMS u 12:30

Kolasin 17.3
Cetinje 20.9

Cirius

Zbirni vjetar u 12 h je 4 m/s, i to sa vodećih 2 m/s na Cetinje  :120:

ps - Cetinje toplije od Podgorice u podne, nisam očekivao ovo i dešava se vrlo rijetko kod sunčanih dana bez vjetra   :23:

AdriaticWeather

Teška pušiona ovo kolo već sad, a možda se pretvori i u katastrofu. Po samo jednom modelu sam računao na umjeren NE dobar do barem sredine dana, pogotovo za Kolašin, dok po ostalim takvog strujanja nije bilo ni u tragovima, i ja se ko pjan plota uhvatim tog sjeveroistočnjaka i dam ovako niske Tmax. Ako uspijem proći ovo s 5 bodova koliko sad imam bit će to  :109:

skener

Cetinje je vec na 21.3 C, a Kolasin na 19.3 C  :13:

Miloš

Vjetar 6m/s...

Cetinje mi pobježe za 0.1°C. Eto, kad neće, neće.... Vidjećemo koliko Kolašin može da raste još.

Fraka

Vjetar je u zadnji cas spasio mnoge   :120:

Cirius

Quote from: Miloš on November 07, 2013, 13:08:23
Cetinje mi pobježe za 0.1°C. Eto, kad neće, neće.... Vidjećemo koliko Kolašin može da raste još.

I meni ... zapravo, nama se ove Tmax razlikuju ukupno za 0,2.

Kolašin ide kao da su reaktori oko njega umjesto Sinjajevine i Bjelasice   :14:

Gabesz20

Pobeze mi sve za T-max Kolasin za 0.2C, a Cetinje za 0.1, pobeze mi i Ulcinj  :07: Dzabe kada se nema srece nema, a kada ima ima :03: