News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Krivi, December 07, 2012, 15:31:52

Previous topic - Next topic

Transmat

kako ce prognoze da budu prošarane  :05:

Gabesz20

Ja sam opet isao onako jednostavno bez neke mnogo fantazije, ipak je ovo zadnje kolo mislim da ne vredi experimentisati mnogo i ne slusati modele :03:
Srecno svima ljudi :48:

Miloš

Gabesz, ti čuvaš prvo mjesto u ciklusu, tako da ni ja na tvom mjestu ne bih mnogo rizikovao i išao bih na neku sigurniju varijantu.
Ja sam u poziciji da ništa ne gubim, tako da nikad nisam opuštenije sastavio prognozu. Dosta toga sam prepustio i mašti, pa vjerujem da će se mnogi krstiti kad vide moju prognozu.  :11:
A da će biti šarenila, biće. Vjerujem da će samo Tmin imati raspon od makar 10°C.

Mađo

Gabesz20

Quote from: Miloš on January 08, 2013, 23:33:22
Gabesz, ti čuvaš prvo mjesto u ciklusu, tako da ni ja na tvom mjestu ne bih mnogo rizikovao i išao bih na neku sigurniju varijantu.
Ja sam u poziciji da ništa ne gubim, tako da nikad nisam opuštenije sastavio prognozu. Dosta toga sam prepustio i mašti, pa vjerujem da će se mnogi krstiti kad vide moju prognozu.  :11:
A da će biti šarenila, biće. Vjerujem da će samo Tmin imati raspon od makar 10°C.
Pa dobro, u pravu si :03: Imam neki osecaj sta si stavio na padavine :03:

Veljonk

AUTOMATSKA METEOROLOŠKA STANICA KLIČEVO , NIKŠIĆ

http://www.pljusak.com/klicevo/index.htm

Jocko

Poslao sam i ja upravo, bez mnogo razmišljanja.
Srećno svima.

Krivi

GGMU!

skener

Eto,trebalo bi da su svi poslali,koji su mislili,sad cekamo tabelu,a mislim da ce biti svega...

ja sam svjesno isao na rizik sa padavinama pa cemo vidjeti sta ce biti  :23:

Transmat

Sta ako svi budemo lupili, kao da se razlikuje, i da bude riskantno. Pa budu iste prognoze svima  :05: 
Ja sam bas rizikovao, i drago mi je zbog toga...   sacekacu da vidim prognoze iako mi se spava  :39:
kakav horor za kraj takmicenja.. Ali Ulcinj je najaci.. 
Nagrdio me ove godine, pored Pljevalja naravno. 

Miloš

Koliko god da sam rizikovao, vjerujem da će barem 5-6 prognoza biti slične mojoj. A vjerujem da će među njima biti i Transmatova.

Jocko

Jedva čekam da vidim jeste li išli na topliju ili hladniju varijantu i da li ste klepili đe šifru 2  :17:

skener

Quote from: Jocko on January 09, 2013, 00:14:49
Jedva čekam da vidim jeste li išli na topliju ili hladniju varijantu i da li ste klepili đe šifru 2  :17:

ja mislim da moju prognozu sa padavinama nema niko  :05:

Miloš

Ja nisam rizikovao sa padavinama, koliko sa temperaturama. Više bih volio da su u ovom kolu došli i Bar i Ulcinj, mislim da su ovo strujanja kad ova dva grada mogu da imaju najveće razlike.

Admin

Veći dio, sada jučerašnjeg, dana sam proveo u putu zato dobro pogledajte da li tačno unio vaše prognoze. Srećno.

skener

Vidim da me Madjo ispratio sa padavinama,nisam jedini lud   :11:

Milos jeste dosta riyikovao sa Tmax, takmicari iz vrha sem ja su dali slicne prognoze, ali sa nesto nizim vjetrom,ja mislim da ce biti jaci

I Veljo je stavio 44 na snijeg,samo ne vidim kad ce padati taj snijeg  :03:

dikile

Sarenije nego sto sam mislio.

Jocko

Jedini sam ja izgleda stavio Žabljak 0 za padavine, ali stojim iza toga.
Topliji sam od proseka...nekako ovaj put verujem u taj scenario...i nije me poljuljalo što sam za Ulcinj i Podgorocu topliji od većine, jedino ću izgledata mašiti Tmax za Žabljak...a mislio sam se staviti višu, čak i oko nule, ali eto.

Miloš

Ne znam, kad su padavine pitanju ni u jednoj varijanti u glavi nisam imao 0 za PG i ŽB.

Generalno, sa Tmax u Ulcinju u potpunosti odudaram od svih takmičara. I PG sam dao možda i najnižu, ali mi je dosta takmičara makar blizu.

Svjesno sam odigrao ovako, biće mi makar zanimljivo za praćenje i nikakvo razočarenje neće predstavljati i da -3 poena osvojim.  :77: Ionako ove godine neće pa neće...

Krivi

Prećerah ga za Tmax na Žabljaku izgleda, a mislim da sam pogriješio što nisam stavio makar 1 na padavine u PG. Sve ostalo ok.
GGMU!

skener

Pa razlika u Tmax za pg je od 5-10 stepeni dok je za Ulcinj pd 7 pa do cak 14, Zabljak je tu nedje kod svih

sto se vjetra tice ide od 6 do 16

Samo imamo jednu zanimljivu situaciju,mislim da je Admin kod Mihe Cb zamijenio vjetar i Tmin  :03:

Transmat

Svakako ce biti velik turbulencija na tabeli posle ovako šarenih prognoza.  :64:
Miloše, iznenadio si me sa Pg  šifra 2. Ali ništa nije nemoguće.
Ja sam isto tako otišao u drugu stranu krajnosti i stavio 0 na Pg.  :63:
E pa uživajmo u četvrtak  :105: a sad  :39:

sale pn

Jocko i ja sam stavio 0 sifru za Zabljak.
Mene ce ovoga puta Tmin da dokusuri, stavio sam dosta nizu od ostalih takmicara. :75:

Jocko

Videćemo Sale šta će biti, moožda i mi budemo u pravu.  :27:
U pravu je Transmat, vreme je...laku noć

Admin

Quote from: skener on January 09, 2013, 00:39:16
...

Samo imamo jednu zanimljivu situaciju,mislim da je Admin kod Mihe Cb zamijenio vjetar i Tmin  :03:
Da. Unosim brojke ne misleći da će neko promijeniti redosled parametara.