News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

II ciklus - komentari

Started by Krivi, December 07, 2012, 15:31:52

Previous topic - Next topic

Krivi

Nastavljamo dalje priču ođe...
GGMU!

Cirius

Hm ..  Kolašejn u igri, poznat i kao ubica bodova     :103:    :28:     očekivao sam da Admin startuje sa pljee i Cetinjem, kako bi ih imao opet na meniju možda i dva puta, ali evo ...   ide ova Boka/Istok kombinacija.

Miloš

Možda i prema Pljevljima imamo previše strahopoštovanja. Ja sam u oba kola uzeo bod na temperaturu za ovaj grad. A za Kolašin sam dobio jedini negativan poen na Tmax u ovom ciklusu. To je grad koji mi definitivno najgore leži. Nikšić i Podgoricu uvijek dobro pročitam, nekako su predvidivi po pitanju inverzije uvijek. A kad nema inverzije, modeli su jako precizni za njih.

goga

koji muk ovdje

već sam pomislila da nije danas zadnji rok za prvo kolo drugog ciklusa

demijan

ova dinamicna lijepa nedelja je bila puna aktuelnih dogadjanja .da su potrajale i danas zimske prilike zaboravili bi da je utorak i na cetvrtak   :03:

pred nama je jos jedan "lagan" dan za prognozu.po ovom jutru naizgled "sigurnih" 5 bodova  :67:

Mađo

Jocko

Naizgled lako kolo...ali već smo naučili da se nikad ne zna  :07:  :11:

Vasilije

Bice min. temp. zeznuta sad na Vijesti gledah onu trodnevnu prognozu te daju, pise u cetvrtak -9 u Podgorici  :10:

Mađo

A dobro, to je gornja granica  :15:

Fraka

Nisam pogleda koji su gradovi jos u igri, nije me volja uopste, previse sam gledao u vrijeme zadnjih par dana  :11:

Nocas cu u 11 bacit pogled  :77:

Miloš

Tako ću i ja Fraka, i u takvim kolima kad najmanje razmišljam najbolje prođem. Temperature po osjećaju, sve ostalo po modelima i to je to. :77:

Joe

Zna li neko visinu snežnog pokrivača na žabljaku večeras?

Miloš

Joe

demijan

IvanZD

Pa što se ovo događa, sva današnja mjerenja na web siteu HMZCG stala u 6 ujutro?  :14:

Bura

Quote from: IvanZD on December 11, 2012, 22:02:20 Pa što se ovo događa, sva današnja mjerenja na web siteu HMZCG stala u 6 ujutro?  :14:

Synop izvjestaji su svi uredno stizali, ali se samo nije upisivalo na sajt...
Bolje gram nafake no kilo mozga.

IvanZD

Samo se nadam da neću dobit 2 negativna boda na Tmin, ostalo se sve čini manje više lagano...

Miloš

I meni je jutros kad sam gledao djelovalo lagano. Ali prema večerašnjim izlazima ništa više ne djeluje tako. Zašto ta glupa oblačnost mora sve da zakomplikuje uvijek! :75:
Imao sam neku orijentacionu prognozu, a sad više nemam predstave šta odigram nakon večerašnjih izlaza.

Fraka

Eo me. Sad idem da pogledam koja su 3 grada u pitanju i stooo se radiii  :99:

Miloš

Fraka

To to  :05:

Inace ide Tmin na apsolutnu nulu!

Gabesz20

Herceg Novi ce bas biti opasan za t-max :27:

Ajd srecno ljudi, ja se nadam boljem pocetku u novom ciklusu, jer prvi ciklus je za mene bio katastrofa.

skener

Dzemala nas je skroz izbacila iz takta,nikad manje komentara u vezi jednog kola,kao da je pola takmicara napustilo takmicenje  :11:

Inace poslao sam,sem padavina sve je po osjecaju  :03:

Dejo

Ima gotovih prognoza što crtaju Herceg Novom minimalnu od -10 stepeni  :119: