News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Sport

Started by Krivi, February 13, 2012, 13:44:28

Previous topic - Next topic

niksicki

Steta sto nije neki atraktivniji protivnik od Apoela, ali ako nista drugo uzece fine pare za prolazak   :45:

Admin

Kiprani nisu atraktivni, ali su kvalitetni!
Svaka čast na prolasku u drugo kolo!

EagleS

Neki fini potezi padoše pod Goricom :109:
The absence of evidence is not the evidence of absence

vanja

A sad sa ukrajinskom zorom ili tako nekako. Mogu ih proć. Ajmo plaaaviii :116:

Niksic 3

Apoel ja jak klub, vrijednost tima je 26 miliona,u sezoni 2011/12  igrali su cetvrtfianle lige sampiona, radi se o ozbiljnom klubu.Vec zagarantovanih 1.200.000 e je leglo u Sutjesku nakon pobjede nad Slovanom.Cekamo novo cudo Sutjeske. :03:

Aquaria

Kako ono kažu - lopta je okrugla, nikad se ne zna  :61: U svakom slučaju, plavi osvajaju Evropu na dva fronta :11: :119:

P. S. Lijep potez Varvara  :45:  :82:

EagleS

Tuga... prvo Igor sad Pero  :23:

Sergej i Edo da se pričuvaju  :10: :120:
The absence of evidence is not the evidence of absence

Aquaria

Neka, đa'ole, pomjeri se s mjesta  :102: :75:

pg

Dobra igra Sutjeske.Šteta što rezultat nije drugačiji,a mogao je i trebao je
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Admin

Gledajući Sutjesku protiv Kiprana i Budućnost protiv Ukrajinaca stiče se utisak da su Nikšićani za klasu ispred svih ostalih naših klubova!

vanja

buducnost ima najacu promaju u odbrani... hendling lopte uzas .te stvari se uce u petlicima...takav nam je fudbal :75: :80:

Admin

Drago mi je što je Zvezda prošla Dance, ali sami penali su bili smiješni, naravno za nekog ko nije previše navijački zainteresovan.

Bart

Ko igra Fantasy Premier League i zeli da se prikljuci Serbianmeteo ligi kod je

jy5dxh

:106:

niksicki

Udje Zvecka u LS. Ove jeseni liga sampiona u fudbalu i u kosarci. Jos 5 sportskih drustave u Evropi ce imati tu privilegiju da imaju predstavnika u najjacem takmicenju u oba sporta.

Poledica

I niko na forumu da cestita Zvezdi ulazak u ls. Bravo Zvezdo

niksicki

Vala jes Zvecka institucija.

Poledica

Najveci klub na Balkanu.

Niksic 3

Posle Sutjeske.

Mađo

Prati li se košarka đetići?

Miloš BP

Ја не знам ни ко игра са нама у групи, ни кад. То довољно говори каква су ми очекивања од Црне Горе на овом првенству. Ваљда буде 1 побједа.
Only black and white

staracfoco

Quote from: Mađo on September 01, 2019, 13:49:36
Prati li se košarka đetići?
Ja pratim. Grci mnogo jaki a ovi naši djelovali su mi prepadeno. Valjda će u nastavku pokazati da su bolji od današnjeg izdanja.

Admin

Iako sam znao da protiv Grčke nemamo baš nikakvu šansu, teško mi je bilo gledati koliko smo nemoćni.

Mađo

Loši smo bili.Ne volim kad se žrtvuje jedan meč zarad onoga drugoga.To nije u duhu svjetskoga prvenstva.

Bura

Nijesmo se sastavili. Loše smo igrali, Grci su bili mnogo bolji.

I pored svega toga, ništa mi to nije bitno. Neće mi biti bitno ni ako se vratimo kući poslije grupne faze i to ni sa jednom pobjedom.
Najmanja smo nacija u istoriji koja je otišla na neko svjetsko prvenstvo u košarci. Smatram da je to veliki uspjeh za jednu malu zemlju od 600 000 stanovnika. Smatram da je to jedino važno, a ako bude pobjeda i prolaska dalje samo je uspjeh više. Smatram da je to dovoljan razlog da budemo srećni i zadovoljni i da i ako sa 50 razlike gubimo, navijamo za njih kao da pobjeđuju. Smatram da svako treba da razmišlja na ovaj način.
Mi sa 600 000 imamo tim za svjetsko prvenstvo, ostali su tu sa najmanje par miliona.  :119:

Naprijed Crveni!  :119: :111:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Admin

Naravno da je ogroman uspjeh i sam plasman na svjetsko prvenstvo. Kako se, nakon tri kola, nastavljaju borbe za plasman od 17 do 32 mjesta, očekujem da u tom dijelu takmičenja zabilježimo neku pobjedu.