News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Sport

Started by Krivi, February 13, 2012, 13:44:28

Previous topic - Next topic

niksicki

Igraci Buducnosti su namjerno pustili Zvijezdu da ih dobije toliko razlike samo da bi umirili beogradsku publiku sastavljenu od huligana, ljudi iz sluzbe drzavne bezbjednosti,  kao i ruskih placenika. Vidio si prije neki dan kad su bili fer uslovi da ih je Buducnost dobila i pokazala da je bolji tim .U Podgorici je bila fer atmosfera, nema potrebe da se izmisljaju nekakvi incidenti u uporedjuju sa onim u Beogradu. Meni nije jasno kako ti mozes navijati za satanisticku crvenu petokraku a ne za tim iz svoje drzave i kako moze da ti bude miliji Covic, covjek koji je pokrao pare sa Kosova od naseg domaceg privrednika koji zaposljava stotine niksicana i hrani njihove porodice. Voli svoj grad a ne Biograd. Nasilje - terorizam - lokalpatriotizam!

Poledica

Hahahahah ah pa volim svoj grad a moj grad nikad nije volio Pg. No eto dolaze nove generacije i sve se mijenja. Satanisticku petokraku. Hahahah ahahah mozak

Miloš BP

Klanjam se ovom Partizanu. To koliko oni sansi mogu promašiti, ne može niko. Ni još 20 šansi,ne bi ušla u gol. A šta tek za sudiju da kažem. Da ne svira onu ruku za penal. Baksuzi kako god okreneš.
Only black and white

Admin

Partizan, za razliku od Zvezde, pokušava da kroz igru dođe do rezultata. Dinamo je stepenicu iznad beogradskih rivala.

Niksic 3

Čitava Italija se udružila da smaknu Juventus sa vrha.Posle Juventus lopov, var pomaže šinteru protiv Parme, a Juventus križa gol zbog mm isto protiv Parme.Ovakva var tehnologija nikome ne treba.

Miloš BP

Čisto sve. Nema potrebe Uefa da reaguje. https://youtu.be/YppYA8LAyHM
Only black and white

Aquaria

Poplave nisu zaobišle ni reprezentaciju :61:

Grgur kao da snima pokrivalicu za neki dokumentarac a ne da prenosi utakmicu - dva gola propustih :120: Sa više entuzijazma je pročitao rezultate na drugim utakmicama nego komentarisao dešavanja na terenu. Da ne zaboravim i njegovu oduševljenost travom i prskalicama  :120:

Niksic 3

Bomba iz Niksicaaa.
Švedska Husqvarana je novi sponzor Fk Sutjeske, Sutjeska zadnjih par godina radi ozbiljan posao. :43:

Niksic 3

Dzosua i Ruiz, realno trebaju 3 mec da rade.

staracfoco

Čudi me da niko ništa nije napisao o nastupu naših rukometašica na SP u Japanu. Ja pratim sve njihove igre i ,iako ima dosta lošeg,trenutno imaju dobre šanse da ostvare najbolji rezultat na SP. Ko nema dobre živce neka ih ne gleda,ukoliko navija za Crnu Goru.

Nikola

Ne treba tražiti opravdanje ali sam nešto malo gledao protiv Rusije i nisam mogao više gledati nepravdu sudija.
Danas dobro odigrano,u kvalifikacije sa Srbijom za Olimpijske ogre  :105:

Srećno 'Lavice' !  :43:

Aquaria

Lično nikad nisam voljela rukomet (jedna sam od onih koja je izbjegavala da igra na času fizičkog  :11: ). Ne samo što mi je taj sport kao sport previše grub, već i što se iznerviram svaki put kad gledam utakmicu zbog "budibogsnama" pravila. Što opet ne znači da ne gledam (ne baš redovno) utakmice reprezentacije i Budućnosti - onako navijački. Ovo SP propustih, ali odgledah ovu današnju i moram reći da su brutalno dobro odigrale. Ne znam kako je bilo u prethodnim utakmicama, ali po ovom što su pokazale danas, baš šteta što nisu prošle dalje!

Mađo

Dobro su igrale svo prvenstvo,baš dobro.Čini mi se nikad tako dobro.

Onaj primljen go 2 sekunde prije kraja protiv Španjolica bio je presudan.

EagleS

Ja sam ih urekao kad su vodile 4 razlike protiv Rusije odma da vi rečem  :10:  :76:
The absence of evidence is not the evidence of absence

Aquaria

Aj' viđi nekako da prespavaš ovu sjutra veče, pa ćemo ti javit' rezultat - što je sigurno, sigurno je  :120:
Quote from: Mađo on December 11, 2019, 21:39:39
Dobro su igrale svo prvenstvo,baš dobro.Čini mi se nikad tako dobro.
Gledala sam ih u raznim izdanjima, ali u ovako dobrom, teško. I zbog toga se sad već kajem što sam propustila ove prethodne. :07: Batinovićka - kakvi su ono refleksi, kakve odbrane danas, šta je ono (da kucnem u drvo)

EagleS

Ne mogu da garantujem  :13: ali neću komentarisat ništa  :11:, Marta je razbila danas  :28:
The absence of evidence is not the evidence of absence

Bura

:111: :111: Najbolje su najboljeeeee crnogorske ajkuleeeee  :111: :111:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

staracfoco

Svaka čast momcima. Ipak su Italijani aktuelni svjetski prvaci. Ispratio sam ih sa željom da budu u 8. Sad,vjerovatno nerealno,rastu apetiti. Imamo pravo da se nadamo.

Niksic 3

Idemo po zlatoooooooo.

Mađo

Admin

Svaka čast. Biće teško protiv Mađara, ali vrijedi pokušati.

Admin

Španci, nakon Srbije izbacili i Hrvate.
Mislim da su nam, u slučaju pobjede nad Mađarima, Španci lakši nego Hrvati.

Mađo

E ali treba proć domaćina a biće to nemoguće.  :02: Kvota na nas skoro 4.

Niksic 3

Pii kako se iznervirah.
Ivovic katastrofa.

Mađo

Dobro je, ne treba im zamjerit.Borili su se do zadnjeg trena, a teško protiv domaćina u svakom slučaju.