News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Sport

Started by Krivi, February 13, 2012, 13:44:28

Previous topic - Next topic

Aquaria

Mom đedu nije ni trebalo sječivo za te noseve, no je to već druga tema  :05:

Ništa sem da "iskopamo" neke naše tradicionalne igre, pa pokrenemo novi sport u kojem ćemo sigurno biti najbolji na međunarodnom nivou  :08:

Sa' će Nikšićki sa žena da se prebaci na KK Budućnost čim vidi ovih 400 000 € od Monteputa  :99:

vanja

kidanje glava, sjeciva za noseve  :05: ...turciii francuzi englezi i kralj nikola  :05:

dosta za temu sport  :71: :77: :75: imamo off topik pa tamo mozemo nastaviti da cavrljamo  :112:

dobismo farska ostrva u rukomet 24-21

u nedjelju u moraci moramo dobit ukrajinu za prolaz na evropsko prvenstvo

niksicki

Quote from: Aquaria on June 13, 2019, 21:03:25

Ništa sem da "iskopamo" neke naše tradicionalne igre, pa pokrenemo novi sport u kojem ćemo sigurno biti najbolji na međunarodnom nivou  :08:

Sa' će Nikšićki sa žena da se prebaci na KK Budućnost čim vidi ovih 400 000 € od Monteputa  :99:
A je li moguce ovo krv im se pasja usirila. Treba odje da se zarati pod hitno, da sravnimo Moracu sa zemljom, da kamen na kamen ne ostane. Izdaja braco izdajaaaa

Niksic 3

Jurišššššššššššššššššššš

Aquaria

Reko' ja  :11:

Alooo, Ni'šićani, dobićete novu tribinu, nemojte se sad žalit'  :110:

Mađo

Quote from: Aquaria on June 13, 2019, 21:03:25

Da nije motorkom svoj zakačio?  :11:

Aquaria

Nije, Mađo, no mu se jedan njemački "zaglavio" između prstiju, pa mu ostade u ruci  :11:

Mađo

:67:

Ovamo je bio jedan u Bjelice što ga je motorkom malo dovatio...pa je ima dva.  :11:

Aquaria

Da nije to htio da se počeše, pa umjesto prstom...?  :120:

Mađo

:67: :67:

Ajmo se preselit u Offtopic.

Mađo

Što su ti vukovi i moji Katunjani!

vanja

rukometasi su mashine  :109:

Aquaria

Ček, zar ovo nije trebalo da bude ta neka teška utakmica? Malo sam Žbunjena  :11: :119: :111:

EagleS

Kad je najteže tad smo najjači, zar nijesi čula  :11: istina živa  :28:
The absence of evidence is not the evidence of absence

Aquaria

Vazda im ovako teško bilo, zajedno sa onim zadnjim tajm autom  :109:

Aquaria

Niksic 3

Niksic 3

Vrlo tezak posao za Sutjesku.Bratislava ima vise stranih igraca nego domacih, igraju napadacki fudbal, redovno znaju postici 4+ golova po utakmici.Bas tezak posao za Sutjesku.Al nadamo se cudu, naprijed FKSN :109:.

https://www.vijesti.me/sport/fudbal/rakojevic-moralo-je-da-bude-tesko-pripremicemo-se-analiziracemo-ih

Aquaria

Evo Murinjo hoće da postane selektor. Kad već kaže da hoće da osjeti i tu vrstu izazova, ne bi mu bilo većeg od naše reprezentacije  :11:
Čekamo "bombu" o pregovorima FSCG sa njim :120:

https://www.vijesti.me/sport/fudbal/murinjo-sada-sebe-vidim-kao-selektora

Niksic 3

Opet Italijanu pokazali da su najvece patriote trenuntno.Ovako se igra i pjeva za repku, a ne kao ovi nasi manekeni.

Bart

Ma pusti repku... Vidis li ti Niksic III da De Liht izgleda dolazi u Juve... Sta mislis o tome? Ja mislim odlicno pojacanje, stub odbrane za deceniju... Bilo mi krivo kad sam citao da ce u drugi klubovi ali ipak jos ni ovo nije sigurno...

niksicki

Quote from: Niksic 3 on June 21, 2019, 15:17:19
Opet Italijanu pokazali da su najvece patriote trenuntno.Ovako se igra i pjeva za repku, a ne kao ovi nasi manekeni.

Mora da su utajili dosta poreze cim ovoliko zijevaju. Vole to patriJote.

Niksic 3

Quote from: Bart on June 22, 2019, 21:36:11
Ma pusti repku... Vidis li ti Niksic III da De Liht izgleda dolazi u Juve... Sta mislis o tome? Ja mislim odlicno pojacanje, stub odbrane za deceniju... Bilo mi krivo kad sam citao da ce u drugi klubovi ali ipak jos ni ovo nije sigurno...
Pisu brate dosta o tome u zadnje vrijeme.Nadam  se da ce doci, spominju se jos Rabiot, Pogba, Isco, Chiesa...

Bart

Pogba ne verujem zbog velike plate iako voli Juve, Isko isto ne verujem da ce ga Real pustiti, svi ostali realni... Realno mozemo da prodamo igrace za 150-200 miliona bez problema i to usmerimo u pojacanja...  Ne mogu da provalim kog desnog beka pikiraju Patrici i Nedved...