News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

Sport

Started by Krivi, February 13, 2012, 13:44:28

Previous topic - Next topic

pg

Loša igra naših košarkaša,ali sudjenje još gore.Izludio me sudija :107:
10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Mađo

Da smo se s Grcima povatali ka ljudi,ne bi toliki pritisak bio na ovaj meč da mora da se dobije. Bolji NZ svakako,a naši nijesu toliko bili loši.Trener je najgori bio.

vanja

samo u trecu cetvrtinu su pokazali da mogu i zele. dako pokazu zube sa Brazilom...prepali se...ka duhovi su....magla

Mađo

Najbolji naš meč,ovaj protiv Brazila.Prva četvrtina i polovina druge odlično odigrane sa visokim procentom realizacije,i to uglavnom bez Vučevića i Dubljevića.

Zašto je onakav pristup bio protiv Grčke, ima li ko stručan da mi objasni? A eto trenirao sam tu mrčenu košarku...
Zašto su se momci onako prepali od grka raspalija?

E dabogda ih NZ iznabada sa trojkama.  :11:

EagleS

A ovo je rajetno navijat za nas, koliko god nisko da ojdemo vazda imamo opravdanje  :05: :20: 
The absence of evidence is not the evidence of absence

vanja

e bogami vodit citav mec i panut u zadnja  dva minuta na obicni presing  :75: nemam rijeci

Mađo

Amateri obični,eto to su.
Kad se igra presing,uvode se laki igrači ali naš stručnjak sa klupe drži centre do kraja...o majko Božja.

skener

A mi jedino sto imamo su ti centri...da je kod njih dosla lopta bar bi kos dali. Sta ce Sehovici tamo? Da je srece a da je dao sansu Kljajicu da bude u 12, a ne ostavio njih, to mu je najveca greska. Nidam je morao da prevede loptu kod presinga, zato je i doveden, da pruzi nesto extra, a ne ono sto vec imamo

Niksic 3

Glup trener, jos gluplji igraci, panjevi obicni. :11:

Mađo

Fudbaleri dobro odigrali.I neka to no je postava bila odlična. :07: :07: :07:

Admin

Malo sam gledao našu utakmicu, malo Engleska-Kosovo*. Mi smo igrali upravo kako sam i očekivao, ali sam se nadao boljem rezultatu.
Reprezentacija Kosova me je iznenadila. Mnogo im je brža igra od naše i bojim se da će naredni meč pokazati da su i oni bolji od nas.

Mađo

Ne valja ono ništa.

Dako nas malo spušti na zemlju i počnemo da kapiramo naše realne domete.

Niksic 3

Aquaria

staracfoco

Sve čestitke košarkašima Budućnosti.

Poledica

Dobice  Bud. Voli ponovo svoje kad bude trebalo  :120:

Niksic 3

Odzo treba drva da cijepa.
Svaka cast plavi, zasluzeno, Hasan fenomenalno odigrao kao i Kobs.

pg

10.02.2012
11.02.2012
12.02.2012

Aquaria

Mislim da je ovo idealna prilika da San Marino zakaže jednu prijateljsku s nama - možda konačno ubode prvu pobjedu posle 15 godina :05:

Mađo

Jesmo loši i nagrđeni ali mislim da se i Hadžibegić malo pogubio...

Niksic 3

Sta rade Krka i Primorska moj druzeeee.Pogotovo Primorska gazi sve pred sobom :11:.
Nikad gluplji start ABA lige.

niksicki

Normalno da ce zvijezda da gubi. Oni jedino mogu pobijediti kad bacaju bombe i tomahavke na parket, kao sto su to radili protiv buducnosti, kad igraju posteno moraju izgubiti. Jedino mi zao sto buducnost nije iskpristila poraze zvijezde, ali se vidi da je buducnost ove sezone usresredjena na kup slavice cukteras, a ne na aba ligu.

vanja

lici na veoma zanimljivu aba sezonu....cedevita za sad za citavu duzinu ispred svih

Poledica

Jeste sugradjanine, jedino Zvezda moze da dobije kad baca bombe na parket. Pa je zato bilo u 3 utakmice u Bg 120 poena skoro razlike. A u Moracu je bilo bas mirno. Realan si neki lik. Zvezda je najjaca i opet ce se konsolidovati i doci do zeljenog cilja.