News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Prognoze: žaljenje, radovanje, kukanje, želje, snovi....

Started by Madjo, January 29, 2012, 23:47:49

Previous topic - Next topic

boka

Makar imamo pjesama,sto nas briga vise...pukli smo skroz...

https://youtu.be/x33quKIyVu0

-Vejte snegovi....briga nas nije..makse oli

Yeti

Šta reći, ovo mi se nije desilo u poslednjih ihhhhaaaa zima, ja još prtenice ne obuko'!!!Meni bolji pokazatelj zime i studa ne treba.Fakat! :77:
Listen to me carefully,I shall say this only once

Miloš BP

Мало вјеровања, о години, на данашњи дан(Богојављање) Ако је облачно или пада снијег,биће родна година. Ако је ведро,биће сушнија година. Ако је киша,биће и прољеће кишно. Па да видимо...
Only black and white

Niksic 3

Quote from: Milossss on January 19, 2018, 13:20:47
Мало вјеровања, о години, на данашњи дан(Богојављање) Ако је облачно или пада снијег,биће родна година. Ако је ведро,биће сушнија година. Ако је киша,биће и прољеће кишно. Па да видимо...
Bog se javi!
Tako je Milose,prosle godine je bilo suncano pa je ljeto bilo susn,manje suse je bilo kod tebe.

Dzoni

Miloš BP

Ваистину се јави. Судећи по дањашњем времену,широм Црне Горе, биће како гдје..
Only black and white

Miloš BP

Ja sam digao ruke od ove zime. Vec sada vidim po bastama visibabe, ponegdje i jagorcevinu,a vrijedne pcele donose polen sa lijeske.. Iako bi to trebalo da rade tek krajem tebruara i pocetkom marta. Da nije jutarnjih i prijepodnevnih magli,otisli bi na 17-18 stepeni. Ovako,bicu zadovoljan ako mnogo puta iznad 10°max.T. ne ode u februaru. O nekom sibircu i vecem snijegu I ne razmisljam vise  :02:
Only black and white

Miloš BP

Prerano se pro(budi)la priroda. Pokusavam jos na ovaj nacin da preobrazim zimu-tj nastupajuci februar. Da se trgne zima,i da shvati da jos nije proljece(kalendarski).   :71:                                       
Only black and white

Tihi

Nece biti ljesnika ove godine,pcele rade samo tako a onda ce da opali hladni talas i sve da potuce.To ce biti druga godina  bez ljesnika ,a mozda i ostalog voca, ako nastavi ovako da grije.
Stvarno steta za ski centre,ovo bi bile opasne kolicine snijega.Cak i na visim planinama kisa ce dosta toga da pokvari.
Jedino ce dobro proci najvisi dio ,iznad 1900/2000 m mozda granica ode i preko 2000 m.Nema odje neke velike utjehe,sto ovakav padavinski talas prolazi bez snijega.Steta i za primorske planine.Od ove kolicine padavina Lovcen i Orjen lagano bi mogli dobiti preko 2 m novog snijega.
Kada bi ovoliku kisu na sjeveru i centralnim oblastima zamijenio snijeg,to bi bio pravi kolaps,pa izbjegavanje tog kolapsa moze doci kao jedina utjeha.

boka

Smucilo mi se gledanje i nadanje vise...
Kao da se sprdaju sa nama modeli pa nam u 200+ satu nacrtaju bajku da nam oci poispadaju ...pa se lijepo svi nalozimo ,puni pozitive do vrha...jedva cekamo da damo nakon tog komentar i obavezno sticker  :79:  na kraju posta.
Onda krece masakr al polako ...iz izlaza u izlaz postajemo nervozni sve vise i vise ,razocarani,ubijeni u pojam...a onda opet izleti novi Ec sa Gfs ,vrnu malo plave boje na karte i ciklon tacno dje nam treba...i mi vec u ekstazi...cekamo samo sjutra vece da potvrdi pa da napanemo forum ludacki ali......pukne sve....propane sve ....propanem i ja ka žeton opet....

Morah ovo

EagleS

ahahahahah odlično je, pravi snjegoljupski vapaj    :67:
The absence of evidence is not the evidence of absence

vanja

Niksic 3

Posle zime,ljeto je najzanimljivije u meteroloskom smislu.Meni je ljeto uvijek bilo milije,ljeto je u Nk uvijek zanimljivo u svakom pogledu,za razliku od zime kao ove.

Poledica

boka

Ne treba vise ni kukat ni radovati se...a zelje su za nas u ravnici...samo pusti snovi ...

Bit ce kako nam bude !!!

Južina

Jedan veliki pozdrav za Njujorčane, pržite se na 20 stepeni u sred februara prokletnici :11:

vanja

Quote from: Južina on February 21, 2018, 18:41:51
Jedan veliki pozdrav za Njujorčane, pržite se na 20 stepeni u sred februara prokletnici :11:

hahahahah najace  :109:

Miloš BP

Kakva se apokalipsa po EC sprema u Bihacu. Na trenutnih 75cm snijega na tlu, crta se oko 70mm novog snijega. Eeeeee, ljubomoran sam. Ljubomoran ko pasce :110:  :110:
Only black and white

EagleS

Quote from: superwoman on February 22, 2018, 13:03:11
Polakote ljudi...evo ja navijam da bude suncano, daleko bilo jednu pahuju da vidim....

Bice sto ce biti...danas se bas u vazduhu osjeca proljece

Stekao sam utisak da mimo nas sa foruma ima još 15tak, 16tak ljudi u PG koji interesuje za snijeg  :75:, ostali kad čuju za snijeg u najavi će vjerovatno kolektivnom sviješću pokušati da zagriju Kazan  :110: 
Tako da bez obzira na naše prognoze uvijek se imaš čemu nadat, kod nas T2 ima neku vrste inteligencije pa zna kad treba da zakoči i stagnira   :33:

EagleS

vanja

Quote from: EagleS on February 24, 2018, 12:15:25
Dzoni was right all along  :11:  :75:

dzoniju do daljnjeg da se ukinu kruzne  u granicnim situacijama u zimskom periodu za podgoricu i okolinu  i to odmah u situaciji kad model na +384h ukaze moguci snijeg :120: :11:  :05:  :75:

Stefan600

hahahahahaha Dzoni je brat.. Veliki snjegoljubac ali godinama je naucio da kaze ono sto misli bez oklijevanja..
Postajem takav i ja sve mi se cini. Jos na pocetku sam rekao da bih bio zadovoljan da vidim kako pada, eventualno da se stvori prekrivac bilo kakav. Izgleda da nisam daleko, kako god se okrene.
Nocas zadnja ispravka modela koja ce se uzet zdravo za gotovo, pa da vidimo oce li omanuti... Nikad se ne zna
Februar 2012. :)

prenka

Hahahah koliko me Dzoni ^iznervira^ kad procitam njegov post na forumu  :104: :102:  , ali je lik surovo realan .  :109: 

Miloš BP

Lijepo pogledati ovaj minus po visini na GFS modelu,od 12 pa na dalje. Ako je ovaj amater dobro to vidio. Jos 1 udar zime,pa bi se iskupila donekle :05:  :05:  :11:  :11:
Only black and white

Južina

Ako ima išta grđe od ovog vremena koje je na snazi od juče to je >30 stepeni u hladu.
Vala mi se smučilo od ovih prirodnih poluproizvoda - jesen, proljeće i zima.
Čitava zima se svela na dva i po dana  :31:

Mada mart uvijek može da bude zanimljiv, ne baš rijetko je znalo da napada preko 40cm tokom noći.