News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Prognoze: žaljenje, radovanje, kukanje, želje, snovi....

Started by Madjo, January 29, 2012, 23:47:49

Previous topic - Next topic

Winter81

Fraka

Gaga

Upravo   :67: koje po obicaju izbrise odma sledeci izlaz

EagleS

OOOOOOOOO lelele EEEEC što nas nagrdi ovako naaaaćaasss EEEEEC dobri pošteni junačeee plemeničee EEEEEC dobro si ne nagrdiooo ni sam svjestan nijesi biooo leeeeleee  :54:

The absence of evidence is not the evidence of absence

sanjin

Najbitnije je da ce bit snijega na Zekovoj glavi i na Bobotovom kuku.

Dzoni

Aquaria

skener

Nikola

Mislim da će sjutra EC otići po GFS-u,padavine će krenuti ranije 9og.(Božo:05: sve ću Vam ukinuti sjutra)

sanjin

Zimoljupci, ne gledajte Gfs da ne dobijete nervni slom. :11:

cetinje1

EagleS

Gaga

Kad se krenulo sinoc sa nepovoljnim crtanjem znao sam da nema povratka,eto sacekat Ec ali mislim da ce i on pojacat' otopljenje,tako da mrka kapa :07: Ali to je ono na sto smo mi jednostavno naviknuti.

Winter81

Koliko je puta samo Gfs crtao bajke pa nikad nije pogodio,vjerujte mi bolje sto sad ovo crta nego da daje -8 po visini i padavine,evo vidjecemo.

Gaga

sanjin

Bolje od Gfs ali ipak bi to kisa bila ispod 1000mnv.

bole

Sto se sjekirate za nesto sto se sigurno nece desiti za 7 dana
:)

EagleS

Gotova i ova saga sto se Podgorice tice, da se čeka neki novi upad hladnoće i neko novo "ulijetanje" ciklona :110:

Od ovoga sad može samo u jednom smjeru  :16:

Winter81

Bice ovdje izmjena jos,sve je ovo u 144h,nema sanse da ne zakucimo nesto posle ovolike hladnoce.

Gaga

Ovo postaje deprimirajuće sto se pg tice.Nevjerovatno je da unazad nekoliko  godine svi upadi hladnoce sto su malo duze trajali nisu rezultirali snijegom,uglavnom su bilo suvo zahladjenje, čak pretprosle zime primorje pod snijegom,a mi suvi  :05: I desi se da upane ciklon i naravno nama donese kišu.Onda sam dosao do zakljucka da vucemo neko proklestvo iz 2012-te godine kad smo ocigledno potrosili svu srecu  :120:

EagleS

Svakih priblizno 60 godina, 1954 - 52cm, 2012 - 58cm, 2065 - 64cm

sanjin

Yr.no za Niksic 9.01. daje 42mm padavina. Mislim da ce to sve bit snijeg. Ali nakon toga 100 litara kise u tri dana.

sanjin

Zabljak 103mm snijega.    :07: :07:

Imala bi i Pg sanse za snijeg 9.01. Do prelaska u kisu.

Nikola

EC hladniji za 9. od GFS do 13h to bi bio snijeg do tada.Sve dok ne prekiši na Cetinje neće ni u PG standardno.
Sviđa mi se GFS imali bi padavine od 22/23h 8. do 8/9h ujutro min 15mm.EC daje manje padavina do tada zato je i hladniji.Toplota koja probija je rezultat stagniranja ciklona zapadno,da ode malo istočnije druga priča,kao što znamo ovo nije ni primać konačnom,tek u ponedeljak za detalje.

Sa druge strane imamo sreću što će 8. biti hladno tako da će se naoblačiti po minusu vjerovatno.

Dzoni

Quote from: Gaga on January 03, 2019, 20:10:28
Ovo postaje deprimirajuće sto se pg tice.Nevjerovatno je da unazad nekoliko  godine svi upadi hladnoce sto su malo duze trajali nisu rezultirali snijegom,uglavnom su bilo suvo zahladjenje, čak pretprosle zime primorje pod snijegom,a mi suvi  :05: I desi se da upane ciklon i naravno nama donese kišu.Onda sam dosao do zakljucka da vucemo neko proklestvo iz 2012-te godine kad smo ocigledno potrosili svu srecu  :120:
Taman...