News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Prognoze: žaljenje, radovanje, kukanje, želje, snovi....

Started by Madjo, January 29, 2012, 23:47:49

Previous topic - Next topic

Dado

Kako stoje stvari prvu polovinu marta i za cenat mozes otpisati.

Nikola

Nevjerovatno šta se dešava sa vremenom,gotovo sigurni uslovi za snijeg krajem marta u nizijama a gotovo cijele zime i planinski predjeli često puta izvisili.2016 februar kad je bilo skoro 30c.Sve češće u jednom danu ili eventualno 72h imamo mjesečne količine padavina.

Južina

Sve se nešto pomjera, ne bi me začudilo da sve ispari.

Niksic 3

Neki prorok u Srbiji sto je valjda pogadjao do sad vremensku prognozu kaze da ce ljeto 2018 biti kao ljeto 2014.

Fraka

Aquaria

Inače teško podnosim vrućine (zimsko dijete  :05: ), ali kad vidim ovu prognozu sve mi nekako lakše padne. Nestvaran 51°C u subotu:

Izvor: http://www.severe-weather.eu/mcd/update-on-the-extreme-heat-wave-for-iberia-confirmed/

EagleS

The absence of evidence is not the evidence of absence

Niksic 3

Posle ove kise ima da se kosi u novembru :120:.

Aquaria

... a ja na kraju neću ispasti avetinja što sam posijala travu "reda radi", taman će i da nikne  :102:

Nikola

Biće obarani datumski možda i mjesečni rekordi u subotu.

Miloš BP

Kakva kolektivna depra,na susjednim forumima.. Opasna po život,majke mi. Kažu crtaju se zonalke,i divljanje atlantika u drugoj polovini mjeseca.. Sve naravno potkrijepljeno odgovarajućim kartama u 300 i nekom satu.. Još je daleko,ali.. 
Only black and white

EagleS

Ne znam za drugu ali prva je otpisana, islandski minimum ne patiše

Miloš BP

Ovo je postalo čisti mazohizam praćenje ovih đa'oljih modela.. Isključujem se iz svega do decembra.. Bolje gledat u nebo i čekat da te nešto iznenadi,nego da te Ec bije u glavu 15 dana unaprijed,a Gfs da te podhebava..
Only black and white

vanja

ahahhhahhaaahahah nista novo al opet gledamo modele   :122:

sanjin

Kad god se modeli razlikuju, pobijedi onaj sa toplijom varijantom. :75:

EagleS

Nikola

Rijedak primjer da se EC prikloni GFS-u.Mada što Sanjin kaže uvijek se ide na topliju varijantu.

sanjin

Aquaria

Bilo je malo snijega u NK, provijavalo u PG, pa smo namireni za neko vrijeme  :120:

Niksic 3

EagleS

Kako godine prolaze polako me steže osjećaj da se onih 60cm iz 2012 neće ponavljat ni za 30 godina...   :23: neđe kad svi budemo u duboku starost ill možda već bivši  :05: :11: ..... moram se selit polako.

vanja

Quote from: EagleS on December 27, 2018, 02:39:18
Kako godine prolaze polako me steže osjećaj da se onih 60cm iz 2012 neće ponavljat ni za 30 godina...   :23: neđe kad svi budemo u duboku starost ill možda već bivši  :05: :11: ..... moram se selit polako.

ima da ga natrpa kad se najmanje budemo nadali. sto bi rekli do guzica  :120:

EagleS

Ima logike ima  :116: ne sjećam da sam dobre ocjene i poene dobio u trenutku kad sam ih očekivao  :11:

Južina

Šta jutros ECWC nacrta, sve me strah da slavuje ne budem slušao za neđelju dana :11: