News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

III ciklus komentari

Started by goga, December 29, 2011, 16:50:38

Previous topic - Next topic

skener

U 11h

Pg 6.8
Br 8.1
Zb -7.1

Vjetar 16

Madjo

Bogme, Miloše, teško da će se brzo razvedriti  :02: Pogledaj samo kako se pruža s juga,gotovo sa Otranta  :52:
Znam da većini takmičara odgovara ovako kako je,ali mene ne.   :34:

Dejo

Nisam bio 2 sata tu i prijatno sam iznenađen, ajmo oblaci još 3-4 sata izdržite  :05:

Miloš

Evo i u Herceg Novom se razvedrilo i temperatura je u porastu. Rijetke su situacije kad je Bar najhladniji na primorju, nadam se da neće to baš danas da se desi.  :02:
Temperatura je u blagom padu.

Prema satelitskom snimku, još minimum sat vremena će biti oblačno u Baru.

Стенли

E da znate na koju foru sam sastavio prognuzu, tuzno. Nisam gledao ni modele ni nista, posto nisam bio kuci sestru zvao na tel da to iskuca i posalje.  :75: Pobjeze mi snijeg za 1cm i Tmin za 0.1c, strasno je krenuo dan.  :16:

Madjo

E nije ti loša prognoza Stenli, s obzirom kako si je sastavio  :03:

Zbilja šteta za koliko su ti promakla 2 boda.  :16:

Bura

Ko je pogodoio Tmin, za tebe Madjo znam  :03: , ko jos?
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Dejo

U 12H

BAR 8.0 (max 8.1)
POD 7.3 (max 7.4)
ŽAB -7.6 (max -7.1)

Vetar 17

Miloš

U Podgorici se istanjili oblaci i odmah skok na 7.3°C. Što se mene tiče, neka ide koliko god hoće, ali Bar se zacementirao na 8°C od jutros i ne mrda. Dok je u Herceg Novom već 10.3°C.
Na Žabljaku je temperatura pala na -7.6°C.
Vjetar je 17m/s.

Shody

Žabljak već u 3 termina javlja slab snijeg, zar je moguće da nema još 0.1mm  :78:

Madjo

Quote from: kecmi on January 26, 2012, 12:06:29 Ko je pogodoio Tmin, za tebe Madjo znam  :03: , ko jos?

Ti si :109:  Gabeš, Zack, i Grec takođe.  :45:

Miloš

Moguće je, ali ne znam što te toliko brine, niko od tvoje konkurencije nije stavio 0 na Žabljak.  :03:

Imam dojavu da u Baru grije sunce već 15-ak minuta, tako da su vjerovatno oblaci rekli što su imali.

Bura

Uuuu, ovo i ja pogodio, ja sam bio nesto pobrko, ja sam mislio da ja nisam.

Quote from: Miloš on January 26, 2012, 12:25:16 Imam dojavu da u Baru grije sunce već 15-ak minuta, tako da su vjerovatno oblaci rekli što su imali.

Tako je Milose, oblaci su se skoro pa razisli, moglo bi se reci da idu, ali da temp ne raste jer po koji oblak predje preko njega pa ga zagkloni al odma ode..... Eto tako nekako....

Shody

Quote from: Miloš on January 26, 2012, 12:25:16 Moguće je, ali ne znam što te toliko brine, niko od tvoje konkurencije nije stavio 0 na Žabljak.  :03:

Imam dojavu da u Baru grije sunce već 15-ak minuta, tako da su vjerovatno oblaci rekli što su imali.
Ma ne vezano za konkurenciju, samo me zanima.
A vidjet ćemo ... za sada 7 poena, Bar može ići do 10,7°C , nadam se da neće preko

Miloš

Ne vjerujem da Bar može toliko visoko, ali može do 10°C. Na tvom mjestu bih više brinuo oko Podgorice, jer prije da će ona prek 9°C, nego Bar preko 10°C.

Bura

Necu biti tu dobar dio dana pa necu pretiti takmicenje. Svima danas dosta srece i devetki.  

Gabesz20

Meni je i dalej ne svativo da od juce veceri do danasnjeg jutra nija panuo ni cenat snega u Zabljak :23: Ako temperature kiksnem ajd okey, ali ovaj sneg nikako da mi izide iz glave.

Shody

Pa palo je samo 0.1mm snijega cijelu noć u Žabljak...

Miloš

Meni je mnogo čudnije kako je juče uspjelo da padne 10cm, jer sjeverno strujanje i obilan snijeg na Žabljaku nikad nisu išli zajedno. Da su modeli crtali ovoliki snijeg uz južni vjetar, vjerovatno bih i ja odigrao 90cm, ali ovako me samo jedan pljusak snijega juče sredinom dana zeznuo za 2cm, koliko sam promašio.

Bar 8.6°C, PG 7.5°C, ŽB -7.4°C. Vjetar 14m/s. Mislim da su mi ova 4 boda sigurna.

Madjo

Zanimljivo je da najjače śeverac ne duva u Ulcinj, nego u Kolašin.  :52: Prosječna brzina je preko 8 m/s dok udari dostižu 17 m/s.
Mada nije to čist śever, više je śeveroistok.

Eto nije na odmet ovo reći, iako takmičare ne zanima vrijeme u Kolašinu.  :05:

Miloš

Ne pominji mi taj Kolašin, u prošlom kolu mi je 2 boda skinuo. U ovom kolu tu ulogu preuzima Žabljak, koji će mi vjerovatno puna 3 boda skinuti.  :02:
Eh, kad bi se samo prognoziralo za južnu polovinu CG, ne bih 2 boda ukupno izgubio u takmičenju.  :08:
Čekamo podatke od 13h.

Madjo

Sad će ti u zadnje kolo Cetinje u zadatak :67:

Fraka

Ajmooo Milose  :111: Zvezdara je uz tebe!  :121:

Shody

Miloše kako 3 boda?
Snijeg, tmin i gdje je treći? Neće valjda na temperatura, pa neće rast iznad -6, oborine?

Madjo

station      date         time      T        H        GR       P        RR       WD       WS       GUST    
BAR          26.01.2012   12:40     9        32.5     632      1011.1   0        26       4.7      9.3    
PODGORICA    26.01.2012   12:40     7.9      37.1     478      1006.1   0        24       6.6      16      
ZABLJAK      26.01.2012   12:40     -7.1     99.9     200      848.2    0        318      4.7      7.5