News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

III ciklus komentari

Started by goga, December 29, 2011, 16:50:38

Previous topic - Next topic

Madjo

Fraka

Hm.. lako se moze desiti da upravo snijeg na zabljaku donese Shodiju titulu ove godine...

Madjo

Fraka

Shody

Da da to je to  :116:
Intezitet 0.6 mm

Boce

u 13h izmereno 79cm na Žabljaku

Fraka

Uf uf, cak se moze desit i da katarina najbolje prodje ako dobaci do 95, sto vise uopste nije nemoguce!

Fraka

I samo da napomenem da kazneni bodovi na visinu snijega mogu bit i -3  :02:

RAMONES

Opa, bravo za Žabljak! Nakon što je u noći podbacio sad dobro šiba!  :05:

Miloš

Šta bi ovo na Žabljaku iz čista mira, taman kad su modeli crtali slabljenje padavina?  :10: Eto, dan pred četvrtak gubim i teoretske šanse da išta osvojim, al dobro, to sam i očekivao.
Ipak, sjutra je novi dan i nikad se ne zna šta će nam donijeti, ali nemam više realnih razloga da budem optimista.

Bura

Kad malo bolje razmislim oni Katarininih 101cm ima najvise sansi  :05:
Bolje gram nafake no kilo mozga.

Nikola

CT RR 2.7  :27: ZB RR 0.6 nadam se da necu promasit preko 30cm

Dejo

Quote from: nikolA on January 25, 2012, 14:14:07 CT RR 2.7  :27: ZB RR 0.6 nadam se da necu promasit preko 30cm

Dobro te padavine smo već sabrali u 13h, tako da nije problem. Ne znamo šta se dešava posle 13h  :06:

Valjda će vetar malo razbacati sneg  :79:

Shody

Jel može itko pročitat synop koliko je oborina palo na Žabljak do sada?
Nisam doma

Miloš

5mm, pljusak snijega bio oko 12h.

Dejo

U 19h na Žabljaku 80cm snega.  :79:

Gabesz20

Meni odgovara kolicina snega, pa 2-3mm padavina do sutra sedam mora biti a to je u svakom slucaju jos minimum 5+ cm, trebalo bi eee sad.

Fraka

A nevjerovatno koliko se ja nerviram sto uvjek kad trebaju AMS one ne rade. nevjerovatno.

Admin

Iskreno, i meni je krivo Fraka. Pokušao sam stupiti u kontakt sa ljudima iz tehnike HMZ ali bezuspješno.

Shody

Sad bi se živ pregrizo.... nema AMS  :07:

Madjo

Znači, padosmo nas nekolicina na snijeg  :78:  

Da mi nema ko uzajmit 20 eura, ima nešto da završim  :21:

Bura

Mene nervira sto nema posle 21h da se stavljaju temp ono na prvu stranu HMZ, a sad i nema AMS.....  :82:

Admin

Evo uspjeh da dobijem informaciju zašto nema AMS. Mijenjali su procesor na AMS na Cetinje, isprobavali... i zaboravili da vrate server u "operativni" mod.
Dakle, podaci tek sjutra od 8. :02:

Fraka

Bura

Oce li se moci ocrtati minimalne ujutro?????  :52: