News:

Koristeći Profile, Modify profile i Look and Layout možete promijeniti izgled foruma, odnosno izabrati neku drugu temu.

Main Menu

III ciklus komentari

Started by goga, December 29, 2011, 16:50:38

Previous topic - Next topic

Nikola

Promasio Tmin cekam jos Bar za 8 bod Zb bez mjerljivih

Miloš

Quote from: Shody on January 26, 2012, 12:54:51 Snijeg, tmin i gdje je treći? Neće valjda na temperatura, pa neće rast iznad -6, oborine?

Oborine, oborine... Kad sam sastavljao prognozu, očekivao sam 50% šanse za mjerljive padavine, ali sam bez dileme stavio kod 1, jer sam znao da će velika većina tako odigrati.

Dejo

Ja sam hteo Žabljak na bez padavina, ali sam očekivao da većina stavi 1, pa sam i ja, jer veća je šanse da padne 0.1 nego da 12h ne padne ništa  :14:

13h

BAR 9.5
POD 7.9
ŽAB -7.2 (max -7.1)

Vjetar 16

Miloš

Zvanično u 13h:

Bar 9.5°C
Podgorica 7.9°C
Žabljak -7.2°C
Vjetar 16m/s
Padavine na Žabljaku 0.3mm

skener

Bilo je mjerljivih padavina na Zb??

demijan

Miloš

Da, 0.3mm u synopu, to je 100%.

Ako se ne desi neko čudo, osvajam 7 poena i u ovom kolu. Opet su me samo nijanse razdvojile od maksimalnih 9 poena, izgleda da sam osuđen na sedmicu u ovom ciklusu. Ukoliko ovo budu konačni podaci, čini mi se da je pobjednik takmičenja izvjestan, ali će za drugo mjesto biti velika borba!  :109:

Nikola

Po AMS nije,mada vjerovatno da jeste svaki termin je slab snijeg

Dejo

Quote from: Miloš on January 26, 2012, 13:17:56 Ukoliko ovo budu konačni podaci, čini mi se da je pobjednik takmičenja izvjestan, ali će za drugo mjesto biti velika borba!  :109:

A pobednika III ciklusa će odlučiti poslednje kolo, a biće velika gužva  :111:

Fraka

haha, ja sam zbilja mogo bez ovog blamiranja, nisam ni pogledao nista, samo bezv ispisao sve, tako da nisam nsita pogodio, bez padavine i vjetar  :75:

Madjo

Ma što te briga Fraka.  :64:

U prvi ciklus si bio najbolji.  :109:
Čupnuo si malo pará  :67:

Fraka

Shody

Bilo je vjerojatno pića i jagnjetine?  :120: :114:

Fraka

Ne pitaj  :24:

A danas 3 parametra su mi pobjegla za minimim.. snijeg i dvije temperature  :99:

Shody

Ja mislim da je to to....ajde admine zbroji i oduzmi što trebaš  :121:

Madjo

Neka Šodi  :76:

Čekam Žabljak da skoči na -6.5°   :78:

Fraka

Zadnje kolo ce svi po -5, a ja 9, pa cu bit .. drugi  :11:  :07:

Dejo

Manji pad temperatura u 14h, gotovo za ovo kolo...

Cirius

Ovo je onaj dan kad je Bar hladniji od ostalih primorskih gradova    :14:      kad vjetar ode za 1      :31:     kad padne 0,nijedan  mm na Žabljaku     :46:     nakon što je vjetar izduvao Tmin na   -8,2'C     :07:   a visina snijega se pogodi ...   za Plav i Rožaje       :110:        

Стенли

Premalo sam srece imao u ovom kolu, sve sto nisam uhvatio pobjeglo mi je za 0,2c ili 0,1c, snijega za 1cm. Ali s obzirom kako sam radio prognozu i sve to, zadovoljan sam donekle.  :23:

Fraka

Isto tako stenli... doduse ja sam radio prognozu dan poslije, ali zbilja nisam nista gledao jer sam bio prenervozan... i na kraj sam imao gresaka a sve minimalne... ali da mi je znacilo isto, vjerovatno bi i pogledao, tako da mi je svejedno... no cisto zbog obraza  :07:

Lukeni

Čestitke opet svima :121:
U ovoj igri nema gubitnika.
Svi koji igraju dobiju nešto.
I male stvari i trenuci možda nekom nevažni mogu biti neprocjenjive vrijednosti.
 :121:

Shody

Čestitke pobjednicima  :119:

Ja se nadam da hoću ( a hoću ) dati sve od sebe u zadnjem kolu i time lijepo završiti ovo prekrasno druženje....

:116:

goga