News:

Omogućen je pristup forumu TAPATALK-om

Main Menu

Januar 2012.

Started by Cirius, December 28, 2011, 13:48:33

Previous topic - Next topic

niksicki

Samo za danilovgradskog djilkosa  :120:

Стенли

I ja sam iz Danilovgrada. Nema tu snijega dok je neko jace sjeverno strujanje. Mozda 5 pahulja u vr` glave 6.  :102: Ako ne i 7. Uz neku veliku srecu mozda proleti i 8 ako nas bog pogleda mozda i 9 ili cak 10.

Danilovgrad

Снијег за суботу ујутро... Макар пуко провијевање. :79:

Danilovgrad

По данашњим излазима уз могућност испарења свега овога.. до сада је два пута долазило до сусњежице и изведри се!  :35:
Сада се опет надам да неће изведрити одмах. Иначе ћу се  :106: са зимом.  :71:

Stefan600

Brate, imas li vajde da gledas dje ce prolecet koja pahulja...Daj da vidimo, imamo zahladjenje sjeverinu ogromno od 15., pa dako ubace nesto...Pa da oce panut tu i na 200-300 m a gore navise da ga zatrpa da ne moram do na vr' kuca ic da snijeg vidim  :120:
Februar 2012. :)

Fraka

Eo GFS za nas lakovjerne crta snijeg za primorje.

:07:

Stefan600

Ovo za 90+h? Ma nemoguce...

Danilovgrad

Могуће, све је могуће... Субота дан "Д". Ако не буде, ја дефинитивно морам да учим! Имам испите, тачно увијек налети снијег пред моје испите!

Stefan600

Ja vise ne vjerujem ni modelima ni nicemu... Maxe. Svaki put me ispale i onda se nervira, dodje mi da placem, sto naravno nebi trebalo da se desi zbog modela i nije  :67:

Danilovgrad

Quote from: stefan96 on January 10, 2012, 23:29:08 Ja vise ne vjerujem ni modelima ni nicemu... Maxe. Svaki put me ispale i onda se nervira, dodje mi da placem, sto naravno nebi trebalo da se desi zbog modela i nije  :67:
Петак на суботу, моје очи гледају на прозор...  :79: :77:

Dzoni

Mogu samo da gledaju i gledaju i opet gledaju...  :110:

Shody

Nemojte gledati ovakav produkt snijega ... rezolucija je 0.5° što nije dobro

Dzoni

Stefane evo napokon snijega za tebe u Podgorici !!!

Stefan600

GFS ga je nacrtao, ne vjerujem  :102:

vanja

ma gledacemo ga preko ovog sajta. u kolko je?  :110: :11: :05:

boka

ko zna,mozda i nesto bude od ovolikog minusa po visini  :114:

samo da ne o$everi prije nego li ista bude  :33:

al za subotu ga crtaju  ...aj ako bog da i to da nam se desi ...makar jednom ove zime

Dzoni

Ma nema momci od toga nista ja slucajno vidjeh to pa reko da oraspolozim malo Stefana da nam ne ode u letargiju jer nema snijega  :109:

prenka

pri ovakvim situacijama kada imamo jako sjeverno strujanje mogu slobodno da kazem da nece biti nista od snijega u zetskoj bjelopavlickoj ravnici ...mojoj teoriji naravno u prilog ide sto nijedan model ne vidi padevine u jutarnjim satima u subotu jer je naravno sjeverno strujanje i odmah ga izvedri ...jedino gfs po ko zna koji put daje snijezne padavine pri ovakvim situacijama ,a to je nista drugo nego gruborezolucijski model koji do sada dokazao nepoznavanje mikroklime zetsko bjelopavlicke ravnice ... vec od 15og januara smo pod uticajem hladnog vazduha i tu postoji  sansa ako  uleti neki ciklon ...  :122:

Stefan600

Dzoni, hvala sto brines  :102:  :122:

Prenka, potpuno se slazem. Mnogooo mi se svidja ovo sto je nacrtao Ec od 15...Samo da se odrzi...

scepo

Jos kad bi i neki ciklon ubacio :79: :101:

Stefan600

Jedva cekam da sjutra ustanem da vidim kakav je novi EC. Mozda ce me zaista obradovati  :79: ... A mozda ce me zeznuta ka vazda skoro  :80:

Fraka

Stefan600

Brate, isplatilo se sto sam spavao samo 4 sata sinoc da bih sad ustao da vidim Ec. Znaci, nevjerovatno, nevjerovatno... Onih 17 mm dje pise da ce kisa ne moze biti kisa jer je po visini ladno -14... Kuku, zapitah se ja, jesam li ja lud il' mi noge smrde?  hahahaha  :104:  :43:

Dzoni

Zaznimljiva situacija za iduci cetvrtak i petak ! Ako ne ispare ovolike padavine postoji realna sansa da na Svetog Jovana Krstitelja vidimo PG u bijelom !  :109:

Stefan600

Bijelom izadnju  :67:  :109:   :105: